Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

pati važiuosiu tik pirmą kartą aplankyt vaikiukų, tad nelabai žinau dėl pliušinių žaislu, esu girdėjus kad jų nelabai nori priimt dėl dulkių juose ir įvairių alergijų joms g.gif o kieti žaislai manau tikrai bus laukiami. būtinai nuvažiavus įvertinsiu padėtį, apsidairysiu su kokiais žaisliukais jie žaidžia
dėl kalėdinių dovanėlių būtinai reiktų ką suorganizuot, galbūt kokią programėlę ar žaidimus kas galės pravest bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamavaida @ 2007 11 07, 13:25)
laba diena, mes cia kelios mamytes organizuojm vaziavima i vaikuciu namus "lopselis"  kvieciu mielai prisijungti  4u.gif  vykstame si sestadieni 10 val.

Labai norėčiau prisijungti, bet pati dar mažą lelką auginu, tai nesigaus man. Bet jei jau važiuosit, tai užsukit pas mane (bus pakeliui)- turiu drėgnų servetėlių, kūdikių kosmetikos, kurios tiesiog mums per daug, o jiems gal prireiks...
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2007 10 24, 08:31)
As turiu vaikuciu,bet kartais noreciau kaip ir tu su jais pabuti,paglostyti.Galetume ir paremti,bet kiek suprantu kaunietes nelanko reguliariai vaiku namuciu.Maciau vilnietes kekviena ketvirtadieni eina.Gal ir klystu blush2.gif ...

kad ir kaip noretuisi lankyti vaikucius reguliariai,gaunasi tai daugkas praranda nora ir gan greit,as pvz lb noreciau ir kuo dazniau vienai nesmagu,ojei tik atsiras norinciu galim eiti kartu kuo daugiau tuo smagiau,jei kas jungsites parasykit i az galesim keliaut kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BaltairJuoda @ 2007 11 07, 18:44)
Labai norėčiau prisijungti, bet pati dar mažą lelką auginu, tai nesigaus man. Bet jei jau važiuosit, tai užsukit pas mane (bus pakeliui)- turiu drėgnų servetėlių, kūdikių kosmetikos, kurios tiesiog mums per daug, o jiems gal prireiks...

mielai perduociau, kurioj vietoj jus gyvenat? lauksiu i az
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamavaida: 07 lapkričio 2007 - 23:06
katik grįžom iš "Lopšelio", tikrai labai šiltai mus priėmė, buvau perspėjus kad ateisim, tai jau visi mūsų laukė, super mamom vadino biggrin.gif aplankėm visą trečią aukštą, kur vaikučiai maždaug nuo metukų iki 4. yra 3 grupės po 12 vaikučių, kol apėjom praėjo beveik 2 valandos ir laikas tikrai neprailgo.su visais pabendravom, vaikiukams labai trūksta šilumos, visi ant rankų veržiasi. Kiekviena auklėtoja papasakojo apie vaikučius, jų istorijas, vienas berniukas laukia kada jį pasiims naujieji tėveliai iš Ispanijos, kitas berniukas jau didesnis už kitus ir jį jau nori perkelt į kitą prieglaudą, kur jau vyresni, tai auklėtoja labai pergyvena, nes iš ten labai maža tikimybė kad jį kas įsivaikins, o ir sąlygos tobulėti ten prastesnės, ten vaikai pasikeičia, o vaikiukas tikrai labai mielas, gražus toks, labai liūdna... verysad.gif
auklėtojos sakė, kad didžiausia pagalba būtų, jei kas galėtų prisijungti per įvairias ekskursijas,važiuotų kartu. gal kas su masina galėtu nuvežt kur nors, nes vaikus reikia integruoti į visuomenę, parodyt miestą, ar į lėlių teatrą nuvežt, o poros auklėtojų dvylikai vaikų neužtenka.
Atsakyti
QUOTE(mamavaida @ 2007 11 10, 13:32)
katik grįžom iš "Lopšelio", tikrai labai šiltai mus priėmė, buvau perspėjus kad ateisim, tai jau visi mūsų laukė, super mamom vadino  biggrin.gif aplankėm visą trečią aukštą, kur vaikučiai maždaug nuo metukų iki 4. yra 3 grupės po 12 vaikučių, kol apėjom praėjo beveik 2 valandos ir laikas tikrai neprailgo.su visais pabendravom, vaikiukams labai trūksta šilumos, visi ant rankų veržiasi. Kiekviena auklėtoja papasakojo apie vaikučius, jų istorijas, vienas berniukas laukia kada jį pasiims naujieji tėveliai iš Ispanijos, kitas berniukas jau didesnis už kitus ir jį jau nori perkelt į kitą prieglaudą, kur jau vyresni, tai auklėtoja labai pergyvena, nes iš ten labai maža tikimybė kad jį kas įsivaikins, o ir sąlygos tobulėti ten prastesnės, ten vaikai pasikeičia, o vaikiukas tikrai labai mielas, gražus toks, labai liūdna...  verysad.gif
auklėtojos sakė, kad didžiausia pagalba būtų, jei kas galėtų prisijungti per įvairias ekskursijas,važiuotų kartu. gal kas su masina galėtu nuvežt kur nors, nes vaikus reikia integruoti į visuomenę, parodyt miestą, ar į lėlių teatrą nuvežt, o poros auklėtojų dvylikai vaikų neužtenka.

