Informacija apie lankomus vaikučius:
1) Lankomės Kauno vaiko raidos klinikoje "Lopšelis", Lopšelio g. 10
2) Lankymosi valandos: 10:00-12:00 ir 16:00-18:00, kitu laiku vaikučiai miega, valgo, lanko masažą, baseiną, piešia ir pan.
3) Reikalingiausi daiktai: sauskelnės (visada reikalingos), vitaminai.
4) Galima nešti: duoniukus, javinukus (geriau ne šokoladiniai), baronkytes, kukurūzus (geriau nesaldintus), kvadratinius sausainius (ar kokius iš panašios tešlos), sultis, bananus.
5) Jeigu vedatės ir savo vaikus, turėtumėt užtikrinti, kad nenusiaubs žaislų ir labai netriukšmaus (pageidavimas buvo ateiti be vaikų).
Jeigu dar turit kokių pastabų - būtinai įtrauksiu
ei, ei tai taip ir nesuprantu, kada einam ryte ar po pietų?
Kiek būtų ryte einančių ir kiek po pietų? Aš galiu bet kuriuo metu
ir aš galiu, tik man reikia iki kokios 20val šiandien sužinot, kad sureguliuočiau kitus reikalus
aš ryt 10 galiu būti prie arkos
Tai keliaujam tada rytoj 10val. Susitinkam kūdikių namų kieme ar prie gatvės, kad darbuotojų negąsdinti
Agotukas, galėsi ryte?
Agotukas, galėsi ryte?
o.k tik fukuotukaf parašyk man į až savo tel. nr , dėl visa ko, jei vėluočiau kelias min ar pan...
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 10 27, 18:58)
Tai keliaujam tada rytoj 10val. Susitinkam kūdikių namų kieme ar prie gatvės, kad darbuotojų negąsdinti
Agotukas, galėsi ryte?
Agotukas, galėsi ryte?
Ryte - ne O kita sav. gal kas eis? Tada ir ryte galeciau, nes vyresniajam atostogos, sesyte tikrai padabotu
QUOTE(Agotukas @ 2005 10 27, 22:06)
Ryte - ne O kita sav. gal kas eis? Tada ir ryte galeciau, nes vyresniajam atostogos, sesyte tikrai padabotu
Būtinai eisiu - kada labiau tinka ketvirtadienį ar penktadienį?
Laba, turiu beveik visą poką Maximos sauskelnių 4-9 kg, buvo 68 tai likę kokie 60, mano mažoji juos jau išaugo manau praverstų leliukams, gal kas galėtų paimti ir nuvežti mažyliams???
Nu fukuotukaf ir Kapse, traukiam į šį penktadienį 10 h?