Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

unsure.gif nesamonė, as kai nesu išaugtus rūbelius visada noriai priima , o rūbeliai tikrai ne super tie kurių gaila išmesti bet anrtam jau savo vaikui neuždėčiau blush2.gif as tai annt malonių auklyčių papuolu, tik va vieną kartą irgi nemaloni paistaikė, sako varot ir pasiemat laidimą blink.gif o mes buvom atėje pasveikint mergaitės su gimtadieniu, ir iš vis žiūrėjo piktai taip , bet paskui atėjo kitos wub.gif ir viskas buvo ok 4u.gif 4u.gif as tai uzsimerkiu ir net neziuriu i jas juk aplankyti einame ne auklėtojų mirksiukas.gif
Atsakyti
na manyciau kad del kai kuriu ne itin maloniu aukletoju neverta nuleisti ranku wink.gif Butinai turetume surinkti bureli bendraminciu ir apsilankyti kuriuose nors vaiku namuose smile.gif
Atsakyti
as turiu pririnkusi tris maximinius maisus vaikisku rubeliu nuo 1 iki 2 metu. tik va nezinau ar priimtu jei nuvezciau? ir kada geriau vezti? gal kas vezet?o gal butu kas kartu noretu vezti?
Atsakyti
QUOTE(Axe @ 2007 01 09, 18:24)
as turiu pririnkusi tris maximinius maisus vaikisku rubeliu nuo 1 iki 2 metu. tik va nezinau ar priimtu jei nuvezciau? ir kada geriau vezti? gal kas vezet?o gal butu kas kartu noretu vezti?

As vaziuociau kartu smile.gif Tik rubeliu neturiu, tai nezinau ka vezti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Axe @ 2007 01 09, 19:24)

tikrai priims nuvaziuok ten ir registraturoj paprasyk leidimo . nors as niekada jo neprasau blush2.gif bet siaip tai reikia ir paduok tuos rubelius , tik jeigu vaikai iki 2 metų tai nunesk i ta kita korpusa kur visai maziukai leliukai , pakluask registratorės jei nzn kur parodys.
o tiems kas be rubeliu tai nuprikit vaikams saldainiu, sausainiu, duoniuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Axe @ 2007 01 09, 18:24)

As irgi turiu pririnkus panausaus amziaus nemazai rubeliu, mielai prisijungciau ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, aš ir mielai prisijungčiau, turiu berniuko drabužėlių nuo 0 iki 6 mėn. O į kuriuos vaikų namus važiuosit? Lopšelio gt? Ar gal jau buvot? tada nuvažiuočiau ir atskirai, tik su kompanija gal kiek drąsiau būtų 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
O vezimo nereikia? Turiu universalu vezimuka, jis tikrai nenudevetas. Ar reikia? Galeciau nuvezti padovanoti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siggy @ 2007 02 03, 13:36)
Sveikutės, aš ir mielai prisijungčiau, turiu berniuko drabužėlių nuo 0 iki 6 mėn. O į kuriuos vaikų namus važiuosit? Lopšelio gt? Ar gal jau buvot? tada nuvažiuočiau ir atskirai, tik su kompanija gal kiek drąsiau būtų  4u.gif

4u.gif tokius mazus rūbelius vešk į lopšelio gatvę, ten mažiausi leliukai wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, dar nepaskaicius jusu skyrelio kilo man mintis savo vaikiuko zaisliukus atiduoti nuskriaustiems pamestiems mazyliams , nes mes jau greit i uzsieni isvaziuojam... o kur kaune butu galima juos nunesti? okiu adresu? dekuj 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Niekada nebuvau tuose namuose, ir norėčiau paklaust blush2.gif Ar ten įleidžia visus norinčius? Neišvarys? blush2.gif Kaip gauti leidimą? smile.gif Ar einant reikia daug nešti? Nes turiu šiek tiek daiktelių, bet gan nedaug verysad.gif Vaikučiai labai maži? Nes turiu porą itin mažu rūbelių, tai nežinau... Nuo kokio amžiaus ten vaikiukai? 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, žiūriu vežat į vaikų namus daug ką, aš pasirinkau kartų namus, ten gyvena mamytės su leliukais iki 1-2 laiko, tai joms labai irgi reikalinga parama aš vis nuvežu rūbų to bei šio. gal ir vežimėlio reikia joms. tai kas turit ir ten galima mamytėms padėti, jos juk nepaliko savo vaikučių tiesiog nuo jų visi nusigręžė unsure.gif
Atsakyti