Įkraunama...
Įkraunama...

Basenji (Basendžiai) VIII. Afrikos elegancija

Šaunuolė Sonja, labai labai sveikinam ir toliau taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Keliam tema i virsu smile.gif Pasilakstymas pajuryje smile.gif Komandoje Urdis , Viva , Vanile , Chilis , Faro ir Solo smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Faro sunus Karlos Latvijoje si savaitgali su nemaza konkurencia ,pirma karta jaunimo klaseje ,abi dienas buvo BOB ir sestadieni BIG-3 wub.gif

user posted image

user posted image

Mano dukryte Nika ,tapo Rusijos JCH thumbup.gif

user posted image

Atsakyti
Smagus pasilakstymas buvo wink.gif Kaip jums baltai pavydžiu biggrin.gif
Visi tokie laksto lyg šypsotųsi smile.gif Na o Faro - nugi savo vizitine forma biggrin.gif Užsimerkęs biggrin.gif
Šaunuolis Karlosas thumbup.gif gražus berniokas išaugo.
O ir Nikutė neatsilieka. wub.gif
Atsakyti
Jo pasilakstymas buvo superinis thumbup.gif O Faro ,tai tikrai savam stiliuj ... Palakste kiek jam priklauso ir kai neliko nieko idomaus atsisedo salia ir viskas . Einant prie masinos nuo manes nesitrauke ,lauke kol pririsiu ,nes jau taip iprato ,kad prisirisu ,nes ten kelias sioks toks yra ,tai bijau ,kad kas nenutiktu rolleyes.gif Saunuolis jis pas mane ax.gif

O Karlos ir Nika tikrai saunuoliai ,tetis Faro jais labai didziuojasi thumbup.gif
Atsakyti
Linksmos nuotraukos visi prakasais per pajuri varo biggrin.gif
Faro ir nusnusti spejo lotuliukas.gif sededamas lotuliukas.gif
Labai sveikinam Karlosa ir Nika, Faro tikrai turi kuom didziuotis
Atsakyti
Labai tikiuosi ,kad ir busimas taviskis bus toks pat miegantis ir taupantis baterijas kaip Faro lotuliukas.gif Su tokiu basenji tiesiog labai gera gyvent ,jokio streso mirksiukas.gif
Atsakyti
Vat aš svajoju apie tokį antrą basenji, berną ir tokį kaip Chilis, Faro. wub.gif
Atsakyti
Toks kaip Faro tikrai nepamaišytų biggrin.gif , bet jau koks bus tokį ir mylėsim rolleyes.gif jis labai laukiamas pas mus rolleyes.gif
Palnuojam šį savaitgali važiuoti į Telšius tai jei viskas gerai, gal galėtume užsukti? blush2.gif 4u.gif Dar tiksliai nežinau, nes dabar svarbiausia pabaigti išsilaikyti visus egzaminus cool.gif , Bet planuojam smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
jau kaip Basendžiam žemaičiam sekasi , kad jūros pakrantę turi....

o žinokit mūsų pusė sesės Nika man labai į Terrutę panaši blush2.gif

Atsakyti
Gutia ,zinoma ,kad galit ,tik duokit man is anksto zinot smile.gif O man Nika labai panasi i Frao mama blush2.gif Net Faro veiseja sake ,kad klonas lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Ale tikrai - kokios vienodos, net letenos priekinės vienodai "sugipsuotos" wink.gif
O Terrutė - taigi rudukė visa, mažiau baltos irgi. Irgi panašu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrikata @ 2009 12 08, 15:56)
Gutia ,zinoma ,kad galit ,tik duokit man is anksto zinot smile.gif O man Nika labai panasi i Frao mama  blush2.gif  Net Faro veiseja sake ,kad klonas  lotuliukas.gif

Tai kokį ketvirtadienį prasinešim ar atvyksim ar ne, nes planuojam kokį šeštadienį į Kretingą užsukti smile.gif

Nerealiai panaši, geras, va kaip genai sužaidžia ! smile.gif
Atsakyti