Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

savaites pabaigoj zinosiu kada dirbu kita savaite,is ryto ar po piet...tada ir delo datos bus aisku...
Atsakyti
Man atrodo, kad mes čia taip niekada ir nesusirinksim į kruvą doh.gif
Aš tai eisiu vieną
Atsakyti
galiu sia savaite bet kuriuo laiku,isskyrus ketvirtadieni vakare negaliu....
Atsakyti
Čia visos rašot kada galit eit, tai ir eikit, nejau jums dar palydos reikia?! Aš turiu laiko ir einu...
Atsakyti
Žinai, gal kam ir nereikia palydos, bet daugelis neišdrįsta kol neinu kartu.
Va mano skyrelio panos, kaip suorganizuoji, rankom ploja, bet po vieną - nedrįsta.
Kiekvienas savaip gi. O aš ir pati viena nemėgstu doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Labai noreciau kita savaite nueit pas vaikucius! gal butu norinciu ir galinciu nueit, nes vienai nedrasu, o ir nelabai atsimenu 4u.gif
Atsakyti
OOO, sveika sugrįžus Kristin 4u.gif Gaila išvarau į kelionę, palaikyčiau kompaniją.
Iki kada būsi LT?
Atsakyti
...taip...as noreciau kartu nueiti kita savaite...bet po pietu,gerai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 08 05, 17:51)
OOO, sveika sugrįžus Kristin  4u.gif  Gaila išvarau į kelionę, palaikyčiau kompaniją.
Iki kada būsi LT?

Sveikute 4u.gif ,labai gaila ,kad isvarai, galvojau, kad galetumem nueit verysad.gif .As busiu iki 20d .
QUOTE(wilmita @ 2006 08 06, 16:16)
...taip...as noreciau kartu nueiti kita savaite...bet po pietu,gerai? 4u.gif

man ir po piet geriau, tai kuria diena galetum? ar jau buvus ten?
Atsakyti
Tai nera norinciu verysad.gif , viena tai neisiu... verysad.gif
Atsakyti
o sia savaite galiu tik is ryto...na tarkim koki treciadieni...arba penktadieni? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Merginos labai noreciau aplankyti vaiku namus,kazkaip padeti tiems vaikeliams.Galima siek tiek finansiskai,galima,kad ir kazka siaip,gal koki rengini suorganizuot,mat isilavinimas pedagoginis ,ir organizuot visokias sventes patinka.Labai noreciau,kad kas nors atrasytu,kaip tai padaryt,ar gal su kuo kartu nueit,gal kas zinot kokios konkreciai pagalbos jiems reikia.Buvau nuejus i kudikiu namus Kaune Lopselio gt.,bet administracija tuo metu grama dare,taigi isvijo ir liepe ateit su vaiku teisiu tarnybos leidimu.Ejau kaip ir geranoriskai,pati turiu 3 vaikus,taigi vel eiti kazkaip nedrasu.Jei kas turit daugiau ziniu ar galit eiti kartu parasykit
Atsakyti