Įkraunama...
Įkraunama...

Basenji (Basendžiai) VIII. Afrikos elegancija

Elfa dabar toookia nupeneta ,jau nudaviau seimininkei velniu ,o siaip mergaite pasaka,tokia svelnuole ,sako po Nimbos mums su Elfa kurortas ,aukelt visai nereikejo smile.gif
Aisku. Nu sitas tai nevyksta, net nepanasu. Dar retkarciais koki savo draugeli - patinuka isbando, bet ten ne taip ikyriai. Nu bet su kalytem tai net nepatogu  O ir draust nelabai norisi, kad paskui ateiciai komplekso neivaryt 
O lauke tai nuolat zole laizo ir cepsi kvadratinem akim, nu toks juokingas, negaliu

Bresta vaikinas ir tiek ,ant kitu patinu lipdamas jis rodo savo virsenybe ir viskas . Vieni patinai tai toleruoja ,kiti ne mirksiukas.gif O merginas bando ,nes dar nesupranta ,bart jokiu budu negalima uz tai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrikata @ 2009 11 13, 15:52)
Elfa dabar toookia nupeneta ,jau nudaviau seimininkei velniu ,o siaip mergaite pasaka,tokia svelnuole  ,sako po Nimbos mums su Elfa kurortas ,aukelt visai nereikejo  smile.gif
Bresta vaikinas ir tiek ,ant kitu patinu lipdamas jis rodo savo virsenybe ir viskas . Vieni patinai tai toleruoja ,kiti ne  mirksiukas.gif O merginas bando ,nes dar nesupranta ,bart jokiu budu negalima uz tai  mirksiukas.gif

Na ji buvo didelė mėgėja pavalgyt, turbūt neatsispiria Galina jos akytėm, ir pašeria neblogai.. Jo, man irgi taip sakė. Mano pažystama pasakojo ( Audra), jog Galinai su Nimba buvo košmaras. Kovojo jos tarpusavyje žiauriai, šuo ten save draskydavo. verysad.gif Kadangi Nimbos mažos nemačiau, netikėjau tuom. Man ji tokia normali, truputį isteriška pasirodė, bet pusę velnio. Bet kai jie įsaigijo Elfuką, tai visiškai skirtingi šunys.. Abi mergos fainos ištikro, viena kitą papildo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aldarija @ 2009 11 13, 14:59)
Na ji buvo didelė mėgėja pavalgyt, turbūt neatsispiria Galina jos akytėm, ir pašeria neblogai.. Jo, man irgi taip sakė. Mano pažystama pasakojo ( Audra), jog Galinai su Nimba buvo košmaras. Kovojo jos tarpusavyje žiauriai, šuo ten save draskydavo.  verysad.gif  Kadangi Nimbos mažos nemačiau, netikėjau tuom. Man ji tokia normali, truputį isteriška pasirodė, bet pusę velnio. Bet kai jie įsaigijo Elfuką, tai visiškai skirtingi šunys.. Abi mergos fainos ištikro, viena kitą papildo  drinks_cheers.gif

Apie ka as ir kalbejau sios temos pradzioje mirksiukas.gif Dabar Nimba pastatyta i vieta ir kojos nebegrauzia ir Elfa labai myli ,nes ta su ja nekonkuruoja ,pries visus nusileidzia wub.gif Svarbu seimininkam laime ir galvos del jos neskauda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrikata @ 2009 11 13, 16:02)
Apie ka as ir kalbejau sios temos pradzioje  mirksiukas.gif Dabar Nimba pastatyta i vieta ir kojos nebegrauzia ir Elfa labai myli ,nes ta su ja nekonkuruoja ,pries visus nusileidzia  wub.gif Svarbu seimininkam laime ir galvos del jos neskauda thumbup.gif

BŪTENT drinks_cheers.gif
Ta mano pažystama ir sako, niekada nenorėčiau tokio šuns laikyti, ne jos šuo. Bet manau Nimbos elgesys įtakojo šitą pasisakymą irgi kažkiek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aldarija: 13 lapkričio 2009 - 15:05
QUOTE(aldarija @ 2009 11 13, 15:04)
BŪTENT  drinks_cheers.gif
Ta mano pažystama ir sako, niekada nenorėčiau tokio šuns laikyti, ne jos šuo. Bet manau Nimbos elgesys įtakojo šitą pasisakymą irgi kažkiek

Net neabejoju verysad.gif Kazin ka apie Elfa dabar pasakytu rolleyes.gif

Gerai varom i pajury ,gryze dar prisesim ,linksma cia pas jus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrikata @ 2009 11 13, 16:07)
Net neabejoju  verysad.gif  Kazin ka apie Elfa dabar pasakytu  rolleyes.gif

Gerai varom i pajury ,gryze dar prisesim ,linksma cia pas jus  thumbup.gif

Apie Elfą geros nuomonės wub.gif Bet nepuola niurkyt jos. Privengia unsure.gif

Sekmės pajūryje, išsilakstykit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aldarija: 13 lapkričio 2009 - 15:13
Dar toks klausimas - o Basenji šeip linkę į alergiją?
Ir dar klausimas - kokių tyrimų reikia kergimui mirksiukas.gif Įdomu pasidarė ax.gif
Atsakyti
Lietuvoj Basendžiam pagal LKD taisykles nereikia NIEKO. o šiaip užsienyje reikia akiu tyrimu, fanconi. kai kur reikalauja ir tiroidų.
Atsakyti
Kazkada norejo padaryt Lietuvoj privalomas akis ,as rasiau oficialu laiska ,kad geriau padarytu privaloma ir Fanconi ,bet deja ,likau neisgirsta .... verysad.gif
Alergija man viena karta turejo Vanile po skiepo , bet kita karta kiekviena vakcina leido atskirai ir bedos nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
galima placiau apie Fanconi?
Atsakyti
Čia yra informacijos apie Fanconi jei tinka anglų kalba wink.gif
http://www.vet.uga.e...davis/index.php

ir dar kaip suprantu prie žmonių ligų jis aprašytas lietuviškai
"Fankoni (Fanconi) sindromas: proksimaliųjų inkstų kanalėlių disfunkcija, dėl kurios sumažėja elektrolitų ir nutrientų reabsorbcija. Sindromo metu sutrinka gliukozės, amino rūgščių, šlapimo rūgšties, fosfatų ir bikarbonatų pasisavinimas. Gali būti idiopatinis arba įgimtas. Būdingas cistinozei, Vilsono (Wilson) ligai, Liovės (Lowe) sindromui, tirozinemijai, galaktozemijai, mitochondrinėms citopatijoms. Ligoniui pasireiškia poliurija, polidipsija, dehidracija, rachitas arba osteomaliacija, augimo atsilikimas, proteinurija, hipokalemija, acidozė. Sindromas pavadintas šveicarų pediatro Guido Fanconi (1892-1979) vardu.
inksto kanalėlyje"
(http://www.medicine.lt/index.php?pagrid=gydytojams&subid=eponimai&rodyti=search&raide=f)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redrose_772: 14 lapkričio 2009 - 01:00
Laba vakarėlį wink.gif Nu va buvom šiandien susitikę su Zuliuku ir Rola (balta 3 mėn bultikė, faina draugiška šaunuoliukė wink.gif ). Nu Deksiuko nebekvietėm, nes pasirodė kad Zuliukui pats pats smagumas rujos. Tai teko tik merginoms pasilakstyti. Nors ir prietemoj, bet visai šauniai visos pasidavė wink.gif
Atsakyti