Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(astrid @ 2006 01 20, 11:44)
man atrodo, kad pagal nustatytus pozymius vaikucio iesko per visus vaiku namus. na pvz. as noreciau mergaites, 2 - 3 metuku, sviesiaplaukes na tai tokiu vaikiuku ir ieskos ir poto galima juos visus apziureti.

nesupyk, bet man atrodo, kad žiauru rinktis vaikiuką pagal kažkokius požymius(pvz. plaukų spalvą), čia juk ne gyvuliukai kokie, kad rinktumėmės pagal veislę unsure.gif
arba, nori pasirūpint vaikučiu, arba ne.
ar pasirūpint nori tik šviesiaplaukiu?
kažko čia aš nesuprantu... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Doviljana: 09 vasario 2006 - 17:46
QUOTE(Doviljana @ 2006 02 09, 17:46)
nesupyk, bet man atrodo, kad žiauru rinktis vaikiuką pagal kažkokius požymius(pvz. plaukų spalvą), čia juk ne gyvuliukai kokie, kad rinktumėmės pagal veislę unsure.gif
arba, nori pasirūpint vaikučiu, arba ne.
ar pasirūpint nori tik šviesiaplaukiu?
kažko čia aš nesuprantu... verysad.gif

O jeigu tėvai abu šviesiaplaukiai ir nenori skelbti visiems kaimynams, kad įsivaikina, ką tada daryti?
Atsakyti
Mamos, kada einam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2006 02 10, 00:51)
O jeigu tėvai abu šviesiaplaukiai ir nenori skelbti visiems kaimynams, kad įsivaikina, ką tada daryti?

Aš taip pat vaikystėje buvau šviesiaplaukė, bet vėliau labai patamsėjau.

O dėl kaimynų - jie nedurni, pamatys, kad atsirado ne naujagimis vaikelis (naujagimių įsivaikinti praktiškai neįmanoma). Jūs tik prasižiokite psichologui (su juo pasikalbėti turi visi ketinantys įvaikinti), kad ketinate slėpti įvaikinimo faktą ir kad norite šviesiaplaukės, iškart uždės "diagnozę": įvaikinimui nepribrendę.
Atsakyti
QUOTE(Pippi @ 2006 02 10, 10:38)
Aš taip pat vaikystėje buvau šviesiaplaukė, bet vėliau labai patamsėjau.

Jūs tik prasižiokite psichologui (su juo pasikalbėti turi visi ketinantys įvaikinti), kad ketinate slėpti įvaikinimo faktą ir kad norite šviesiaplaukės, iškart uždės "diagnozę": įvaikinimui nepribrendę.

ir teisingai padarys thumbup.gif
galų gale, ne dėl kaimynų gyvenat...
ar jei nors ir vaikiukas bus šviesiaplaukis,o kaimynai sužinos, kad jis įvaikintas, jį grąžinsit atgal į vaikų namus? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Agotukas @ 2006 02 10, 00:02)
Mamos, kada einam  ax.gif

mamos, kai eisit aš irgi norėsiu prie jūsų prisijungt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif

as cia ne i tema, bet gal prie visu savo geru darbu norit padaryti dar viena? mirksiukas.gif
Dbr vyksta begood akcija, siekianti padidinti potencialiu kaulu ciulpu donoru skaiciu. Komanda vazineja po darbovietes ir universitetus. Kaip tik pirmadieni (vasario 13d) 15val begood komanda bus KAUNE, dienrascio RESPUBLIKA redakcijoje. Kas galit ateikit ir daugiau norinciu atsiveskit, vis daugiau vilciu pasveikti bigsmile.gif

Ps. taip pat siekiam pakeisti poziuri i kaulu ciulpu donoryste mirksiukas.gif nes dbr visi galvoja, kad ciulpus ima is kaulo ir pan. Is tiesu krauja ima is venos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siracusa: 10 vasario 2006 - 12:10
QUOTE(Siracusa @ 2006 02 10, 12:09)
taip pat siekiam pakeisti poziuri i kaulu ciulpu donoryste mirksiukas.gif nes dbr visi galvoja, kad ciulpus ima is  kaulo ir pan. Is tiesu krauja ima is venos  bigsmile.gif

aš irgi taip galvojau blush2.gif
pasistengsiu ateit, jei rasiu kam leliuką palikt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2006 02 10, 12:09)
Ps. taip pat siekiam pakeisti poziuri i kaulu ciulpu donoryste mirksiukas.gif nes dbr visi galvoja, kad ciulpus ima is  kaulo ir pan. Is tiesu krauja ima is venos  bigsmile.gif

Citata iš www.kraujas.lt puslapio:

Jei donuojate iš kraujo, Jums 5-6 dienas po oda bus švirkščiami vaistai, kurie padidina kamieninių ląstelių koncentraciją kraujyje. Tai saugu ir nekenksminga. Švirkščiant vaistus gali šiek tiek pakilti temperatūra, pamausti kaulus. Penktą (retai ir šeštą) dieną kamieninės ląstelės yra renkamos iš Jūsų rankų venų specialiu aparatu. Procedūra gali trukti iki 8 valandų, jos metu paimama apie 100-200 ml kraujo su kamieninėmis ląstelėmis. Rinkimo procedūra taip pat yra saugi. Kitą dieną po rinkimo Jus išleis iš ligoninės, iškart galėsite dirbti.

Jei donuojate iš kaulų čiulpų, vaistai nėra švirkščiami. Kamieninės ląstelės renkamos iš dubens kaulų operacinėje bendros nejautros metu. Paimama apie 700-1000 ml kraujo su kamieninėmis ląstelėmis. Kitą dieną po rinkimo Jus išleis iš ligoninės, iškart galėsite darbuotis.
Atsakyti
negerai tada, tikrai neturėsiu kur leliaus palikt jei dar nakčiai į ligoninę guldys schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviljana @ 2006 02 10, 16:30)
negerai tada, tikrai neturėsiu kur leliaus palikt jei dar nakčiai į ligoninę guldys schmoll.gif

oi ne, niekas neguldys nakčiai. dabar tik paimtų kraujo mėginį ir duomenis įtrauktų į savo duomenų bazę. jei kur nors atsirastų žmogus, kuriam tiktų tavo kraujas, tik tada reikėtų procedūros, apie kurią fukuotukaf rašo 4u.gif
Atsakyti
tikslas labai kilnus, tikrai pasistengsiu pirmadienį ateit, tik žiūrėsiu kaip spėsiu, nes dar pokalbis dėl darbo nusimato g.gif
Atsakyti
sveikos, as irgi noreciau prisideti prie vaikuciu lankymo, dabar stengsiuosi paskaityti visa tema, kad butu aiskiau....
lauksiu info
Atsakyti