savaites pabaigoj zinosiu kada dirbu kita savaite,is ryto ar po piet...tada ir delo datos bus aisku...
galiu sia savaite bet kuriuo laiku,isskyrus ketvirtadieni vakare negaliu....
Žinai, gal kam ir nereikia palydos, bet daugelis neišdrįsta kol neinu kartu.
Va mano skyrelio panos, kaip suorganizuoji, rankom ploja, bet po vieną - nedrįsta.
Kiekvienas savaip gi. O aš ir pati viena nemėgstu
Va mano skyrelio panos, kaip suorganizuoji, rankom ploja, bet po vieną - nedrįsta.
Kiekvienas savaip gi. O aš ir pati viena nemėgstu
Sveikutes
Labai noreciau kita savaite nueit pas vaikucius! gal butu norinciu ir galinciu nueit, nes vienai nedrasu, o ir nelabai atsimenu
Labai noreciau kita savaite nueit pas vaikucius! gal butu norinciu ir galinciu nueit, nes vienai nedrasu, o ir nelabai atsimenu
OOO, sveika sugrįžus Kristin Gaila išvarau į kelionę, palaikyčiau kompaniją.
Iki kada būsi LT?
Iki kada būsi LT?
...taip...as noreciau kartu nueiti kita savaite...bet po pietu,gerai?
QUOTE(Aga @ 2006 08 05, 17:51)
OOO, sveika sugrįžus Kristin Gaila išvarau į kelionę, palaikyčiau kompaniją.
Iki kada būsi LT?
Iki kada būsi LT?
Sveikute ,labai gaila ,kad isvarai, galvojau, kad galetumem nueit .As busiu iki 20d .
QUOTE(wilmita @ 2006 08 06, 16:16)
...taip...as noreciau kartu nueiti kita savaite...bet po pietu,gerai?
man ir po piet geriau, tai kuria diena galetum? ar jau buvus ten?
Tai nera norinciu , viena tai neisiu...
o sia savaite galiu tik is ryto...na tarkim koki treciadieni...arba penktadieni?
Merginos labai noreciau aplankyti vaiku namus,kazkaip padeti tiems vaikeliams.Galima siek tiek finansiskai,galima,kad ir kazka siaip,gal koki rengini suorganizuot,mat isilavinimas pedagoginis ,ir organizuot visokias sventes patinka.Labai noreciau,kad kas nors atrasytu,kaip tai padaryt,ar gal su kuo kartu nueit,gal kas zinot kokios konkreciai pagalbos jiems reikia.Buvau nuejus i kudikiu namus Kaune Lopselio gt.,bet administracija tuo metu grama dare,taigi isvijo ir liepe ateit su vaiku teisiu tarnybos leidimu.Ejau kaip ir geranoriskai,pati turiu 3 vaikus,taigi vel eiti kazkaip nedrasu.Jei kas turit daugiau ziniu ar galit eiti kartu parasykit