oj rimtai iš B.
Sveikinam Aiwetą su jo pirmuoju gimtadieniu o ir taip pat Astą su sukaktim
aciu Linute,uz sveikinimus, kaip smagu
Aiwetui
Ir labai tikiuosi, kad Perlyte jau issiluksteno .....
Sveikinam ir mes Aiweta
Labas, juk jus auginat basendžius? Tai gal papasakosit apie šia veislę. Nes man jie laaabai patinka
Laba
Na aš pirmiausia radau šį straipsnelį http://www.bone.lt/veisles/Basendzis/
Nemažai kas pasakyta apie juos.
O šiaip labai įdomi veislė. Man teko augti su bokseriu, nemažai bendrauti su VA. Tai jau vien su tais palyginus basendį, nepalyginama.
Labai neįprasto būdo šunys-katės (taip pasakyti galėčiau), jeigu lyginti su dekoratyvinėm veislėm. Tai sena veislė, ir daug ką reguliavo pati gamta.
Na šiaip paskaitykit straipsniuką, o kas bus konkrečiai įdomu, tai galėsim pakomentuoti Airida (veisėja) irgi galės daugiau papasakoti, nes 5 tokius namie turi
Na aš pirmiausia radau šį straipsnelį http://www.bone.lt/veisles/Basendzis/
Nemažai kas pasakyta apie juos.
O šiaip labai įdomi veislė. Man teko augti su bokseriu, nemažai bendrauti su VA. Tai jau vien su tais palyginus basendį, nepalyginama.
Labai neįprasto būdo šunys-katės (taip pasakyti galėčiau), jeigu lyginti su dekoratyvinėm veislėm. Tai sena veislė, ir daug ką reguliavo pati gamta.
Na šiaip paskaitykit straipsniuką, o kas bus konkrečiai įdomu, tai galėsim pakomentuoti Airida (veisėja) irgi galės daugiau papasakoti, nes 5 tokius namie turi
Sveikinimai pagaliau gimus 4 - tarp jų ir vienam berniukui
Kaip smagu
Kaip smagu
Didžiausi sveikinimai sulaukus dar 4 mažylių
Aš irgi pirma šitą straipsnį perskaičiau Faro ten angeliškas, nu toks gražutis Neįmanoma neįsimylėti
QUOTE(Pantulka @ 2009 11 26, 19:42)
Aš irgi pirma šitą straipsnį perskaičiau Faro ten angeliškas, nu toks gražutis Neįmanoma neįsimylėti
Valio mamai Perlytei
Trecias kartas nemelavo ir vaikina garantavo
niu pradejo Perla maziu sezona, dabar lauksim kitu
Trecias kartas nemelavo ir vaikina garantavo
niu pradejo Perla maziu sezona, dabar lauksim kitu