Įkraunama...
Įkraunama...

Basenji (Basendžiai) VIII. Afrikos elegancija

Deksas - atsiprašau jeigu jus kuo užgavau, aš kaip tik norėjau parodyti, kad mes mielu noru ir susitikti norim ir pan. Ir bandėm, tas dėl vaikų, gal ir netinkamas palyginimas, ir nenorėjau kažkam konkrečiai taikyti, bet deja rūpesčių ypač su labai aktyviu vaiku tikrai prisideda.
Nu bet kai tiesiai šviesiai pasako, va Sabunia, kad manęs šalinasi, nenori ir pan. Nu tegul, matyt taip yra, bet tai sakyčiau gal iš Ingos pusės, ne iš jūsų wink.gif Prieš jus tikrai nieko neturiu. Tik kai pati Inga jau rašo, kad prarado gerą pasilakstyų darugę, nu tai irgi sako, kad pati nurašė mus. Nei aš nurašinėjau ko nors nei ką.
Atsakyti
Pantulka, jūsų paskirtis kitokia smile.gif O jei mūsiškiai vengs pelkių, tai paskui ir pakinkyti apsukinės balas, o tas man netinka. Nors turim namie vieną princesę biggrin.gif yra voljerai ir prie jų toks pasilakstymo laukelis, ten žolytė ir trinkelėmis išdėti takeliai ( žmonėms vaikščioti ) tai ponulytė, jokiu būdu kojų sušlapti negali, trinkelėmis nupėdina biški tolėliau nuo voljero ir reikalus atlikinėja... doh.gif Tik gerai, kad pakinkyta nesugalvoja balų aplenkinėti smile.gif
Atsakyti
Man atrodo ,kad Dekso seimininke kazka ne taip suprato ,juk atrodo ir musu forume normaliai bendraujam ir nieko niekad pries jus neturejom ax.gif
Jei turit galimybe griebkit pavadžius ir į miškelį, galvos šviežesnės bus

Na mes taip ir padarysim ,leksim i pajury prasilekti ,ten vietos daug ,yra kur isibeget chebrytei lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrikata: 13 lapkričio 2009 - 14:10
QUOTE(Afrikata @ 2009 11 13, 15:07)
Man atrodo ,kad Dekso seimininke kazka ne taip suprato ,juk atrodo ir musu forume normaliai bendraujam ir nieko niekad pries jus neturejom  ax.gif

Na mes taip ir padarysim ,leksim i pajury prasilekti ,ten vietos daug ,yra kur isibeget chebrytei  lotuliukas.gif

Nu as norejau pasitikslinti, nes ten Deksas buvo minetas citatoj, tai kazkaip sudvejojau. O del bendravimo ir man atrode, kad viskas normaliai. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Deksas @ 2009 11 13, 14:12)
Nu as norejau pasitikslinti, nes ten Deksas buvo minetas citatoj, tai kazkaip sudvejojau. O del bendravimo ir man atrode, kad viskas normaliai.  drinks_cheers.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif

As cia dar nelabai moku citatom naudotis ,atsiprasau blush2.gif

Atsakyti
O mes va deja grįžtam namo, jau tamsu, kai normaliai nėra apšviestų vietų, rajone prasivaikštom. Nu pliusas dar toks, kad vat tas mano padauža aktyvuolis prisideda- su Pikse tiek įsidūksta, kad raminti reikia, bilda visi pašaliai biggrin.gif nu vat dar ciuciui išsikrauti kažkiek padeda. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pantulka @ 2009 11 13, 15:14)
O mes va deja grįžtam namo, jau tamsu, kai normaliai nėra apšviestų vietų, rajone prasivaikštom. Nu pliusas dar toks, kad vat tas mano padauža aktyvuolis prisideda- su Pikse tiek įsidūksta, kad raminti reikia, bilda visi pašaliai biggrin.gif nu vat dar ciuciui išsikrauti kažkiek padeda. wink.gif

