Labas mamytės,tvarkiausi namuose ir pamačiau,kad turiu krūva nereikalingų vaikiškų drabužėlių dar žaisliukų,sakykite,kur Kaune yra mažiukų vaikų namai 0-1m.ir ar reikia susitarti dėl atvykimo su darbuotojomis ar galima tiesiog nuvežti kada man patogu?Ką jūs dar vežate vaikučiams,kaip paremiate juos?Ąčiū visoms
Sveikos mamytes Savo vaikuciu neturiu, taciau labai juos myliu ir labai daznai liudna pasidaro, kad tiek daug mazuciu neturi teveliu Gal zinote, ar Kaune kokie vaikuciu namai priema y darba savanorius? Na kad kazkaip padet jiems, ateit aplankyti, pabendrauti, pasakyte paskaityt, galvyte paglostyt, paguost jei liudna Mane tai labai domina..
QUOTE(Egliukasz @ 2007 10 18, 22:07)
Sveikos mamytes Savo vaikuciu neturiu, taciau labai juos myliu ir labai daznai liudna pasidaro, kad tiek daug mazuciu neturi teveliu Gal zinote, ar Kaune kokie vaikuciu namai priema y darba savanorius? Na kad kazkaip padet jiems, ateit aplankyti, pabendrauti, pasakyte paskaityt, galvyte paglostyt, paguost jei liudna Mane tai labai domina..
As turiu vaikuciu,bet kartais noreciau kaip ir tu su jais pabuti,paglostyti.Galetume ir paremti,bet kiek suprantu kaunietes nelanko reguliariai vaiku namuciu.Maciau vilnietes kekviena ketvirtadieni eina.Gal ir klystu ...
Na su tuo reguliariu ejimu net nezinau... Va kai ir as buvau, tai puse kolektyvo lydi, visi nuo darbu nusieme, net nepatogu kazkaip... ir neiseina taip kad ateini ir zaidi ten. Nors vienoje grupeje uzsilaikiau pusvalandi koki, nes patys vaikiukai rode ten visokius savo zaislus, zaide. As tai nueiciau. kaledoms butu gerai kazkoki gera dalyka suoprganizuoti.
Kas klause kur nesti drabuziukus iki 1m amziaus leliukams - tai pradzioje temos yra nuoroda, Lopselio g. esantys maziuku vaiku namai.
Kas klause kur nesti drabuziukus iki 1m amziaus leliukams - tai pradzioje temos yra nuoroda, Lopselio g. esantys maziuku vaiku namai.
Man taip pat labai gaila maziuku, kurie neturi teveliu, jiems taip truksta silumos. As mielai irgi prisijungciau prie lankymo.
Specialiai vaikų nelankėm,bet 2-3 metų vaikai kaip supratom gyvena trečiam Vaikų raidos klinikos aukšte-kadangi ten lankomės ir visad anksčiau atvykstam, per pertraukėles pavaikščiojam tai ir su vaikučiais tenka pabendrauti. Tai nors mes nelindom į draugystes,bet žodis po žodžio vistiek pakalbam-žiūrėk kitą kartą sutinki atpažįsta mane ir sūnų vėl šypsos, sveikinas,kalbina Ar per užsiėmimus tenka būti, jau šypsos kaip pąžįstamam. Labai jie prisiriša.
Tai, jei jau žadat -lankyti reikia apsispresti, kad nuolat tai darysit kaip ir vilnietės daro.Nes vienkartiniai apsilankymai- nelabai.
Kol kas nesijungsiu prie lankančių -paauginsiu kol kas savo mažiukus, tada...
O Jums sėkmės organizuotis- vaikai tikrai džiaugsis
Tai, jei jau žadat -lankyti reikia apsispresti, kad nuolat tai darysit kaip ir vilnietės daro.Nes vienkartiniai apsilankymai- nelabai.
Kol kas nesijungsiu prie lankančių -paauginsiu kol kas savo mažiukus, tada...
O Jums sėkmės organizuotis- vaikai tikrai džiaugsis
Sveikos merginos,
mes lankėm tą kliniką kaip pacientai. Pastebėjau, kad ten labai jau apverktinos būklės "skėtukai" ir kitokie vežimukai. O pas mus kaip tik jau nebereikalingas triratis vežimukas (nuo 1 metų amžiaus). Sakau, gal pasiūlyt, gal neužpyks, kad naudotas? .
mes lankėm tą kliniką kaip pacientai. Pastebėjau, kad ten labai jau apverktinos būklės "skėtukai" ir kitokie vežimukai. O pas mus kaip tik jau nebereikalingas triratis vežimukas (nuo 1 metų amžiaus). Sakau, gal pasiūlyt, gal neužpyks, kad naudotas? .
QUOTE(juliux @ 2007 10 26, 14:02)
Sveikos merginos,
manau kad tikrai nesupyks
mes su sese ruosiames sestadieni vaziuoti aplankyti lopselio gatvej esancius vaikucius. nezinau ar busim pastovios lankytojos, bet vistiek norisi jiems praskaidrinti dienele, nuvesim pampersu, obuoliu, truputi pabendrausim, tikrai blogiau nebus, galbut tai bus ir ne paskutinis kartas. aisku butu drasiau jei kas noretu prisijungti daugiau is mamyciu.
QUOTE(Egliukasz @ 2007 10 18, 23:07)
laba diena, mes cia kelios mamytes organizuojm vaziavima i vaikuciu namus "lopselis" kvieciu mielai prisijungti vykstame si sestadieni 10 val.
sveikos mamytes,
as turiu keleta dideliu ir mazu minkstu zaislu...kaip jus manot gal vaiku namu vaikuciai apsidziaugtu gave juos dovanu? galeciau perduoti kokiai mamytei kuri planuoja vaziuot pas vaikus...mes dar negalim lankyt vaikuciu nes mano pacios kleckas dar mazas. Bet mielai perduotume siuos zaislus. gal gali atsiliept mamyte kuri planuoja vaziuot i vaiku namus?
lauksiu atsakymo
geros dienos
as turiu keleta dideliu ir mazu minkstu zaislu...kaip jus manot gal vaiku namu vaikuciai apsidziaugtu gave juos dovanu? galeciau perduoti kokiai mamytei kuri planuoja vaziuot pas vaikus...mes dar negalim lankyt vaikuciu nes mano pacios kleckas dar mazas. Bet mielai perduotume siuos zaislus. gal gali atsiliept mamyte kuri planuoja vaziuot i vaiku namus?
lauksiu atsakymo
geros dienos
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 10 26, 21:31)
Informacija apie lankomus vaikučius:
3) Reikalingiausi daiktai: sauskelnės (visada reikalingos), vitaminai.
4) Galima nešti: duoniukus, javinukus (geriau ne šokoladiniai), baronkytes, kukurūzus (geriau nesaldintus), kvadratinius sausainius (ar kokius iš panašios tešlos), sultis, bananus.
3) Reikalingiausi daiktai: sauskelnės (visada reikalingos), vitaminai.
4) Galima nešti: duoniukus, javinukus (geriau ne šokoladiniai), baronkytes, kukurūzus (geriau nesaldintus), kvadratinius sausainius (ar kokius iš panašios tešlos), sultis, bananus.
O žaisliukų, rūbelių jiems nebereikia?