Įkraunama...
Įkraunama...

Basenji (Basendžiai) VIII. Afrikos elegancija

QUOTE(Afrikata @ 2009 11 13, 15:26)
Kaip tai ka ,jau senai buciau pardavus ir uz didelius pinigus  lotuliukas.gif

Gerai, kad mano Argas nemoka skaityt, ir ne aš tiap rašau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pas mus naktį ale snigo, bet to normalaus niegučio ir nėra. Ryte šunėką išvedžiau, tai balos, balos ir dar kartą balos. Šlykštus oras, nemėgstu tokia doh.gif Maniškis tai sniego surinkėjas...Turbūt visą sniegą suvalgytų, jei pajėgtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aldarija @ 2009 11 13, 14:29)
Gerai, kad mano Argas nemoka skaityt, ir ne aš tiap rašau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pas mus naktį ale snigo, bet to normalaus niegučio ir nėra. Ryte šunėką išvedžiau, tai balos, balos ir dar kartą balos. Šlykštus oras, nemėgstu tokia  doh.gif  Maniškis tai sniego surinkėjas...Turbūt visą sniegą suvalgytų, jei pajėgtų  lotuliukas.gif

Na manau Urdelis jei ir moketu skaityt ,nepatiketu rolleyes.gif O sniegas tai geris ,mano jaunimas siandien lakste is pat ryto kaip isproteje ,net ir Faro buvo prisijunges ,Perla tik paziuri per duris ir neina , dabar visur su liemene vedu ,tai kokias 5 min lauke isbuna ,o paskui tempia namo ,o jei palaida ,tai suoliais ir sedi prie duru doh.gif
Atsakyti
A šiaip va jeigu ką prikalbinsim, nors jei geras oras bus vis tiek važiuosim pasivaikščioti (matau Kaune sekmadienį saulutė žadama). Sakau gal pakalbinsim basendžiukus kas nori prisijungti wink.gif Zuliuką pasikviesim, ir Deksiukas - jei galės. Tik vat laiko aišku tiksliai nenusprendę wink.gif Tik labai gaila kad su Teriuku neišeina, nu vat tos mergos negali sau taikiai gyventi, reikia joms mat aiškintis kažką rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrikata @ 2009 11 13, 15:33)
Na manau Urdelis jei ir moketu skaityt ,nepatiketu  rolleyes.gif  O sniegas tai geris ,mano jaunimas siandien lakste is pat ryto kaip isproteje ,net ir Faro buvo prisijunges  ,Perla tik paziuri per duris  ir neina , dabar visur su liemene vedu ,tai kokias 5 min lauke isbuna ,o paskui tempia namo ,o jei palaida ,tai suoliais ir sedi prie duru  doh.gif

Nu jai dabar ypač sunku, pilvas gi atominis biggrin.gif Nors kiek pamenu, ji nuo seno buvo tokia - jei lyja, geriau neis. ax.gif
O pas jus sniego yra? atrodo netaip toli gyvenam. Klaipėdoj balos, toli toli nuo jūros pusės matos saulytė, o Kretingoje sniegas? Pas mus net ryte jo nebuvo doh.gif o kaip snigo irgi nemačiau, miegojau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aldarija @ 2009 11 13, 14:35)
Nu jai dabar ypač sunku, pilvas gi atominis  biggrin.gif  Nors kiek pamenu, ji nuo seno buvo tokia - jei lyja, geriau neis.  ax.gif 
O pas jus sniego yra? atrodo netaip toli gyvenam. Klaipėdoj balos, toli toli nuo jūros pusės matos saulytė, o Kretingoje sniegas? Pas mus net ryte jo nebuvo  doh.gif  o kaip snigo irgi nemačiau, miegojau  verysad.gif

Turim turim ,visi laukai balti aplink ,bet vaziuosim i pajury vis tiek ,nes po tuo sniegu toks purvas slepiasi verysad.gif
O Zulu nerujoja ? Deksas gali neistvert tokiu kanciu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pantulka @ 2009 11 13, 15:35)
A šiaip va jeigu ką prikalbinsim, nors jei geras oras bus vis tiek važiuosim pasivaikščioti (matau Kaune sekmadienį saulutė žadama). Sakau gal pakalbinsim basendžiukus kas nori prisijungti wink.gif Zuliuką pasikviesim, ir Deksiukas - jei galės. Tik vat laiko aišku tiksliai nenusprendę wink.gif Tik labai gaila kad su Teriuku neišeina, nu vat tos mergos negali sau taikiai gyventi, reikia joms mat aiškintis kažką  rolleyes.gif

