Įkraunama...
Įkraunama...

Basenji (Basendžiai) VIII. Afrikos elegancija

Gal nuotraukyčių bus? blush2.gif
Atsakyti
Nu kad ne sad.gif kad vėlokai susibėgom, jau temo, tai ir nebefotkinom. Piksė su jai nepažįstama bultike susipažino, mažyle 3 mėn kažkur. Nu tokia fainuolė ir geruolė. O Piksė vis parodo karts nuo karto - aš čia už tave viršesnė biggrin.gif O mažoji nė nežinojo momentais kaip elgtis, bandė pati atgal juokinagi urgzti, tai nieko nedaryti biggrin.gif Matosi kad pati mokinasi su kitais šunimis gyventi. Bet šiaip labai šauniai pasilakstė, tik Zuliukui nenuskilo - su pavadėliu teko bėgioti, jau tokios rujos kančios wink.gif
Atsakyti
Tai ji juk visa motera jau biggrin.gif nenori jaustis zemesne hierarchijoj uz 3 menesiu vaika lotuliukas.gif tai vis primena turbut kad ji vyresne lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas Merginos 4u.gif

Liuks Pikse , šaunuolės , kad draugių turit thumbup.gif

O mes su Terra labai gerai sutariam su visais kaimo lenciūginiais... jie jaučiu gyvenimo užgrūdinti, jiems Teriuko audringa pirminė reakcija nė motais, tai ir ji tada pasidaro labai draugiška mirksiukas.gif

Atsakyti
Laba,
Nugi irgi šaunu, kad draugų Terrutė turi wink.gif Ogi ar svarbu veisliniai jie ar ne wink.gif Svarbu sutaria. Vat veisliniai matyt "neužgrūdinti" tiek, vis svarbu pasiaiškinti, ir paskui konfliktai hihihi.gif
Džiaugiamės už Terrutę. Tik kartais abydna, kad mūsų mergoms taip neišeina.
Atsakyti
Na Terra saunuole , kiekvienas iesko draugu pagal savo skoni ir poreikius lotuliukas.gif
O mes vat sergam... Vaikinas mano gripa pasigavo ,tai dabar guli su temperatura verysad.gif Bet mes turim gera gydymo metoda basenjiterapija biggrin.gif Tikiuos ,kad pades ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Afrikata @ 2009 11 18, 14:46)
O mes vat sergam... Vaikinas mano gripa pasigavo ,tai dabar guli su temperatura  verysad.gif  Bet mes turim gera gydymo metoda basenjiterapija  biggrin.gif Tikiuos ,kad pades  ax.gif

Gerai atrodo thumbup.gif lotuliukas.gif Žiūriu, pats didžiausias terapeutas arčiausiai prisiglaudęs smile.gif
Atsakyti
Šauni kompanija. Ir aišku būtinai sveikatos ligoniukui 4u.gif
Aha, Urdelis dar ir dalim ant viršaus - taip patogiau wink.gif
Atsakyti
Urdeliui visada demesio trkumas ,tai stengiasi geriausias pozicijas uzsiimti lotuliukas.gif
Atsakyti
oho kokia sanatorija su šildymo procedūrom thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
mano vaiko svajonių gulėjimas mirksiukas.gif . Sako "kaip faina su tiek basenji pagulėt "
man tai Vivos pozicija patiko, ale kaip jos Urdis nenuspaudžia doh.gif
o vaikiui tai linkime kuo greičiau pasveikti smile.gif
Atsakyti
Viva uz Urdzio kaip uz sienos ,kaip sakoma stogas cia jos lotuliukas.gif Vaikinui siandien jau geriua ,temperatura nukrito thumbup.gif Gal ir rimtai padejo biggrin.gif
Atsakyti
Nu turėjo padėti, jei nukrito biggrin.gif
O Vivos tai pirmoj nuotraukoj net nepastebėjau, tik antroj pasimatė kur ji pasislėpusi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gutia: 19 lapkričio 2009 - 13:50