Tai jums pliusas, o man tai paciai Deksa reikia iskraut, nes visa vakara zaisliuka tai viena tai kita isikandes vaiksto is paskos smile.gif Nes lauke tai iseinam, apeinam trumpa ratuka (mano iniciatyva) ir Deksas jau tempia i namus.
Laukiam sniego ir sviesiu vakaru ... O labiausiai - pavasario wub.gif
Atsakyti
Taip, taip. Kur čia jau gėdinimai? Šaunuoliai esat. Pamenu Druskininkuose - pati stebėjau Šiaurinių šunų parodą - ir į jus atkreipiau dėmesį, nes Helijas man labai patiko nuo to laiko, kai pamačiau Palangoje. Tada jis buvo mažylis. Pamenu, man buvo lengvas šokas, kaip jis viską vygdo.. Buvom mes ir "konkurentėm', bet prieš tokį šunį pralaimėt negaila - matos, šuo super. drinks_cheers.gif

Dėl druskininkų, tai jo, ten jus pavarinėjo neblogai, kokius 10 ratų bėgti liepė doh.gif Bet Helijas neprarado šypsenos ir bego toliau - mamka gi giria thumbup.gif
Gražiai jūs ringe atrodot. Pas mane yra Vokietis - geras jis toks, nekonfliktiškas šuo. Nedominantas, tas man labai patinka - tuo man su juo labai pasisekė. Nežinau ar susitvarkyčiau su dominintu VA patinu. Tai va, parodoj pirmoj jis sudalyvavo vėlai - virš metų gerokai buvo. Nesuprato, kas per vieta čia- žmonės šunys, nepatiko jam. Į Ringą jį atidaviau hendleriui. Tą žmogų šuo matė pirmą kartą. Vokiečius sako, jog turi statyt hendleris, ir aš pilnai sutinku. Pasakojo, jog daugelis prieš ringą įduoda šunį ir viskas. Aš ir taip. Kas vyko nenoriu prisimint. Šuo bent stovėsenoj pasirodė gerai - nes visą laiką žiūrėjo į mane ir buvo įsitempęs, ko šitiems šunims parodoj ir reikia. lotuliukas.gif Mokėjo jis Komanda stovėt vieta todėl nejudėdamas stovėjo. O bėgime, aš galvojau jis nuvers tą hendlerę.. treneravomės mes su juo.. Duodavau kitiem žmonėm prabėgti su juo. Sekės pusę velnio. O čia. Po šios siaubingos parodos nuvažiavom į kitą parodą po 2sav. Nebuvo nieko pažystamo, teko statyti pati... Išėjau į ringą,drebėjau nežinau kaip.. Iš šono atrodyt turėjo lotuliukas.gif Ir išvis, tai buvo antra paroda, kurioje aš domėjaus kaip čia ką reik daryt, kas čia vyksta doh.gif Argas ( mano šuo) toks laimingas žiūri, kad aš jo niekam neatidaviau.. ax.gif pradėjom bėgti ratu, ir VA turi tempti, mano bendrakeleiviai jį šauke už ringo, o jam dzin, bėga šalia - šeimininkė jus šalia manęs. lotuliukas.gif Jam dzin ar jį kas ten šauke ar ne. Stojkėj irgi atsistoja, stovi, aš kai atsistoju priešais jį ir sakau stovėt vietoj, dar pakalbinu vaiką, tas stovi, ausis pakelia, o jeigu aš pritūpiu norėdama jį palankstyti jis sukinėjas, ausys neįtemptos, pats toks "minkštas".. Jis pas mane pirktas kaip šeimos draugas. Bendraminčiai įsuko į parodas, dalyvaut sugalvojom savo malonumui. Turi pakankamai trūkumų, kurius įmanoma moku paslėpt, bet vat kai reik jį palankstyt stojkėj, jis būna neįsitempęs.. Sudalyvaom 10 parodų, o dabar atostogaujam. Dalyvavau su juo malonumui tiesiog, ne kad kergimui susirinkt įvertinimus. Pamačiau, kad jam tos parodos nelabai patinka, o ir nieko gero mes negaunam, beto visgi brangus malonumas. Man 16 metų, mašinos neturiu, tėvai nesidomi tokiais dalykais, Kelionė į parodą su kažkuom irgi kainuoja, pati paroda irgi. O kam bereikalingai pinigus laidyt ir t.t. Viena dabar į parodas varinėju, tai tapo man hobis, išstatau kitus šunis, ir laiminga būnu biggrin.gif O maniškis po kiekvienos parodos kai grįžtų džiaugias kramtalais biggrin.gif
Tai vat taip pas mus. Kergimui įvertinimus turim, bet aš ne toks žmogus, kuris žinodamas savo šuns trūkumus, ir nematydamas, jog šuo galėtų kažkiek gerinti veislę galėtų kergti.

