Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(Temidė @ 2007 07 31, 09:15)
Man kaip ir tiktų, tik mašinos galiu neturėti penktadienį, bet manau ką nors sugalvosiu. Evukai, o gal galėtum paklausti direktorės, ko jiems labiausiai reikėtų?

Sakė visko, nes labai džiaugesi tokiom dovanėlėm, aš nupirksiu apatinių mergaitėm mačiau maxsimoj išpardavimas.
Atsakyti
na va direktorė sakė tinka ir šeštadienį. tai mamytės ruošiamės šeštadienį kokią 11val. biggrin.gif ar tinka ax.gif
Atsakyti
Labas,
kas žinot ar kartų namai priimtų vežimėlį?
Turiu mažai naudotą universalų su išimamu lopšiu. Galėčiau parduoti, bet mes gerą pirkom, tai pigiai nenoriu atiduoti. Todėl daug mieliau padovanosiu tam kam labiausiai reikia. Turiu dar nešynę.
Parašykit į až gal kokius kontaktus kas žinot kam atiduoti.
Atsakyti
QUOTE(Saron @ 2007 07 31, 14:12)
Labas,
kas žinot ar kartų namai priimtų vežimėlį?
Turiu mažai naudotą universalų su išimamu lopšiu. Galėčiau parduoti, bet mes gerą pirkom, tai pigiai nenoriu atiduoti. Todėl daug mieliau padovanosiu tam kam labiausiai reikia. Turiu dar nešynę.
Parašykit į až gal kokius kontaktus kas žinot kam atiduoti.

na aš porą nuvežiau, bet tikrai priims, nes ten atsiranda kas kiek tai laiko vis naujos mamytės thumbup.gif
Atsakyti
Noreciau ir as atiduoti rubeliu leliukams ir savo nebenesiojamu... Siek tiek kosmetikos, higienos priemoniu ir pan. Nenunesioti rubiukai. Dar zaisliukai ir kita... Tik, deja, neturiu kol kas automobilio, negaliu pati nuvezti. Kaip perduoti?
Atsakyti
Sveiki,as neseniai prisijungiau,labai noreciau kartu su mamytem lankyt vaikucius ir prisideti prie paramos.Tik va,vis prazioplinu laika.Gal galit parasyti kaip daznai ir kuriuose namuose lankotes ir kada dabar keliausit.
Atsakyti
Gal kas galetu parasyti kokiu numeriuku skambinat, kai ruosiates aplankyti "lopselio" vaiko raidos centra? Labai senai ten buvau ir nebeturiu kontaktu.O turiu tris dezes savo merginos isaugtu drabuzeliu, vezimeli - norim su leliukais pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BaltairJuoda @ 2007 08 11, 14:38)
Noreciau ir as atiduoti rubeliu leliukams ir savo nebenesiojamu... Siek tiek kosmetikos, higienos priemoniu ir pan. Nenunesioti rubiukai. Dar zaisliukai ir kita... Tik, deja, neturiu kol kas automobilio, negaliu pati nuvezti. Kaip perduoti?

na kai vaziuosim manau galesim paiimti.O kartu ar vaziuotum?
Papildyta:
QUOTE(hela @ 2007 08 11, 19:47)
Sveiki,as neseniai prisijungiau,labai noreciau kartu su mamytem lankyt vaikucius ir prisideti prie paramos.Tik va,vis prazioplinu laika.Gal galit parasyti kaip daznai ir kuriuose namuose lankotes ir kada dabar keliausit.

na bentjau as su dar 2 mamom buvom labunavos vaiku namuose, na as bent jau artimiausiu laiku zadu vaziuot nes reikia iki rugsejo1 aplankyt vaikucius.Kas prisijungsit?
Atsakyti
na bentjau as su dar 2 mamom buvom labunavos vaiku namuose, na as bent jau artimiausiu laiku zadu vaziuot nes reikia iki rugsejo1 aplankyt vaikucius.Kas prisijungsit?
[/quote]

Sveiki, o kokio amžiaus vaikai tuose namuose ???
Aš prisijungčiau, jeigu tik parašysit kada važiuojat...
Atsakyti
vaikuciai nuo2iki18metu pranesim kai vaziuosim
Atsakyti
Sveikos,as butinai prisijungsiu,jei bus savaitgalis,nes darbo dienom dirbu.Kokiu transportu vaziuojat i Labunava?
Atsakyti
vaziuojam su automobiliu kurios nors is mamu
Atsakyti