nesamonė, as kai nesu išaugtus rūbelius visada noriai priima , o rūbeliai tikrai ne super tie kurių gaila išmesti bet anrtam jau savo vaikui neuždėčiau as tai annt malonių auklyčių papuolu, tik va vieną kartą irgi nemaloni paistaikė, sako varot ir pasiemat laidimą o mes buvom atėje pasveikint mergaitės su gimtadieniu, ir iš vis žiūrėjo piktai taip , bet paskui atėjo kitos ir viskas buvo ok as tai uzsimerkiu ir net neziuriu i jas juk aplankyti einame ne auklėtojų
as turiu pririnkusi tris maximinius maisus vaikisku rubeliu nuo 1 iki 2 metu. tik va nezinau ar priimtu jei nuvezciau? ir kada geriau vezti? gal kas vezet?o gal butu kas kartu noretu vezti?
QUOTE(Axe @ 2007 01 09, 18:24)
as turiu pririnkusi tris maximinius maisus vaikisku rubeliu nuo 1 iki 2 metu. tik va nezinau ar priimtu jei nuvezciau? ir kada geriau vezti? gal kas vezet?o gal butu kas kartu noretu vezti?
As vaziuociau kartu Tik rubeliu neturiu, tai nezinau ka vezti
QUOTE(Axe @ 2007 01 09, 19:24)
tikrai priims nuvaziuok ten ir registraturoj paprasyk leidimo . nors as niekada jo neprasau bet siaip tai reikia ir paduok tuos rubelius , tik jeigu vaikai iki 2 metų tai nunesk i ta kita korpusa kur visai maziukai leliukai , pakluask registratorės jei nzn kur parodys.
o tiems kas be rubeliu tai nuprikit vaikams saldainiu, sausainiu, duoniuku
QUOTE(Axe @ 2007 01 09, 18:24)
As irgi turiu pririnkus panausaus amziaus nemazai rubeliu, mielai prisijungciau
Sveikutės, aš ir mielai prisijungčiau, turiu berniuko drabužėlių nuo 0 iki 6 mėn. O į kuriuos vaikų namus važiuosit? Lopšelio gt? Ar gal jau buvot? tada nuvažiuočiau ir atskirai, tik su kompanija gal kiek drąsiau būtų
QUOTE(Siggy @ 2007 02 03, 13:36)
Sveikutės, aš ir mielai prisijungčiau, turiu berniuko drabužėlių nuo 0 iki 6 mėn. O į kuriuos vaikų namus važiuosit? Lopšelio gt? Ar gal jau buvot? tada nuvažiuočiau ir atskirai, tik su kompanija gal kiek drąsiau būtų
tokius mazus rūbelius vešk į lopšelio gatvę, ten mažiausi leliukai
Sveikos mamytes, dar nepaskaicius jusu skyrelio kilo man mintis savo vaikiuko zaisliukus atiduoti nuskriaustiems pamestiems mazyliams , nes mes jau greit i uzsieni isvaziuojam... o kur kaune butu galima juos nunesti? okiu adresu? dekuj
Sveikutes
Niekada nebuvau tuose namuose, ir norėčiau paklaust Ar ten įleidžia visus norinčius? Neišvarys? Kaip gauti leidimą? Ar einant reikia daug nešti? Nes turiu šiek tiek daiktelių, bet gan nedaug Vaikučiai labai maži? Nes turiu porą itin mažu rūbelių, tai nežinau... Nuo kokio amžiaus ten vaikiukai?
Niekada nebuvau tuose namuose, ir norėčiau paklaust Ar ten įleidžia visus norinčius? Neišvarys? Kaip gauti leidimą? Ar einant reikia daug nešti? Nes turiu šiek tiek daiktelių, bet gan nedaug Vaikučiai labai maži? Nes turiu porą itin mažu rūbelių, tai nežinau... Nuo kokio amžiaus ten vaikiukai?
Sveikutės, žiūriu vežat į vaikų namus daug ką, aš pasirinkau kartų namus, ten gyvena mamytės su leliukais iki 1-2 laiko, tai joms labai irgi reikalinga parama aš vis nuvežu rūbų to bei šio. gal ir vežimėlio reikia joms. tai kas turit ir ten galima mamytėms padėti, jos juk nepaliko savo vaikučių tiesiog nuo jų visi nusigręžė