Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

tai galime eiti visos kartu pas vaikucius , o jei nea tai parasykit kur nors susitiksim, galiu nuvezt cvaziuosiu kita savaite 4u.gif
Atsakyti

As irgi noreciau kaip nors prisijungti prie pagalbos vaikams, nes negaliu buti abejinga, net sirdi suspaudzia kaip pamatau reklama per tv. Ka jus organizuojat prigriebkit ir mane
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

As tap pat noriu prisijungti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bambinute @ 2006 11 02, 15:26)
Klausykit, panos, o gal reikia vaikučiams jau pradėti rinkti pinigėlius į kokią sąskaitą Kalėdoms? Ar tai kokiam reikalingam daiktui nupirkti, ar tai dovanėlėm?
Manau pervesti pinigėlius į sąskaitą tikrai atsiras nemažai norinčių, o va su laisvu laiku, su nuvažiavimu daug kam jau problematiškiau  g.gif ..
Tuo pačiu ten kokius išaugtus ar nereikalingus rūbelius būtų galima suvežti į vieną vietą  g.gif , gi prireiktų manau..

o jūs pinigėlius norite rinkti vaikučiams iš vaikų namų?
Atsakyti
tai ar kas nors tiksliau organizuojama?Bandom rasyt laika, kada kam patogiau ir vaziuojam mirksiukas.gif Kur dingo fukuotukaf, aga, kapse? 4u.gif Merginos, nesnaudziam mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi noriu ir galiu prisidėti. Turiu 6-7-8 kmetų vaikiškų rūbelių ir batų. Galiu ir kitaip, jei tik reikia pagelbėti smile.gif Gal kas žino, kam to reikia?
Atsakyti
Laba diena
Turiu pririnkusi vaikiškų drabužėliu,jie tvarkingi,išskalbti ir nera labai nunešioti,gal žinot kam galėčiau juos padovanoti,dar turiu keleta ir savo drabužių esu neukšta nesena,tai manau tiktų ir paauglei,dar keletas porų batukų smile.gif
Nejau Kaune niekam nereikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dobiliukas: 29 lapkričio 2006 - 11:51
gravel, ten pagrinde vaikuciai nuo gimimo iki 3 metuku, iki 7 berods su ivairiomis negaliomis.

Beje, radau, kad sie vaiku namai turi ir tinklalapi (laimejo konkursa ir jiems jis buvo padarytas nemokamai). http://www.lopselis.lt/lt/apiemus/
Atsakyti
gruodžio 9 atvirų durų diena lopšelio gatvėj, keistai skamba ta atviru duru diena, bet taip jau yra smile.gif
Atsakyti
gal kuri ruosiates eiti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2006 12 05, 20:26)
gal kuri ruosiates eiti?  4u.gif

deja negaliu na nebent kokia 5 val. buvau pasveikinti Viktorijos su gimtadieniu wub.gif bet siaip galvoju kad ateisiu ne per ta diena nes tada ir taip bus lankytoju tai geriau nueisu kita diena , tai vaikam bus dviguba svente dvigubi saldainiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spylka @ 2006 12 05, 20:48)
deja negaliu na nebent kokia 5 val. buvau pasveikinti Viktorijos su gimtadieniu  wub.gif  bet siaip galvoju kad ateisiu ne per ta diena nes tada ir taip bus lankytoju tai geriau nueisu kita diena , tai vaikam bus dviguba svente dvigubi saldainiai  4u.gif

buvot pasveikinti Viktorijos? 4u.gif mačiau tada jus tongue.gif
Atsakyti