Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(evukas @ 2007 06 21, 11:35)
Sveikutės, žiūriu vežat į vaikų namus daug ką, aš pasirinkau kartų namus, ten gyvena mamytės su leliukais iki 1-2 laiko, tai joms labai irgi reikalinga parama aš vis nuvežu rūbų to bei šio. gal ir vežimėlio reikia joms. tai kas turit ir ten galima mamytėms padėti, jos juk nepaliko savo vaikučių tiesiog nuo jų visi nusigręžė  unsure.gif

LABUKAS,
O kur jie yra?
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2007 07 19, 07:13)
LABUKAS,
O kur jie yra?

Sąjungos aikštė 13 A, biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evukas @ 2007 06 21, 11:35)
Sveikutės, žiūriu vežat į vaikų namus daug ką, aš pasirinkau kartų namus, ten gyvena mamytės su leliukais iki 1-2 laiko, tai joms labai irgi reikalinga parama aš vis nuvežu rūbų to bei šio. gal ir vežimėlio reikia joms. tai kas turit ir ten galima mamytėms padėti, jos juk nepaliko savo vaikučių tiesiog nuo jų visi nusigręžė  unsure.gif

Labukas, gal konkreciau zinai ko labiau reiketu-zaislu, rubeliu ar siaip ko. Nuo mano dvieju panikiu prisikaupe visko po truputuka, tai nelabai zinau ko jom ten tuose namuciuose reiketu g.gif , gal gali daugiau informuot apie tuos mamyciu ir vaikiuku namucius
Atsakyti
Sveikos,

As irgi labai norėčiau prisijungti. Tik vienai pirma karta nedrasu.
Susitariam del konkrecios datos, del daiktu ir tada einam. Manau pas save darbe daug norinciu atrasciau, tik reikia issiaiskinti, kur eiti ir ka nesti.
Mamytes, jei kas buvot ir zinot, parasykit prasau.
Lauksiu.
Atsakyti
Siaip rubeliu tai tikrai atsirastu nemazai, tik va nzn, ar ten tik mamytes su leliukasi gyvena ar ir su paaugusiai vaikiukais g.gif , ten kaip suprantu ko gero yra laikini namuciai, kuriose jos apsistoja, kol randa iseiti is situacijos g.gif , tai turbut jom daug daugiau reiktu pagalbos, nei vaikiski rubeliai ar zaislai g.gif
Atsakyti
Sveikos, na rūbelių kol kas sakė dabar užteks, nes buvau savaitgalį vieną reisą dariau, tai nuvežiau savo ir dar vienos mamytės žaislų, rūbų, pora vežimų. sakė dabar labiausiai reikėtų sauskelnių, buteliukų čiulptukų dar pasiskambinsiu direktorei ir paklausiu, pakentėkit mamytės informuosiu kur viską galima priduot thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Šaunu kad tokių Jūsų atsiranda 4u.gif
Atsakyti
SVEIKOS MAMYTĖS, skambinau į Kartų namus kalbėjau su direktorę pavaduojančia moteriške, sakė jos kuruoja dar apie 100 mamų, kurios išėjusios jau iš ten, tad sakė galit drąsiai vešti ir rūbelius ir mokyklinias prekias ar dar ką nors, nes jos ten ateina ir direktorė išdalina kam ko reikia. skambinau dar į caritą bet niekas ten ragelio nekelia g.gif
Atsakyti
sveikos as galeciau apkirpti pasukuoti ir mamas ir vaikucius jei reikia parasykit i az nes vienai kazkaip nejauku eiti ir siulyti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, na va pagaliau susiskambinau su vienais vaikų namais, labai maloni direktorė, sakė laukia mūsų visų thumbup.gif . Aišku jie randasi netoli Babtų ax.gif , bet jos labai laukia mūsų kirpėjos, rūbelių, žaislų ir t.t. thumbup.gif . Ten gyvena nuo 2-18 metų vaikučiai, sakė panelytėms ir savo nereikalingus rūbelius, nes žinot paauglės lotuliukas.gif . Tai sakykit kokią dieną galime važiuot, direktorė sakė sutikimą mums padarys drinks_cheers.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(evukas @ 2007 07 30, 11:19)
Sveikos mamytės, na va pagaliau susiskambinau su vienais vaikų namais, labai maloni direktorė, sakė laukia mūsų visų  thumbup.gif . Aišku jie randasi netoli Babtų  ax.gif , bet jos labai laukia mūsų kirpėjos, rūbelių, žaislų ir t.t.  thumbup.gif . Ten gyvena nuo 2-18 metų vaikučiai, sakė panelytėms ir savo nereikalingus rūbelius, nes žinot paauglės  lotuliukas.gif . Tai sakykit kokią dieną galime važiuot, direktorė sakė sutikimą mums padarys  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif .

Malonu girdet, kad esam laukiamos biggrin.gif, mielu noru jungiuosi prie komandos lotuliukas.gif , eisiu kraustyt spintu ir savo paneliu zaislu deziu ax.gif , ko gero ten ir higienos priemones visokios pravers g.gif , nes jei ten ir paaugliu iki 18 metu yra, tai jiem visko reikia, prisimenu save ju amziaus lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DOVILE M @ 2007 07 30, 15:05)
Malonu girdet, kad esam laukiamos  biggrin.gif, mielu noru jungiuosi prie komandos  lotuliukas.gif , eisiu kraustyt spintu ir savo paneliu zaislu deziu  ax.gif , ko gero ten ir higienos priemones visokios pravers  g.gif , nes jei ten ir paaugliu iki 18 metu yra, tai jiem visko reikia, prisimenu save ju amziaus  lotuliukas.gif  blush2.gif

Malonu, viską kraustom biggrin.gif , parašykit į až savo telefono nr. 4u.gif , eisiu skambinti dar direktorei gal tiks savaitgalį jai, nes visosms mamytėms būtų turbūt geriau thumbup.gif . tai arba penktadienį arba šeštadinį biggrin.gif
Atsakyti
Man kaip ir tiktų, tik mašinos galiu neturėti penktadienį, bet manau ką nors sugalvosiu. Evukai, o gal galėtum paklausti direktorės, ko jiems labiausiai reikėtų?
Atsakyti