Gal nuotraukyčių bus?
Nu kad ne kad vėlokai susibėgom, jau temo, tai ir nebefotkinom. Piksė su jai nepažįstama bultike susipažino, mažyle 3 mėn kažkur. Nu tokia fainuolė ir geruolė. O Piksė vis parodo karts nuo karto - aš čia už tave viršesnė O mažoji nė nežinojo momentais kaip elgtis, bandė pati atgal juokinagi urgzti, tai nieko nedaryti Matosi kad pati mokinasi su kitais šunimis gyventi. Bet šiaip labai šauniai pasilakstė, tik Zuliukui nenuskilo - su pavadėliu teko bėgioti, jau tokios rujos kančios
Tai ji juk visa motera jau nenori jaustis zemesne hierarchijoj uz 3 menesiu vaika tai vis primena turbut kad ji vyresne
Labas Merginos
Liuks Pikse , šaunuolės , kad draugių turit
O mes su Terra labai gerai sutariam su visais kaimo lenciūginiais... jie jaučiu gyvenimo užgrūdinti, jiems Teriuko audringa pirminė reakcija nė motais, tai ir ji tada pasidaro labai draugiška
Liuks Pikse , šaunuolės , kad draugių turit
O mes su Terra labai gerai sutariam su visais kaimo lenciūginiais... jie jaučiu gyvenimo užgrūdinti, jiems Teriuko audringa pirminė reakcija nė motais, tai ir ji tada pasidaro labai draugiška
Laba,
Nugi irgi šaunu, kad draugų Terrutė turi Ogi ar svarbu veisliniai jie ar ne Svarbu sutaria. Vat veisliniai matyt "neužgrūdinti" tiek, vis svarbu pasiaiškinti, ir paskui konfliktai
Džiaugiamės už Terrutę. Tik kartais abydna, kad mūsų mergoms taip neišeina.
Nugi irgi šaunu, kad draugų Terrutė turi Ogi ar svarbu veisliniai jie ar ne Svarbu sutaria. Vat veisliniai matyt "neužgrūdinti" tiek, vis svarbu pasiaiškinti, ir paskui konfliktai
Džiaugiamės už Terrutę. Tik kartais abydna, kad mūsų mergoms taip neišeina.
QUOTE(Afrikata @ 2009 11 18, 14:46)
O mes vat sergam... Vaikinas mano gripa pasigavo ,tai dabar guli su temperatura Bet mes turim gera gydymo metoda basenjiterapija Tikiuos ,kad pades
Gerai atrodo Žiūriu, pats didžiausias terapeutas arčiausiai prisiglaudęs
Šauni kompanija. Ir aišku būtinai sveikatos ligoniukui
Aha, Urdelis dar ir dalim ant viršaus - taip patogiau
Aha, Urdelis dar ir dalim ant viršaus - taip patogiau
oho kokia sanatorija su šildymo procedūrom
mano vaiko svajonių gulėjimas . Sako "kaip faina su tiek basenji pagulėt "
man tai Vivos pozicija patiko, ale kaip jos Urdis nenuspaudžia
o vaikiui tai linkime kuo greičiau pasveikti
mano vaiko svajonių gulėjimas . Sako "kaip faina su tiek basenji pagulėt "
man tai Vivos pozicija patiko, ale kaip jos Urdis nenuspaudžia
o vaikiui tai linkime kuo greičiau pasveikti
Nu turėjo padėti, jei nukrito
O Vivos tai pirmoj nuotraukoj net nepastebėjau, tik antroj pasimatė kur ji pasislėpusi
O Vivos tai pirmoj nuotraukoj net nepastebėjau, tik antroj pasimatė kur ji pasislėpusi