Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno mamytės lanko vaikų namus

QUOTE(Aga @ 2006 01 12, 13:21)
Dusia, aš gyvenu prie parko, bet važiuosiu iš Ožeškienės gatvės, tiesiai iš darbo ir be mašinos cray.gif jei nieks nepaims  doh.gif Tai nežinau kaip spėsiu ir kuo atsibaladosiu, nes iš darbo anksčiau 16 val. negaliu pabėgt  g.gif

aš važiuosiu iš Laisvės su taxu, tai gali prisiplakt tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Bandysiu išsiaiškinti, gal draugė paims. Nuo kurios vietos varysi?
Atsakyti
turiu reikalų prie savivaldybės, tai manau nuo Ožeškienės ir varysiu. Jei ką 8-686-20440 4u.gif
Atsakyti
nu va, aš prisijungiau, o Dusia atsijungus doh.gif parašiau į až 4u.gif
Atsakyti
Kapse, jei nepaiims draugė, susiskambinsim lotuliukas.gif
Atsakyti
Dusia pavaro drinks_cheers.gif Kadangi ne vienos dainavietes nerado forume, tai su vyru du pokus pamperiu ir serveteliu atveze man doh.gif Tik beda, kad mano maziuke serga, tai nezinau ar galesiu rytoj prisijungt unsure.gif Bet kokiu atveju, prizadu Dusios paketa ir seilinukus pristatyti 16,00 prie Audimo pioneer.gif

Dusia, butinai prisijunk prie musu eiti pas leliukus 4u.gif
Atsakyti
fukuotukaf, ar paskambinai? Jei ne, parašyk man telefoną, ryte bandysiu perspėt.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 01 12, 21:09)
fukuotukaf, ar paskambinai? Jei ne, parašyk man telefoną, ryte bandysiu perspėt.

Nu kur aš, medinė galva, paskambinsiu doh.gif Aš skambindavau 260425 arba 265364.
Atsakyti
QUOTE(Agotukas @ 2006 01 12, 20:54)
Dusia pavaro  drinks_cheers.gif Kadangi ne vienos dainavietes nerado forume, tai su vyru du pokus pamperiu ir serveteliu atveze man  doh.gif  Tik beda, kad mano maziuke serga, tai nezinau ar galesiu rytoj prisijungt  unsure.gif Bet kokiu atveju, prizadu Dusios paketa ir seilinukus pristatyti 16,00 prie Audimo  pioneer.gif

Dusia, butinai prisijunk prie musu eiti pas leliukus  4u.gif

Baik Agotuk irnesakyk.gif Gerai dar, kad vyras antro bokalo alaus nespėjo susipilti į save, tai būčiau ir iki tavęs neatsibasčiusi doh.gif Nu bet su Waiworykščiuke susirašėm dar vakare, tai turiu ir jos adresiuką kitam kartui tongue.gif
Tai visgi nutariau prisijungti ax.gif Pabandysiu prie Kapsės ir aš prisiplakti tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusia: 13 sausio 2006 - 08:13
Labas rytelis, susiskambinau, mūsų laukia thumbup.gif
Atsakyti
tai gerai thumbup.gif
Aga, Dusia, tai prieš 16 laukiu skambaliuko, ir maždaug apie 16 reikėtų išjudėt nuo Ožeškienės ax.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Man koks dešimt minučių atžygiuoti iki to Laisvės galo, tai pasistengsiu ankščiau išeiti ir nevėluoti ax.gif Ir paskambinsiu, aišku ax.gif
Atsakyti