Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

kaledu svente vaikams kita savaite 20 diena rolleyes.gif patikslinsiu valanda veliau,nes tiksliai nezinau 4u.gif
Atsakyti
Nors tema įsidėjusi esu į favorites, bet vistiek, kartais pražiūriu kažka, todėl, jei nesunku parašykit į až (pašta tikrinu kiekviena diena, jei bus i až atsiusta tikrai matysiu 4u.gif ) kai eisit. Jau ir aš seniai bebuvau, norėjom visi nuvažiuot šeštadienį, bet maniškė nekaip jautės, kosėjo, temperatūra ant ribos, akytės blizgejo tai ir nevažiavom, o tiek dukrytė visko pririnkus buvo vaikučiams wub.gif Džiaugiuos savo dukrytės supratingumu wub.gif tai vat lauksiu į až (deja dabar ir aš galiu tik šeštadieniais).
Atsakyti
QUOTE(MANO_manyte @ 2006 12 13, 16:44)
Nors tema įsidėjusi esu į favorites, bet vistiek, kartais pražiūriu kažka, todėl, jei nesunku parašykit į až (pašta tikrinu kiekviena diena, jei bus i až atsiusta tikrai matysiu  4u.gif  ) kai eisit. Jau ir aš seniai bebuvau, norėjom visi nuvažiuot šeštadienį, bet maniškė nekaip jautės, kosėjo, temperatūra ant ribos, akytės blizgejo tai  ir nevažiavom, o tiek dukrytė visko pririnkus buvo vaikučiams  wub.gif Džiaugiuos savo dukrytės supratingumu  wub.gif tai vat lauksiu į až (deja dabar ir aš galiu tik šeštadieniais).

tai atvažiuokit bet kada rolleyes.gif
Atsakyti
sveika Logika gal valandą jau žinai, kad galėčiau laiką pasiplanuoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2006 12 15, 11:03)
sveika Logika gal valandą jau žinai, kad galėčiau laiką pasiplanuoti?  ax.gif

nežinau tikslios schmoll.gif žinau tik tiek,kad bus tarp 9 -11 val. doh.gif
Atsakyti
oho kaip anksti blink.gif sakes nespesiu tiksliai tai tada atvaziuosim ne sventes metu 4u.gif
Atsakyti
kalėdinis renginys 10val,trečiadienį user posted image
Atsakyti
logika kaip sekėsi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2006 12 22, 21:35)
logika kaip sekėsi?  4u.gif

grazi svente buvo 4u.gif bet as ten nebedirbu jau verysad.gif
Atsakyti
verysad.gif gaila, kodėl taip trumpai padirbai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(deepak @ 2007 01 02, 23:08)
Sveikos! Ilgai galvojau, jog labai noreciau bent maza dalimi prisideti prie to, jog vaikuciams, gyvenantiems vaiku namuose, butu geriau. Negalime visiems jiems suteikti seimos ir silumos, taciau manau, jog galetume bent minimaliai prisideti prie ju gyvenamuju salygu pagerinimo. Siulau visoms surinkti vaikiskus ar paaugliskus drabuzelius, kurie galbut jau nebelabai reikalingi, taciau tinkami nesioti, ivairius zaislus, knygas ir knygutes bei visa kita, kuo galetu apsidziaugti vaiku namu gyventojai. Surinkus toki laukneseli manau butu galima suteikti vaikams nemazai dziaugsmo. Kaledos- dovanu metas- jau praejo, taciau manau, jog su prasidedanciais naujaisias metais turetume dar labiau suskubti padeti tiems, kam galime. Labai lauksiu bendraminciu, norinciu prisideti prie sios idejos!
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2007 01 03, 04:43)

AŠ JAU SENAI APIE TAI GALVOJAU,bet mane čia labai"nusodino"kai sakė,kad nunešė surinkę žaisliukus vaikų ir auklėtojos pareiškė ,kad jiem tokių nereikia,kad priima tik naujus,tai va galvoju ,gal ten tie vaikų namai tikrai neblogai laikosi,man kažkaip keista buvo,bet aplankyt tikrai kokius vaikų namus norėčiau,tik va kažin kaip man ten be ašarų išbūt reikėtų verysad.gif
Atsakyti