Įkraunama...
Įkraunama...

Basenji (Basendžiai) VIII. Afrikos elegancija

QUOTE(Jolkutė @ 2012 01 19, 20:56)
O Lietuvoje yra trispalvių? Beje, nuo kokiu tėvų gimsta trispalviai? Aš atsiprašau už durnus klausimus, bet aš katininkė  blush2.gif

yra, yra, net dabar yra vada kur yra tryspalviu wub.gif As bandau speti, kad turi nesti gena, kad gimtu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2012 01 19, 18:59)
yra, yra, net dabar yra vada kur yra tryspalviu wub.gif As bandau speti, kad turi nesti gena, kad gimtu blush2.gif

Labai norėčiau pamatyti trispalviukus 4u.gif

Na pas kates, trispalvė gali gimti tik nuo ryžo katino arba nuo vėžlinės katės (arba ryžos, bet tokios yra retenybė). O pas basendžius kaip suprantu yra tik 3 spalvos, tai gal trispalviai iš rudo ir juodo gaunas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkutė @ 2012 01 19, 21:33)
Labai norėčiau pamatyti trispalviukus  4u.gif

Na pas kates, trispalvė gali gimti tik nuo ryžo katino arba nuo vėžlinės katės (arba ryžos, bet tokios yra retenybė). O pas basendžius kaip suprantu yra tik 3 spalvos, tai gal trispalviai iš rudo ir juodo gaunas? blush2.gif

manau, kad visdelto genas turi buti:) nes buvo tokiu vadu juoda-ruda ale nebuvo tryspalvio ax.gif
Dar yra tigriniai rolleyes.gif
Atsakyti
Trispalvis pas basendžius labai klastingas genas biggrin.gif

Abu tėvai turi nešti trispalvį geną mirksiukas.gif Nesvarbu kokios spalvos yra basendžis , jis gali nešti trispalvį ir susitikus tokiems nešėjams , gimsta trispalviai smile.gif

Dabar kaip tik yra vada Klaipėdoje nuo mano Solo ( Faraoland La Fuerza Mayor ) - abu tėveliai rudi , o gimė 4 trispalviai ir tik vienas ryžiukas doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrikata: 19 sausio 2012 - 20:03
O, trispalviai irgi nuostabiai faini!
bet man vistiek gražiausi rudieji wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrikata @ 2012 01 19, 20:02)
Trispalvis pas basendžius labai klastingas genas  biggrin.gif

Abu tėvai turi nešti trispalvį geną  mirksiukas.gif  Nesvarbu kokios spalvos yra basendžis , jis gali nešti trispalvį ir susitikus tokiems nešėjams , gimsta trispalviai smile.gif

Dabar kaip tik yra vada Klaipėdoje nuo mano Solo ( Faraoland La Fuerza Mayor ) - abu tėveliai rudi , o gimė 4 trispalviai ir tik vienas ryžiukas  doh.gif
user posted image

Na man kaip ir viskas aišku su genais, su kačių spalvų genetika yra panašumų biggrin.gif

Vaje, kokie faini margučiai!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkutė @ 2012 01 19, 20:33)
Labai norėčiau pamatyti trispalviukus  4u.gif

user posted image
Atsakyti
Vega, ar ne? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(AmilkA @ 2012 01 23, 14:36)
Vega, ar ne? wink.gif

Aha smile.gif Su Indre
Atsakyti
Oi, mano Vegusėlis blush2.gif
Ačiū, Aiva smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Labai norėčiau sužinoti basendži šuniukų kainas? kokios maždaug? (su dokumentais)
Atsakyti
Manau, negražu pradėt nuo kainos. Nei vienas padorus veisėjas į tokias šnekas nežiūrės rimtai, jei iš vis šnekės wink.gif
Atsakyti