Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

000189.gif Kur visos dingot iš šio puslapio.
Atsakyti
verysad.gif bye1.gif bye1.gif bye1.gif listen.gif
Atsakyti
verysad.gif Kur visos dingot???Aš pagalvojau, kad negalėsiu eiti į vaikų namus, nes vien pamačius tuos leliukus apsižliumsiu cry.gif O tų gegučių niekad nesuprasiu, kaip jos gali ramiai gyventi palikusios savo mažylius? aggressive.gif
Atsakyti
sweikutės, siūlau eiti šį ketvirtadienį 10 h 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MANO_manyte @ 2006 05 15, 11:06)
sweikutės, siūlau eiti šį ketvirtadienį 10 h  4u.gif

verysad.gif Dirbu kasdien iki 16:30 verysad.gif Prisijungčiau tik po kokių 3 savaičių ir tik po pietų unsure.gif
Atsakyti
o jūs žaisliukų nešat? turiu visą maišą minkštų žaislų, gal vaikams būtų smagu? g.gif
Atsakyti
noriu aš aplankyti, bet kuo galiu padėti, ko reikia? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MyWay @ 2006 05 18, 21:46)
noriu aš aplankyti, bet kuo galiu padėti, ko reikia? verysad.gif

ahaa,galiu viska padaryt,tik sakykit ko reikia, isskyrus eit i vidu ax.gif nes neatlaikys mano nervai ,kas cia organizuoja ka?kokie planai?
auuu,kur dingot visos is rysio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2006 06 03, 17:56)
ahaa,galiu viska padaryt,tik sakykit ko reikia, isskyrus eit i vidu ax.gif nes neatlaikys mano nervai ,kas cia organizuoja ka?kokie planai?
auuu,kur dingot visos is rysio 4u.gif

Sveiki 4u.gif pirmą kartą čia ,bet tuos vaikų namus žinau, nes ten yra raidos centras tai mes su pirmu sūnum dažnai lankėmės rolleyes.gif Visai ir aš norėčiau aplankyti ir noriu padrąsinti nebijoti eiti į vidų, vaikai tikrai gerai prižiūrėti tik daug su negalia... Jai rimtai planuojat ir mane įtraukit mirksiukas.gif
Atsakyti
Mamytės, jau visai apsileidom 4u.gif Siūlom laikus kuri kada galim ir bazuosimės ar ką...
Atsakyti
O gal aplankykim Viljampuolės vaikų ir jaunimo pensionatą, kuris randasi Apuolės g. 44?
Atsakyti
nžn kaip kitos, aš asmeniškai noriu lankyti tik kūdikių namus 4u.gif
Atsakyti