labukas kaip norejau prisijungti,bet vyras darbais uzsivertes,o man nebuvo kam palikti vaiku.Bet planuoju ateityje savo 4m mergaite veztis i muzikini ar i leliu teatra.Tikrai galeciau pasiimti koki vaikiuka.Bet ar ten duotu,parasykite jeigu galite viska i AZ.Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2007 11 12, 00:24)
labukas kaip norejau prisijungti,bet vyras darbais uzsivertes,o man nebuvo kam palikti vaiku.Bet planuoju ateityje savo 4m mergaite veztis i muzikini ar i leliu teatra.Tikrai galeciau pasiimti koki vaikiuka.Bet ar ten duotu,parasykite jeigu galite viska i AZ.Aciu smile.gif

as irgi apie tai pagalvojau, kad galėciau kazkuri pasiimti kartu i leliu teatr ar kur, tik kazkaip neisdrisau paklausti, kita karta reiks issiaiskinti

treciadieni pas juos atvaziuoja Grudas koncertuoti, sake kad jis jau nekarta pas juos buves. mano akyse jis pakilo, juk tokia zvaigzde ir tokiems dalykams randa laiko, saunuolis thumbup.gif kviete ir mus pasiklausyti, padeti papuosti sale, tik nezinau kaip cia iseis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamavaida: 12 lapkričio 2007 - 09:53
laba, neperseniausiai uzsukau i si skyreli, perskaiciau tema, ir norejau paklausti mamosvaidos gal buvo treciadieni pas maziukus kai turejo grudas koncertuoti, ydomu kaip sekesi

siaip tai labai norecia prisijungti, tik vienai nedrasu. esu kiekviena diena iki 4 valandos laisva, tad jei kas galvos vizita pasistengsiu isijungti i sia veikla
Atsakyti
o aš norėjau paklausti ar jie priima rūbelius? Turiu iki metukų laiko vaikučiam rūbelių, na jie ne visi jau labai gražūs, bet gal praverstų?
Atsakyti
QUOTE(mamavaida @ 2007 11 10, 14:32)
katik grįžom iš "Lopšelio", tikrai labai šiltai mus priėmė, buvau perspėjus kad ateisim, tai jau visi mūsų laukė, super mamom vadino  biggrin.gif aplankėm visą trečią aukštą, kur vaikučiai maždaug nuo metukų iki 4. yra 3 grupės po 12 vaikučių, kol apėjom praėjo beveik 2 valandos ir laikas tikrai neprailgo.su visais pabendravom, vaikiukams labai trūksta šilumos, visi ant rankų veržiasi. Kiekviena auklėtoja papasakojo apie vaikučius, jų istorijas, vienas berniukas laukia kada jį pasiims naujieji tėveliai iš Ispanijos, kitas berniukas jau didesnis už kitus ir jį jau nori perkelt į kitą prieglaudą, kur jau vyresni, tai auklėtoja labai pergyvena, nes iš ten labai maža tikimybė kad jį kas įsivaikins, o ir sąlygos tobulėti ten prastesnės, ten vaikai pasikeičia, o vaikiukas tikrai labai mielas, gražus toks, labai liūdna...  verysad.gif

o gal to didesnio vaikiuko vardas-Lukas?Nes teko panašų sutikti ligoninėj,jis gulėjo, iš Lopšelio gtv.Toks gražus,protingas vaikas,visai nepanašus į"vaiknaminį'.Buvo keista,kodėl jo nieks iki tol neįsivaikino,prapuls jis tikrai vaikų namuose.Man net buvo kilus mintis globot jį,bet nedrįsau savo kvailam vyrui užsimint
Atsakyti
QUOTE(mamavaida @ 2007 11 10, 13:32)

GAL GALITE PARASYTI TELEFONA KUR CIA LANKETES IR KAIPSURASTI SIUOS VAIKU NAMUCIUS?
Atsakyti
1. Sakykit, o labai gerus vaikucius galima su savimi vestis? tikiu, kad jiems tai butu vertinga patirtis kuri galetu tapti tradicija.

2. Kokius dar vaiku namus lankote ir KOKIOS PARAMOS JIEMS LABIAUSIAI REIKIA? Ar reikia pildyti kokia nors biurokratija su tomis dovanomis? Manau, kad galetume kuo nors padeti.

3. Dukros mokykla kasmet rengia akcija Operation Christmas Child kartu su http://www.samaritanspurse.uk.com/occ/ . Mano nuomone, - labai puiki ideja. Vaikai/teveliai paruosia batu dezutes su dovanelemis. Pripildome zaisliukais, rubeliais, piestukais, knygutemis, t.t. (yra sarasas, ko negalima deti), ivyniojame i grazu kaledini popieriu, uzrasome ant virsaus amziu ar vaiko lyti. Priduodame i mokykla, o is mokyklos samarieciai surenka patys ir veliau isvezioja vaikuciams ten kur priklauso: Afrika, Europa, t.t.

Atsakyti