Įkraunama...
Įkraunama...

Basenji (Basendžiai) VIII. Afrikos elegancija

Sveiki. Neteko girdėti kad būtų basendžių Marijampolėje. Ir sutikti neteko. Bet dabar žinosim, kad yra net du smile.gif Su kuo ir sveikinam 4u.gif
O kodėl jūsų Marijampolės parodoje nebuvo?
Kokio amžiaus jūsų šuniukai? Iš kur atkeliavo? Ir t.t. ir pan. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daidix: 08 rugpjūčio 2011 - 19:10
ačiū ačiū 4u.gif
Kaip tik tuo momentu išvykę buvom iš Lietuvos, šiaip jau tokių progų stengiamės nepraleist biggrin.gif
Dabar abiem jau 7-8 mėnesiai, jie iš Lenkijos veislynų, skirtingų, be abejo biggrin.gif
Atsakyti
Retas čia aš svečias ax.gif

Sveikinu su naujais šeimos nariais AmilkA 4u.gif
Kas dėl gąsdinimo charakteriais - jau geriau būti pasiruošusiems visokiems netikėtumams ir būti maloniai nustebintiems, nei gauti tik pagrąžinimus ir paskui nusivilti.
Visgi Basenji ne iš lengvųjų veislių, turi savų minusų ir savų pliusų.
BET kai priimi naują šeimos narį, jį pamilsti - niekas nebebaisu mirksiukas.gif
Ir viską atperka abipusė meilė. O basendžiai oi kaip moka parodyti savo meilumą, švelnumą. Kiekvieną dieną sugeba kuo nustebinti biggrin.gif
Ir galiu dar vieną pliusą pridėti jų naudai- puikiai sutaria su kūdykiais. Aišku parodo kad jai nepatinka kai už uodegėlės tąso ar pan, bet kad rodytų kokią agresiją, kąstų - niekad nebuvo. O ir mano kūdykėlis (1metai 4 mėn) jau išmokęs elgtis su mūsų augintine, tai tik myluoja, apsikabina.
Atsakyti
Veislyne „Afrikos Mitas“ lapkričio vidury laukiama raudai/baltų basendžių vada.

Tėtis - TOP Basenji male 2009 Zahleka King Of Kongo(Čekija): Inter, Swe, Cz, Pl, Sk, Club CH, Club winner 2009 + BOB/BISS, Speciality winner 2009 + BOB/BISS, Swedish junior winner 2006, Swedish winner 2006, National winner CZ, multi-CAC, 15x res.CAC, 6x res.CACIB, 5x CACIB, 4x BOS, 7x BOB, 1x BIG-2, 1x BIG-3, 1x BIG-4, 2x BISS.
Fankoni – clear, akys sveikos.

Mama - jauna, bet labai perspektyvi kalė, importuota iš Švedijos Enigma It's All About Me LT,LV JCH, kandidatė į LT,EST,RUS, BY CH. 8xCAC, 5xN, 5xBOB , 1xBOS, 2xCACIB, 2xR.CACIB, 1xBIG-1, 1xBIG-2, 3xBIG-3, 1xBIS-3.
Fankoni – probably carrier, akys sveikos.

Šuniukai bus parduodami nuo 8 sav. amžiaus su kilmės dokumentais, mikročipais, euro pasais, suskiepyti pagal amžių.
Įsigijusius šuniuką, mielai pakonsultuosime šuniuko auginimo ir priežiūros klausimais.
Dėl išsamesnės informacijos kreiptis į veislyno Afrikos Mitas savininkę.
afrikosmitas.tai.lt
afrikosmitas.basenji@gmail.com
skype – daidix2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daidix: 14 spalio 2011 - 09:22
QUOTE(daidix @ 2011 10 14, 09:15)
afrikosmitas.tai.lt
...

thumbup.gif
Laukiam rezultatų - šaunių mažylių smile.gif wub.gif
Atsakyti
Mes taip pat tikimės puikių šunyčių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daidix @ 2011 10 14, 10:15)

Tėtis - TOP Basenji male 2009 Zahleka King Of Kongo(Čekija): Inter, Swe, Cz, Pl, Sk, Club CH, Club winner 2009 + BOB/BISS, Speciality winner 2009 + BOB/BISS, Swedish junior winner 2006, Swedish winner 2006, National winner CZ, multi-CAC, 15x res.CAC, 6x res.CACIB, 5x CACIB, 4x BOS, 7x BOB, 1x BIG-2, 1x BIG-3, 1x BIG-4, 2x BISS.
Fankoni – clear, akys sveikos.

Mama - jauna, bet labai perspektyvi kalė, importuota iš Švedijos Enigma It's All About Me LT,LV JCH, kandidatė į LT,EST,RUS, BY CH. 8xCAC, 5xN, 5xBOB , 1xBOS, 2xCACIB, 2xR.CACIB, 1xBIG-1, 1xBIG-2, 3xBIG-3, 1xBIS-3.
Fankoni – probably carrier, akys sveikos.

Šuniukai bus parduodami nuo 8 sav. amžiaus su kilmės dokumentais, mikročipais, euro pasais, suskiepyti pagal amžių.
Įsigijusius šuniuką, mielai pakonsultuosime šuniuko auginimo ir priežiūros klausimais.
Dėl išsamesnės informacijos kreiptis į veislyno Afrikos Mitas savininkę.
afrikosmitas.tai.lt
afrikosmitas.basenji@gmail.com
skype – daidix2

Šuniukai gimė 2011 11 12. Visi sveiki ir gražūs. Turim laisvą vieną iš kalyčių.
Atsakyti
Sveiki basendžių mylėtojai ir augintojai 4u.gif Tikiuos nesupyksit kad įsikišau į jūsų temukę, bet norėjau pasiūlyti mažiukų blush2.gif
Pas draugę Kalingrade gimė vada nuo:
Tėvas: Rus Lith Bel JCH Lith JW-2011 Rus Lith Bel Pol CH KIMWITU'S AZZARO.
user posted image
Mama 2xCAC Dalila Dahoma
user posted image
Mažuliai wub.gif
user posted image

Jei ką sudomins, rašykit man až, duosiu kontaktus 4u.gif
Atsakyti
Nuo šito patinuko pas mus LT jau yra vada , mano veislyne smile.gif

Turim dar laisvą vieną juodą mergaitę tongue.gif First Kiss Afrikata smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Afrikata @ 2012 01 19, 15:47)
Nuo šito patinuko pas mus LT jau yra vada , mano veislyne  smile.gif

Turim dar laisvą vieną juodą mergaitę  tongue.gif First Kiss Afrikata  smile.gif

user posted image

Kokia čiotka mergyte! Man taip gražu juodi su baltu wub.gif
Atsakyti
Ačiū , man juodi irgi labai labai blush2.gif
Atsakyti
O Lietuvoje yra trispalvių? Beje, nuo kokiu tėvų gimsta trispalviai? Aš atsiprašau už durnus klausimus, bet aš katininkė blush2.gif
Atsakyti