Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

Šiandien viena buvau Lopšeli, ten praktiką atlieka mano grupiokės. Ir sužinojau, kad puse tų vaikų turi tėvelius jie nera palikti likimo valiai, lygiai taip pat kaip ir apuolės gatvėje, vaikų pensionate.
Atsakyti
Na tai, kad pusė Lopšelio vaikų formaliai turi tėvus, - nieko nereiškia. Aktyviai lankančių jų mamų (tėčių nesu mačiusi) yra tik labai keletas. Kitų gi mamos taip dingę, kad net kai sugalvoja ateiti - būna tokių atvejų, kad nebeatpažįsta savo vaiko...
O ir tie apsilankymai... Kartą, kai atėjome pas mergaitę (kurią vėliau įsivaikinom), matėm mamą, kuri su vaiku koridoriuje 15 minučių pasitrynė... ir išėjo.
Žinoma, jos vaikui po to akys spindėjo, ir nuotaika buvo geresnė.

Aš mielai eičiau kartu su jumis, bet kad galiu tik savaitgalį, nes nuo Lopšelio mus skiria 100 km. Bet būtinai nueisim su dukra ... į svečius.
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 06 13, 19:44)
Šiandien viena buvau Lopšeli, ten praktiką atlieka mano grupiokės. Ir sužinojau, kad puse tų vaikų turi tėvelius jie nera palikti likimo valiai, lygiai taip pat kaip ir apuolės gatvėje, vaikų pensionate.

aš 4-rius metus pradirbau "Lopšelyje" ir mačiau, kokie tie vaikų "tėveliai", 90% iš jų asocialūs ir aplnko tik kartą į mėnesį, o kai kurie iš viso net neateina, čia vaikučiai tik faktiškai turi tėvelius, kuriems jie nerūpi verysad.gif
Papildyta:
Galbūt tu ėjai į centrinį pastatą, kur yra neįgalių vaikų su tėveliais stacionaras? Kūdikių namų vaikučiai yra kitame pastate....
Atsakyti
QUOTE(gintabak @ 2006 06 15, 15:00)
Galbūt tu ėjai į centrinį pastatą, kur yra neįgalių vaikų su tėveliais stacionaras? Kūdikių namų vaikučiai yra kitame pastate....

Aha, būtent šitame pastate aš ir buvau. Kad yra kitas net nežinojau doh.gif
Tai kada mamytės ir nemamytes galvojat eiti pas vaikučius?
Atsakyti
noriu smile.gif bet kada g.gif
Atsakyti
labuka...as irgi noreciau...esu buvus,bet seniai...rudeni...gal kita savaite organizuokimes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MANO_manyte @ 2006 06 07, 12:03)
Mamytės ( ir ne tik) , nebūkim tokios apsileidusios... Fukuotukaf, Kapse, Aga... nagi...  4u.gif jau tikrai seniai buvom....  blush2.gif

Jetau kaip gėda pasidarė, kaip suspaudė širdį, kad visai buvau pamiršus doh.gif doh.gif
Atsakyti
Aš taip pat prisijungsiu 4u.gif tik būkit gerutės, kuri nors brukštelėkit į AZ kai sutarsit ,kada einam.Ačiū 4u.gif
Atsakyti
siulau eiti ryt arba ketvirtadieni...ketvirtadieni as galiu ir is ryto ir po piet...nagi,eikim... 4u.gif
Atsakyti
Aš taip greitai susiorganizuoti niekaip negaliu, nes dirbu doh.gif
Turiu žinoti bent prieš 2 savaites ax.gif
Atsakyti
Aš siūlau kitą savaitę, rinkimės dieną. Man tinka bet kuri, išskyrus penktadienį. Laikas Nuo 16 h. 4u.gif Nagi siūlom dienas, bent kelioms gal sutaps 4u.gif
Atsakyti
Aš kitą savaitę niekaip, ir dar kokias 3 savaites sunku bus, nes viena dirbsiu, teks be manęs verysad.gif
Atsakyti