Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

Sveikutes.Noreciau taip pat prie jusu prisijungti ir eiti kartu pas vaikucius ax.gif Jei galit pasiimkit drauge kai vel eisit mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi noriu kartu blush2.gif
Atsakyti
tai, ką vėl siūlau penktadienį 10 h 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Waiworyksciuke @ 2005 11 15, 13:58)
tai, ką vėl siūlau penktadienį 10 h  4u.gif

Jeigu niekas nepasikeis, eisiu būtinai 4u.gif

Visgi pasikeitė verysad.gif Išvažiuoju į laidotuves penktadienį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fukuotukaf: 15 lapkričio 2005 - 18:53
Aš taip pat negaliu, jau šiandien išvažiuoju iš kns, kitą kartą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Kaip fainai kad atrandat laiko ir noro aplankyti ir svetimus vaikučius. Aš irgi labai norėčiau, tik ar Jūs vis į tuos pačius namus einate? Ką ten veikiate? Kiek laiko užtrunkate? Ka ir kiek nešate? Labai įdomu, internete vis skaitinėju apie tuos vaikelius, o įpač tai sudomina kai prasideda Nomedos akcija 4u.gif
papasakokit apie tai plačiau, o gal kas parsivedat savaitgaliams namo?
labai tuo duomiuosi.
Atsakyti
QUOTE(linuciuke @ 2005 11 24, 18:54)
Sveikos  smile.gif
Kaip fainai kad atrandat laiko ir noro aplankyti ir svetimus vaikučius. Aš irgi labai norėčiau, tik ar Jūs vis į tuos pačius namus einate? Ką ten veikiate? Kiek laiko užtrunkate? Ka ir kiek nešate? Labai įdomu, internete vis skaitinėju apie tuos vaikelius, o įpač tai sudomina kai prasideda Nomedos akcija  4u.gif
papasakokit apie tai plačiau, o gal kas parsivedat savaitgaliams namo?
labai tuo duomiuosi.

sveika, pabandysiu atsakyti į tavo klausimus.
Mes visada einame į tuos pačius kūdikių namus, kurie yra lopšelio 10. Mes vaikiukus myluojame, nešiojame, žaidžiame... Užtrunkame jei ateinam 10 h tai iki 12, jei po pietų tai berods 3 h (neprisimenu, nes tik 1 kart buvau po pietų). Nešame sauskelnių ( tai pirmo būtinumo prekė) po to sausainiai, javinukai, duoniukai, kukurūzai ir pan. Namo neparsivedam, nors turim savo favoritų (čia aš apie Aleksiuką wub.gif )
jei ko neatsakiau, tai klausk 4u.gif
Dažniausiai išeina mums nueiti penktadienį 10 h.
Atsakyti
Kada dabar žadat eiti?
O kur ta lopšelio gatvė? blush2.gif
Truputį nedrąsu kaip pirmą kartą, bet norėčiau ir aš ten apsilankyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linuciuke @ 2005 11 24, 20:07)
Kada dabar žadat eiti?
O kur ta lopšelio gatvė?  blush2.gif
Truputį nedrąsu kaip pirmą kartą, bet norėčiau ir aš ten apsilankyti  ax.gif

Lopselio gatve netoli Audimo, Vilijampoleje mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau jau laikas būtų organizuoti rimtesnį kalėdinį ėjimą? Nes man jau siūlo pinigėlių dovanoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 11 28, 22:07)
Manau jau laikas būtų organizuoti rimtesnį kalėdinį ėjimą? Nes man jau siūlo pinigėlių dovanoms  thumbup.gif

Visų pirma, ar būtų norinčių ir galinčių prisidėti prie viso organizavimo? Viena tikrai nepavešiu, o pusk labai abejoju ar šiemet sutiks padėti unsure.gif
Ir šiaip siūlyčiau daryt kaip pernai - ne Kalėdinį ėjimą, o ėjimą sausio viduryje maždaug, kai atslūgsta lankymų banga 4u.gif

P.S. Jeigu kam nors kilo ar dar kils klausimų, kaip pernai buvo panaudotos surinktos lėšos, mielai nuskanuosiu ir įdėsiu visus pirkimo ir perdavimo dokumentus 4u.gif
Atsakyti
Tai gal prieš šventes einam šiaip, o po naujų nešam ką surinksim?
Atsakyti