Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

Mane, atveš draugė thumbup.gif
Atsakyti
duokti kas nors telefona nes as tai ryskiai veluosiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deviante: 13 sausio 2006 - 15:43
na atrodo man teks atvaziuoti kita karta....
Atsakyti
Tiesiog puiku, kad tiek daug mūsų šiandien susirinko thumbup.gif thumbup.gif Kaip jums sekės apačioj? Mes viršuje turėjom nuostabaus grožio lėlytę 1 mėnesiuko, lydėmės visos žiūrėdamos thumbup.gif
Atsakyti
apačioj mes "kačialinomės" biggrin.gif mazgiukai buvo truputį rėksniukai ( vienas šiandien ligoninėj pabuvojęs, po išvaržos priepuolio, tai labai liūdnas unsure.gif )
bet vis tiek gerai buvo biggrin.gif
o jūs visos šešios antram aukšte buvot ?
Atsakyti
Aha, mes visos vienoj grupėj buvom, pas 9 lelius, iš jų tik 2 panelės lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 01 13, 18:54)
Aha, mes visos vienoj grupėj buvom, pas 9 lelius, iš jų tik 2 panelės  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir tie visi leliukai jau be tevu? nes mes su vyru galvojam isivaikinti suneli
Atsakyti
QUOTE(Deviante @ 2006 01 13, 19:06)
ir tie visi leliukai jau be tevu? nes mes su vyru galvojam isivaikinti suneli

sunku pasakyt, reikia teirautis, bet kiek žinau,visiškų našlaičių nedaug. įtėviams reikia kursus atlankyt, popieriai ilgai tvarkomi, bet jei apsispręstumėt ir kuris nors lelius į širdį įkristų, galėtumėt dažnai lankyt, drabužėlius nunešt savo...

Atsakyti
Dieviante, labai mažai vaikų, kuriuos galima įsivaikinti sad.gif Kitų tėvai neatsisakę ir nelanko verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamulytes,
as irgi noriu pasidalinti savo sirdute su mazuliukais. Mamytes, kai ka nors organizuosit - prisiminkit ir mane. Vienai eiti nedrasu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zanetauz @ 2006 01 20, 11:34)
Sveikos mamulytes,
as irgi noriu pasidalinti savo sirdute su mazuliukais. Mamytes, kai ka nors organizuosit - prisiminkit ir mane. Vienai eiti nedrasu... unsure.gif

įsimesk šitą temelę į favoritus - iš karto pastebėsi, kai pradėsim organizuotis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapsė @ 2006 01 13, 20:11)
sunku pasakyt, reikia teirautis, bet kiek žinau,visiškų našlaičių nedaug. įtėviams reikia kursus atlankyt, popieriai ilgai tvarkomi, bet jei apsispręstumėt ir kuris nors lelius į širdį įkristų, galėtumėt dažnai lankyt, drabužėlius nunešt savo...

As skaiciau, kad apie pusmety tvarkomi dokumentai. yra dar salygu truputely ir jei nori globoti ir jei nori ysivaikinti. man atrodo, kad pagal nustatytus pozymius vaikucio iesko per visus vaiku namus. na pvz. as noreciau mergaites, 2 - 3 metuku, sviesiaplaukes na tai tokiu vaikiuku ir ieskos ir poto galima juos visus apziureti. domejausi sia procedura, tai va truputuka zinau. noreciau ir as ar globoti ar ysivaikinti, bet neturiu savuju namu t.y. nuomuojuos ir tai yra kliutis...
Atsakyti