Manau,Veislė turi būt gerinama,o ne važiuot žemyn. Mano vilkas gauna nemažai veiklos. Susitikimai, Jūra - pasivaikščiojimai prie jos, Ringo treneruotės ( dalyvaujam mes specializuotose - 2k per metus būna marijampolėj, tai vis treneruojamės. Ten daugiau prizinių vietų - Taurę smagu gauti blush2.gif biggrin.gif O ir bendraminčiai.. ax.gif ) Dresuojamės karts nuo karto - dabar šokį kuriam biggrin.gif , na žodžiu, veiklos turim.
Bėgiojam canicros'ą, nuo seno galvojam apie varžybas, žadėjom dalyvaut Balandį, bet aš kaip be transportė tai, neradom bendrakeleivių, tėveliai dirba.. Dabar norėjom, bet nusprendėm imti Dogtrekingą. ax.gif
Išsiplėčiau ir aš. doh.gif

Sekmės CACIBUOSE. wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aldarija: 13 lapkričio 2009 - 14:23
Man tai Urdelio namie uztenka ,jis visus basenji uzveda su savo lakstymu lotuliukas.gif Pasiima koki zaisla nu ir pirmyn atgal ,o kitam zaislo gale dazniausia Vanile kabo smile.gif O gal jei jau pas mane tokia reputacija sunu atidavimo ,gal man ir Urdeli kur nors issiust ? Butu namie ramybe ,vis tiek i parodas nevaiksto ,naudos is jo jokios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrikata @ 2009 11 13, 15:19)
Man tai Urdelio namie uztenka ,jis visus basenji uzveda su savo lakstymu  lotuliukas.gif Pasiima koki zaisla nu ir pirmyn atgal ,o kitam zaislo gale dazniausia Vanile kabo  smile.gif O  gal jei jau pas mane tokia reputacija sunu atidavimo ,gal man ir Urdeli kur nors issiust ? Butu namie ramybe ,vis tiek i parodas nevaiksto ,naudos is jo jokios  rolleyes.gif

Įdomu, ką tada jūs darytumėt su tokiu vaikinu, kaip mano. Nei kergiamas, nei į parodas vaikšto ( na tos dvi į metus specializuotos vistiek galima sakyt nesiskaito).. lotuliukas.gif
Atsakyti
Tik vat pas mus Piksius jeigu nedūksta ir niekas dėmesio namie nekreipia, tai būna ir pati pažaidžia, arba irgi lenda biggrin.gif o iš vis kaip geriausia dėmesį atkreipti - pasivogti ką, vaiko kokį rūbą ne vietoj paliktą, ar daiktą. Nieko nedaro, nu bet va žino kad vysimės atimti, ir pramoga gunasi biggrin.gif O aš kai ką nors virtuvėj darau doh.gif Nu tai vis po kojom malasi, ir trukdo biggrin.gif "nu gal kas klius, koks kasnelis" biggrin.gif Neliūdna kiekviena diena su jais.
Atsakyti
QUOTE(aldarija @ 2009 11 13, 14:24)
Įdomu, ką tada jūs darytumėt su tokiu vaikinu, kaip mano. Nei kergiamas, nei į parodas vaikšto ( na tos dvi į metus  specializuotos vistiek galima sakyt nesiskaito).. lotuliukas.gif

Kaip tai ka ,jau senai buciau pardavus ir uz didelius pinigus lotuliukas.gif
Atsakyti