Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

Labai gaila, kad dideli nora padeti vaikuciams numalsina tu paciu istaigu darbuotojai. As ir pries pora metu pirma karta apsilankiusi lopselio g. namuose pasijutau visai nepageidaujama. Kiekviena karta atejus tas pats klausimas, kam to reikia? kas is to, kad aplankysi ir pan. Aisku, tiem vaikuciam gali duoti tik meiles, daiktu jiems netruksta, del to ir pasijunti tokia bejege kai i juos ziuri, o jie taip meiliai praso "opa opa", o juk visu nepakelsi, belieka prisiglausti, paguosti ir myleti juos. As visada nesiojuos juos savo mintyse, sirdyje ir karts nuo karto aplankau viena vaikuciu grupele. Taip sunku juos paleisti ir iseiti. Jau vien tas pastatas kazkoki siauba kelia. Laukiu kada "mano" mazyliai iseis is tos istaigos i kita, gal galesiu daugiau kai kuriems padeti.
Zipke: gerai butu suorganizuot koki rengini, bet gal ne lopselio namams, biski vyresniems, kad ir partizanu g. namams. Lopselio dar per mazi. Kazkada su broliu rodem kina tuose namuose su grafo projektorium, vaikam labai patiko. Nesugalvoju ka dar galima butu padaryt, nebent nuvest kur nors, bet tai jau sudetingiau.
Atsakyti
Sveikutės, 4u.gif

galėčiau prisijungti . Pati viena tai nelabai nueičiau ar suorganizuočiau ką nors, bet tikrai gera iniciatyva. Gaila tik, kad tų įstaigų darbuotojai, kaip supratau, nėra labai geranoriški, o juk kartu būtų lengviau ką nors vaikų labui nuveikti. Nors gal ten dirbantieji žmonės irgi kažkiek teisūs, nori apsidrausti, geriau žino situaciją, mato tuos vaikučius kasdien, kaip jie jaučiasi po apsilankymų ir pan. Žodžiu, mielai prisidėčiau. Pvz., ne taip toli ir stebuklų laikas - Kalėdos, gal palaipsniui, suderinus su dirbančia ten valdžia, tikrai galima suorganizuoti ką nors vaikams, pabūti, pabendrauti su vaikais, jiems irgi to labai reikia.

Jeigu ruošitės kas eiti, nepamirškit ir manęs ax.gif
Atsakyti
[Dekui visoms,kurios atsilepe i mano nora aplankyt vaikucius,butu smagu kuo greiciau aplankyti juos.Noreciau,kad atsilieptu kuo daugiau tokiu,kurios jau yra lankiusios vaikucius globos namuose ir galetu mane ten palydeti
Atsakyti
4u.gif labukas visoms, noreciau ir as prisijungti i jūsų tarpa, as pati savo vaikeli vezioju i lopselio raidos centra, ir nuolat matau kitam kieme vaikucius, vis noriu prieiti, bet bunu su savu vaiku. Tad buciau dekinga, jeigu mane taip pat priimtumete wub.gif
Atsakyti
[Jei visos tos,kurios galite tikrai eiti aplankyti vaikuciu i lopselio gt. pas mazuosius pvz rugsejo 11d lankymo metu,susiskambinsiu su tu namu direktore paimam ka nors tiems vaikeliams ir keliaujam.Tikslu laika galim susitarti arba telefonu ,arba per az.Taigi siulau visoms norincioms nukeliauti pabut su vaikeliais,galbut,kuri ka galim nupirktume ka nors,kokiu pampersu ar siaip ko.Jei noresit pasiskambinti man mano telefonas 860644276
Atsakyti
4u.gif ok drinks_cheers.gif
Atsakyti
o gal kanors žinote apie vaiku namus partizanu gale????
as prie pat gyvenu ir galvoju nueiti,o ka jus nesat i juos?
kiek suprantu rubai,zaislai,kas dar? saldainiu gal kokiu? g.gif
Atsakyti
"Atžalynas"
Vaikai ten berods nuo 3-jų iki 18 smile.gif Su kai kuriais dirbu, tai kartais apsilankau, ale ne kaip lankytoja, tai menka čia iš manęs patarėja...Gyvena šeimynėlėm, net nežinočiau kam ką nešt unsure.gif ...bet tie, kuriuos pažįstu, labai faini vaikai tongue.gif Tik nebe patys mažulėliai. smile.gif

QUOTE(*fanta* @ 2006 08 21, 23:36)
Labai gaila, kad dideli nora padeti vaikuciams numalsina tu paciu istaigu darbuotojai.

