Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

Merginos, ar aš teisingai supratau ( ne visą temą skaitau blush2.gif ) - jūs lankote tik mažiukus ir tik kažkokius konkrečius namus? g.gif Kokio amžiaus tie vaikučiai?
Atsakyti
Taip, mes lankom tik vienintelius Kaune kūdikių namus "Lopšelis", vaikučiai čia iki 3 metukų būna. Visuose kituose vaikų namuose, vaikai vyresni.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Pati visada noredavau nueiti pas vaikus,bet kazkaip vienai pritrukdavo drasos.. blush2.gif

Isidejau temele i favorites,tai tikiuosi kai eisite kita karta priimsit ir mane.

O cia paskaitinejau,jus visada eidamos tiek skiriate dovanelem?nes as tai abejoju ar kaskarta po 100lt nuo saves ir vyro galeciau..aisku tiem vaikiukam kai daug reikia tai suma juokinga tampa..
Atsakyti
Tikrai tiek neskiriam, kartais eidama tenešu kukurūzų maišelį už 1 lt. Čia po 100 Lt bendrai susidedam. O nešam tikrai už nedaug, kas ką galim, ar seilinukų, ar vaisių ar saldumynų. taip, kad nesijaudink, ir už 10 Lt visko pripirksi pakankamai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės. Norėčiau kada prie jūsų prisijungti. Manau, kad jau galėčiau, ar priimsite į savo būrį?
Netekau savo brangenybės, nežinau ko noriu, nežinau ko griebtis, bet vaikučius aplankyti norėjau jau seniai, gal jau pajėgsiu....
Kada žadate važiuoti?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Esu pas jus naujokė. Kiek supratau lankote tik mažiukus vaikučius, o gal kas lankote ir didesnius, nes norėčiau savaitgaliams pasiimti kokį 7 - 10 m vaikelį.
Gal ką patarsite.
Atsakyti
Lopšelio g. esančiuose kūdikių namuose yra mažuliukai iki 3 metų. Vyresni kitur smile.gif
Atsakyti
Nu mamytės mažiau kalbų, daugiau darbų 4u.gif Siūlau rytoj keliauti 10 h 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MANO_manyte @ 2006 03 15, 13:34)
Nu mamytės mažiau kalbų, daugiau darbų  4u.gif  Siūlau rytoj keliauti 10 h  4u.gif

Rytoj niekaip negaliu, vienintele tokia užimta diena per savaitę ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal penktadieni galetume nueiti, as mielai eiciau, senokai buvau.
Tai kaip? Man nuo 10h geriau, bet iseitu ir nuo 16h. Einam einam ... tapu tapu ...
Atsakyti
Aš tai tikrai negaliu penktadienį nei ryte, nei popiet sad.gif
Atsakyti
blink.gif Taip ir nesupratau ar buvot pas tuos vaikučius.Aš tai irgi norėčiau nueit.Turiu žaisliukų minkštų,gal galima būtų nunešt?
Atsakyti