Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(MANO_manyte @ 2006 06 06, 10:48)
nžn kaip kitos, aš asmeniškai noriu lankyti tik kūdikių namus  4u.gif

Tai juk kūdikių net irgi yra. Tiems visiems neįgaliems vaikučiams reikialinga visų mūsų pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 06 06, 09:43)
O gal aplankykim Viljampuolės vaikų ir jaunimo pensionatą, kuris randasi Apuolės g. 44?

O kam juk jie turi tėvus? Aš už vaikų namus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darul @ 2006 06 06, 13:27)
O kam juk jie turi tėvus? Aš už vaikų namus smile.gif

Toli gražu... tikrai nevisi vaikai ten tevus turi.
Ten vaikučiai, kurių tėvai atsisake. O man jų labai gaila. verysad.gif
Atsakyti
[quote=Ne_gera,2006 06 06, 15:33]
Toli gražu... tikrai nevisi vaikai ten tevus turi.
Ten vaikučiai, kurių tėvai atsisake. O man jų labai gaila. verysad.gif
[/quote

Man taip pat gaila, tik aš galvojau, kad ten kaip gydymo įstaiga, ir vaikai paiimami. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 06 06, 09:43)
O gal aplankykim Viljampuolės vaikų ir jaunimo pensionatą, kuris randasi Apuolės g. 44?

Šiaip ten "vaikučiai" ar tik ne iki 26 metų mastau.gif Be to, daugelis turi tėvus, tai tiesiog internatas ir tiek mirksiukas.gif O Lopšelio gatvėj vaikai savo mamų tikrai nemato, be to labai pasiilgę individualaus dėmesio verysad.gif
Deja, aš galėčiau eiti tik liepos mėn. Bet jei tokiais tempais organizuosimės, tai pats tas hihihi.gif
Atsakyti
Mamytės ( ir ne tik) , nebūkim tokios apsileidusios... Fukuotukaf, Kapse, Aga... nagi... 4u.gif jau tikrai seniai buvom.... blush2.gif
Atsakyti
tikrai labai seniai verysad.gif bet man vasara - sunkus metas, ( atostogos, darbe vieni kitus išleidinėjam) bet jei susitartumėm kada bendyčiau prisijungt. bet tik nuo 16val unsure.gif
Atsakyti
Labas,

as irgi prisijungciau prie jusu. O ka nesate?
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 06 06, 20:48)
Šiaip ten "vaikučiai" ar tik ne iki 26 metų mastau.gif Be to, daugelis turi tėvus, tai tiesiog internatas ir tiek  mirksiukas.gif O Lopšelio gatvėj vaikai savo mamų tikrai nemato, be to labai pasiilgę individualaus dėmesio  verysad.gif
Deja, aš galėčiau eiti tik liepos mėn. Bet jei tokiais tempais organizuosimės, tai pats tas hihihi.gif

Na, taip ten yra jau ir suaigusiųjų, bet...
Mes galetrume eiti tik pas mažiausius kudikėlius, kurie yra su fizine bei protine negalia.
Juos tėvai yra palikę likimo valiai, ir man jų labai gaila verysad.gif
Bet jei eisit i "
"lopšeli" aš už, eičiau bet kada.
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 06 09, 10:55)
Na, taip ten yra jau ir suaigusiųjų, bet...
Mes galetrume eiti tik pas mažiausius kudikėlius, kurie yra su fizine bei protine negalia.
Juos tėvai yra palikę likimo valiai, ir man jų labai gaila  verysad.gif
Bet jei eisit i "
"lopšeli" aš už, eičiau bet kada.

norėčiau patikslinti, kad tik lopšelio gatvėje yra kūdikių namai ir čia jie yra ir sveiki ir neįgalūs, o apuolės gatvėje vyresni
Atsakyti
Na, tai sakykit kada jus organizuojat eiti i "lopšelį"?
Atsakyti
Na, tai nejau niekas nenori vaikučių aplankyti?
Atsakyti