Nereikia pykt. Kartais tikrai ne iš piktos valios. Tiesiog mato, kad žmonės ateina, pažada vėl ateiti, gal dar kiek lankosi ir nustoja...paskui kiti...ir tas kartojas. Ir jos tą mato kur kas dažniau nei mum atrodo...Vieni bando gerą darbą daryt, o kiti (darbuotojai) iš nemenkos patirties žino, kad dažniausiai tai baigiasi...o vaikai tegu pratinas prie nuolat ateinačių ir išeinančių ?... taip ir pavargsta žmonės nuo "lankytojų" ir nebeaikčioja kaskart naujus veidus pamatę, nes ne vienas ir ne du tokių jau būta turbūt. Ir dingę.
Atsakyti
Tas tiesa, sutinku.Yra daug labai nuosirdziu darbuotoju. Nenorejau ju izeist. (patieska)
Vakar buvau Lopselio g. namuose, snekejau su vienos grupes aukle. Paklausiau ko reiktu vaikuciams. Sauskelniu sake tikrai siuo metu netruksta, gauna labdaros. Is maisto sake bananai gerai, kadangi puse vaiku alergisku, taigi sokoladiniai saldainiai atkrenta. Prase, jei kas turi koki sena magnetafona, kasetini, praverstu. O gal kas ir televizoriu paaukotu bigsmile.gif Dar uzsimine, kad nuotrauku remeliu reiktu vaiku nuotraukytems.
Dar yra tokia galimybe, kuri manau labai realiai igyvendinama. As pasiimiau tos aukles tel. numeri. Mum reiktu susitart kokia diena, gal koki sestadieni, paskambinu tai auklytei, ji paraso prasyma kad kazkiek vaiku isleistu isvaziuot i miesta. Mes atvaziuojam ryte(apie 9val) pasiimam auklyte, po vaikiuka (ar du), ir vykstam kur nors. Jei su troleibusu tai tik netoli iseitu kur nors pasibut. Gal pavyktu susiveikt ir masina didesne nzn. Kas be ko, troleibusas vaikams irgi didele atrakcija, patikekit smile.gif Siaip vaikus draudziama issivest uz tu namu ribu, tokie istatymai, net pasivaiksciot. tai va, butu tikrai smagu. Kaip jus manot? Butent tos grupes vaikuciai yra iki triju metuku.

P.s. jei tarsites del susitikimo su vaikuciais(11d), tai skambinkites socialinei darbuotojai geriau, direktore biski "crazy". Prisijungsiu jei galesiu.
Atsakyti
4u.gif dziaugiuosi kad nuvykome jau laukiu kito nuvykimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juleta @ 2006 09 05, 22:26)
o gal kanors žinote apie vaiku namus partizanu gale????
as prie pat gyvenu ir galvoju nueiti,o ka jus nesat i juos?
kiek suprantu rubai,zaislai,kas dar? saldainiu gal kokiu? g.gif

Pernai pries Kaledas buvom ten 4u.gif .Mazu vaiku tai ten labai mazai, viena grupe, pagrinde vyresni,paaugliai.Kad rubu ir zaislu jie ten turi. Bet va saldumynu tai visi nori 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*fanta* @ 2006 09 06, 10:45)
Prase, jei kas turi koki sena magnetafona, kasetini, praverstu.

Ar ne Maryte auklytes vardas?
Jei taip,tai ji mano mamos draugiaska-pazistama ir man jau minejo,kad magiuko reikia ax.gif . Mes siandien viena nupirkom,bet dabar nezinau ar cia vienai grupei ,ar jie dalinasi g.gif ...
Dar skaiciau,kad baciuku reikia vaikiukams,tai nupirkom siandien 10 poru keduku,tik dydziai nuo 28 iki 33 ar 34 ax.gif .
Vyras vaziuos i ten pirmadieni arba antradieni ir prase,kad kas nors prisijungtu,nes nedrasu vienam ,o jis ir nezino kur 4u.gif
Atsakyti