Įkraunama...
Įkraunama...

Basenji (Basendžiai) VIII. Afrikos elegancija

Jooo pagaliau vaikinas ... Bet kaip visada mergu didzioji dalis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrikata @ 2009 11 27, 10:59)
Jooo pagaliau vaikinas ... Bet kaip visada mergu didzioji dalis  lotuliukas.gif

Sveikinu ir aš su Akita 4u.gif wub.gif Daug sveikatos jums ir mažyliams 4u.gif
Atsakyti
Amigute ruosiasi kaledoms,ji svajoja buti kaledu senelio padejeja..

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaledom pakvipo po Amigos pasirodymo thumbup.gif

Akitule Aciu uz palinkejimus ir pasirodom nors truputeli ax.gif

user posted image

Atsakyti
Gražuoliai wub.gif , vieno nesimato užgule biggrin.gif Dabar prasidės laukimas, kol į namus galėsim parsivešti rolleyes.gif
Atsakyti
Jeeetau kokie gražūs 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Gutia ,uzgulta viena mergyte smile.gif Taviskis matosi truputi smile.gif As tikrai zinau ta jausma .... Toks nerimas ima ,bet laikas labai greitai eina ,greit galesit dziaugtis savo kukuliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau Amiga kaip fainai atrodo. thumbup.gif lotuliukas.gif Tikra Kalėdų senelio padejėja. wub.gif biggrin.gif

O mažiukai fainuoliai. wub.gif
Atsakyti
As irgi savo juodule ir marguli parodysiu biggrin.gif Tik mano fotoj Urdelis kantrybe demonstruoja thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Afrikata @ 2009 11 28, 14:03)
As irgi savo juodule ir marguli parodysiu  biggrin.gif Tik mano fotoj Urdelis kantrybe demonstruoja  thumbup.gif

Oi kokia meilė seilė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrikata @ 2009 11 28, 15:44)
Gutia ,uzgulta viena mergyte smile.gif Taviskis matosi truputi smile.gif As tikrai zinau ta jausma .... Toks nerimas ima  ,bet laikas labai greitai eina ,greit galesit dziaugtis savo kukuliu  mirksiukas.gif

Tikiu, kad laikas netruks ir greitai prabėgs, bet kol lauki tai atrodo , kad dar taip daug laukti rolleyes.gif Nieko bus dabar labai smagu matyti kaip mažiukai keičiasi, auga wub.gif rolleyes.gif

Man ta nuotrauka kokia faina negaliu kur Viva su Urdžiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gutia: 29 lapkričio 2009 - 10:17
Noriu visiem parodyt sita grozi blush2.gif Faro dukryte Sonja ,Vladivostoke ,pirma karta jaunimo klaseje ,BOB , JBIS -1 ir BIG-1 thumbup.gif
user posted image
Atsakyti