As vakar per telika girdejau, kad sestadienis sauletas, tai jau suplanavau Deksui susitikimus su kitais sunimis. Bet sekmadienis kolkas laisvas, tai galesim kazka ziuret, atsizvelgiant i orus smile.gif

Airida, Deksas tikrai neistvers, nes jam dabar kazkokia paauglyste kvaila. Lipa ant visu, net ir nerujojanciu kaliu. Pvz. nuotraukose kur idejau VA kalyte - jai 4 menesiai, o Deksas istisai tik uodega domejosi sad.gif Tikiuosi tokie dalykai praeis...
Atsakyti
Nu vat nezinau unsure.gif vis tempėsi guma. nu reiks pasiklaust prieš susieinant. O tai tikrai mergoms tai nieko, o bernui - nekas. O šiaip senokai bebuvom susiėję, tai šis tai tas, gal jau ir spėjo prarujoti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrikata @ 2009 11 13, 15:38)
Turim turim ,visi laukai balti aplink ,bet vaziuosim i pajury vis tiek ,nes po tuo sniegu toks purvas slepiasi verysad.gif
O Zulu nerujoja ? Deksas gali neistvert tokiu kanciu  lotuliukas.gif

karsta.gif nemėgstu tokių
Atsakyti
QUOTE(Deksas @ 2009 11 13, 14:41)
As vakar per telika girdejau, kad sestadienis sauletas, tai jau suplanavau Deksui susitikimus su kitais sunimis. Bet sekmadienis kolkas laisvas, tai galesim kazka ziuret, atsizvelgiant i orus smile.gif

Airida, Deksas tikrai neistvers, nes jam dabar kazkokia paauglyste kvaila. Lipa ant visu, net ir nerujojanciu kaliu. Pvz. nuotraukose kur idejau VA kalyte - jai 4 menesiai, o Deksas istisai tik uodega domejosi sad.gif Tikiuosi tokie dalykai praeis...

Jis dabar kaip rusai sako seksualno ozabochen lotuliukas.gif Manau praeis mirksiukas.gif Mano Solo irgi aktyvus situo klausimu ,po Faro man su juo lengvas sokas buvo ,kai jis per ruja tik paskui mergas ir vaiksciojo ,net Piksei ruja pirmas uzuode. Jauni patinai nesupranta dar tu geru dienu kvapo ,del to lipa ant visu kaliu is eiles ,o vat paskui su amzium ateina patirtis ir zino kada gali tiketis. Vat jei jau jis prades lipt jums ant koju ar pagalves tvarkyt ,tada jau reiktu draust tokius zaidimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Na pamargint temą, radau Elfos fotkių porą, wub.gif nieko naujo neturiu, seniai bematėm. Nimbos ir seniai nemačiau unsure.gif
Niekaip negaunu nuotraukų, kur Galina fotkino, kai buvom kažkada svečiuose ir foto sesiją darėm. Turėjo labai gražių gautis Argo ir besenji, bet neturiu jų verysad.gif
Tolumoj ir mano berniokas matos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aldarija: 13 lapkričio 2009 - 14:50
QUOTE(Afrikata @ 2009 11 13, 15:45)
Jis dabar kaip rusai sako seksualno ozabochen  lotuliukas.gif  Manau praeis  mirksiukas.gif Mano Solo irgi aktyvus situo klausimu ,po Faro man su juo lengvas sokas buvo ,kai jis per ruja tik paskui mergas ir vaiksciojo ,net Piksei ruja pirmas uzuode. Jauni patinai nesupranta dar tu geru dienu kvapo ,del to lipa ant visu kaliu is eiles ,o vat  paskui su amzium ateina patirtis ir zino kada gali tiketis. Vat jei jau jis prades lipt jums ant koju ar pagalves tvarkyt ,tada jau reiktu draust tokius zaidimus  mirksiukas.gif

Aisku. Nu sitas tai nevyksta, net nepanasu. Dar retkarciais koki savo draugeli - patinuka isbando, bet ten ne taip ikyriai. Nu bet su kalytem tai net nepatogu smile.gif O ir draust nelabai norisi, kad paskui ateiciai komplekso neivaryt lotuliukas.gif
O lauke tai nuolat zole laizo ir cepsi kvadratinem akim, nu toks juokingas, negaliu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi, gražios vasariškos nuotraukos wink.gif Kaip tik nuotaikai praskaidrinti tokiu bjauriu oru. smile.gif
Atsakyti