tai galime eiti visos kartu pas vaikucius , o jei nea tai parasykit kur nors susitiksim, galiu nuvezt cvaziuosiu kita savaite
As irgi noreciau kaip nors prisijungti prie pagalbos vaikams, nes negaliu buti abejinga, net sirdi suspaudzia kaip pamatau reklama per tv. Ka jus organizuojat prigriebkit ir mane
Sveikutes
As tap pat noriu prisijungti
As tap pat noriu prisijungti
QUOTE(bambinute @ 2006 11 02, 15:26)
Klausykit, panos, o gal reikia vaikučiams jau pradėti rinkti pinigėlius į kokią sąskaitą Kalėdoms? Ar tai kokiam reikalingam daiktui nupirkti, ar tai dovanėlėm?
Manau pervesti pinigėlius į sąskaitą tikrai atsiras nemažai norinčių, o va su laisvu laiku, su nuvažiavimu daug kam jau problematiškiau ..
Tuo pačiu ten kokius išaugtus ar nereikalingus rūbelius būtų galima suvežti į vieną vietą , gi prireiktų manau..
Manau pervesti pinigėlius į sąskaitą tikrai atsiras nemažai norinčių, o va su laisvu laiku, su nuvažiavimu daug kam jau problematiškiau ..
Tuo pačiu ten kokius išaugtus ar nereikalingus rūbelius būtų galima suvežti į vieną vietą , gi prireiktų manau..
o jūs pinigėlius norite rinkti vaikučiams iš vaikų namų?
tai ar kas nors tiksliau organizuojama?Bandom rasyt laika, kada kam patogiau ir vaziuojam Kur dingo fukuotukaf, aga, kapse? Merginos, nesnaudziam
Aš irgi noriu ir galiu prisidėti. Turiu 6-7-8 kmetų vaikiškų rūbelių ir batų. Galiu ir kitaip, jei tik reikia pagelbėti Gal kas žino, kam to reikia?
Laba diena
Turiu pririnkusi vaikiškų drabužėliu,jie tvarkingi,išskalbti ir nera labai nunešioti,gal žinot kam galėčiau juos padovanoti,dar turiu keleta ir savo drabužių esu neukšta nesena,tai manau tiktų ir paauglei,dar keletas porų batukų
Nejau Kaune niekam nereikia
Turiu pririnkusi vaikiškų drabužėliu,jie tvarkingi,išskalbti ir nera labai nunešioti,gal žinot kam galėčiau juos padovanoti,dar turiu keleta ir savo drabužių esu neukšta nesena,tai manau tiktų ir paauglei,dar keletas porų batukų
Nejau Kaune niekam nereikia
gravel, ten pagrinde vaikuciai nuo gimimo iki 3 metuku, iki 7 berods su ivairiomis negaliomis.
Beje, radau, kad sie vaiku namai turi ir tinklalapi (laimejo konkursa ir jiems jis buvo padarytas nemokamai). http://www.lopselis.lt/lt/apiemus/
Beje, radau, kad sie vaiku namai turi ir tinklalapi (laimejo konkursa ir jiems jis buvo padarytas nemokamai). http://www.lopselis.lt/lt/apiemus/
gruodžio 9 atvirų durų diena lopšelio gatvėj, keistai skamba ta atviru duru diena, bet taip jau yra
gal kuri ruosiates eiti?
QUOTE(logika @ 2006 12 05, 20:26)
gal kuri ruosiates eiti?
deja negaliu na nebent kokia 5 val. buvau pasveikinti Viktorijos su gimtadieniu bet siaip galvoju kad ateisiu ne per ta diena nes tada ir taip bus lankytoju tai geriau nueisu kita diena , tai vaikam bus dviguba svente dvigubi saldainiai
QUOTE(spylka @ 2006 12 05, 20:48)
deja negaliu na nebent kokia 5 val. buvau pasveikinti Viktorijos su gimtadieniu bet siaip galvoju kad ateisiu ne per ta diena nes tada ir taip bus lankytoju tai geriau nueisu kita diena , tai vaikam bus dviguba svente dvigubi saldainiai
buvot pasveikinti Viktorijos? mačiau tada jus