Įkraunama...
Įkraunama...

Basenji (Basendžiai) VIII. Afrikos elegancija

Nu tai kuriam naują temutę, o tai senoji greitai išsibaigė wink.gif
Atsakyti
Tuoj atsilaisvinsiu ir parasysiu i tuos idiotikus klausimus atsakyma ,jau tokia nenormalybe ,kad net nezinau kaip su ja ir bekovot ...Merguzele atsimerk ir paziurek i savo rutu darzeli gerai ? Iki smile.gif
Atsakyti
1. Parodyk kada Kokosha ikando dukrai ? Be to kodel as turiu atsakyt uz kitas kales ,gal man dabar atsakyt ir uz tai ka svedai ,latviia daro ? Kergdami su Asteriksu butu bent jau grazius sunis uztvirtine ,o dabar sudubliavot ant tu paciu problemu ir dar su agresyviu sunim blink.gif Jei jis nekando ,tai kodel jo aprasyme is Druskininku yra irasas - bite the judge ? Teiseja manau irgi tai paliudytu ir as labaiu tikiu ,Erika ,nei tavimi.

2. Kales augo dvejus metus ir pykosi pastoviai ,jai 10 men isvaziavo sakandis ,kai dar atsirado Faro ,man pasidare per sunku gyvent su kale ,kuri pastoviai pjaunasi ,todel as ja ir paradaviau ,gal is meiles ir sau ir suniui ,o tai cia kazaks blogo ,manau jai dabar tikrai geriau .

3. O tavo gerbiami veisjai is kitu krastu parduodami sterilizavo kales ar patinus ,kurie netinkami vesimui del spalvos broko ? Zmones ten protingi ir tikrai jos nekergia ,nes net ir nera su kuo kergt . As jiems atidaviau tik dokumentus ,jei nores kergt tures eit i parodas ,o ten ir isaiskes jos sakandzio bedos .

Kuo tau uzkliuvo Perlos dokumentai ? Imbrydingas darytas kaip ir pas tavo Juma . Be to del to as ja ir kergiu su visai skirtingu liniju patinu ,juk nedubliuojasi pas Frao ir ja niekas rolleyes.gif
user posted image

thumbup.gif

Dabar parodyk kur is Perlos islindo spalvos brokas ? Kuo tau netinka vaikai ,as tau dar karta sakau zmones turi tavo Jumo vaika ir Faro vaika ,jie mato skirtuma didziuli ir net keikia tavo patina uz ta isterija ,kuria perdave vaikams , draskymasisi ,koju ,sonu grauzimas . Kodel tokiu bedu nera su kita mano vada ? Vanile gyvena gaujoj ,ji turi savo vieta ir elgiais atitinkamai ,ji labai sauni mergaite ,tikrai geresne uz mama ir uz tetei ,o taip ir turi but. Ta pati mama ,o vaikai kaip zeme ir dangus ,oi dar pamirsau pasakyti ,merginos tai nuo Jumuko isejo peraugusios ,neatitinka standarto ,o vat nuo Faro su Perla visos liuksisko ugio lotuliukas.gif

4. Meile as atidavaiu uz labai simboline kaina ,be to visai netoli . Paaiskinsiu ,bet ne tau ,o kitiem zmonem ,kurie skaitys sita foruma. Norejau pasilikt Urdziui kompanija ,bet pasijutau nescia ir realiai suvokiau ,kad man bus sunku su tiek sunu ir dar mazu vaiku ,o GSP ,tai ne basenji . Todle Meile atidaviau i labai geras rankas wub.gif http://www.eolo-arfa.lt/meile.htm
Deja po poros menesiu turejau isvalyma ,nes vaisius nesivyste ,bet Meile jau buvo laiminga su kitais seimininkais. Be to del jos imbrydingo jokiu bedu nera ,labai fainas suo smile.gif

5. Tavo Jumui iki standarto labai toli ,ypac kai tu ji statai ne Goda , dar karta sakau jo CH yra Godos cempionai . Kia iseini i ringa tu su juo ,jis tada yra toks koks yra ir iseina su l.gerai ,beje tokio irgi veisti negalima ,juk turi jau du l.gerai lotuliukas.gif O ka tu gali pasakyti is mazo suniuko apie jo parodine karjera ,gali pasakyt tik ,kad taip siuo metu jis atrodo perspektyvus ir visas.

6.Fotografuok ,bet nelysk su savo slyksciais komentarias apie kitu sunis ,o tavo suo laimi tik del Godos !!!!!!!!! Kada pagaliau tu suprasi doh.gif Jokiu budu nenustok vaziuot i parodas ,tegul Jumas vis losia ir losia pries savo vaikus ,o pasaulio veisejai vis ziuri kada jis duos ka nors gero lotuliukas.gif Ir butu labai malonu ,jei savo idiotiskus komentarus rasytum anam forume ,kur renkasi tau palankus zmones drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrikata: 13 lapkričio 2009 - 12:01
QUOTE(Afrikata @ 2009 11 13, 12:48)
5. Tavo Jumui iki standarto labai toli ,ypac kai tu ji statai ne Goda , dar karta sakau  jo CH  yra Godos cempionai . Kia iseini i ringa tu su juo ,jis tada yra toks koks yra ir iseina su l.gerai  ,beje tokio irgi veisti negalima  ,juk turi jau du l.gerai  lotuliukas.gif  O ka tu gali pasakyti is mazo suniuko apie jo parodine karjera ,gali pasakyt tik ,kad taip siuo metu jis atrodo perspektyvus ir visas.

6.o tavo suo laimi tik del Godos !!!!!!!!!

man iki basendžių toli kaip iki Marso biggrin.gif tad tokia visai niekuo nesusijusi nuomonė...
Norit pasakyti, kad hendleris iš šuns, kuriam iki "standarto labai toli" išėjęs į ringą gali padaryti, kad šuo jau tampa puikiu veislės atstovu ? Įdomiai skamba smile.gif Puikiai suprantu, kad hendleris daug geriau parodo šunį ringę, bet nemanau, kad jo dėka galima šunį padaryti čempioną. Taip Amerikoje galima, nes ten kai kurie vertina hendlerių veidus, bet čia... Keistas pasisakymas, galiu pradėti galvoti, kad mano šunys irgi čempionus susirinktų tik hendlerių dėka smile.gif
Airida dar biški esu mačiusi, o Jumos ar kieno ten šeimininkės išvis nežinau, todėl šis mano pasisakymas ne konkrečiai apie kažkokį šunį. Šiaip įdomi nuomonė pasidarė mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar dėl smagaus šunų draugo parašysiu, nu va pasak Sabūnios, tai jūs berods manęs šalinatės ar kažkas tokio biggrin.gif Aš neturiu priežaščių kažko šalintis, bet lakstyti iš vieno miesto galo į kitą didelius atstumus, dažnai ir laikas ir visokie reikalai neleidžia (deja ir šeima, ir vaikas savo priduoda, ne taip kaip kuriems gyvenantiems be vaikų wink.gif ). O va su Zulu, kai abi netoli gyvenam ir susibėgam, ir pasilaksto tie šunys. O Deksiuką tikrai kvietėm kelis kartus, na nepavyko jiems, visko pasitaiko, kaip ir mums. Ir berods apie Juma esam kalbėję, bet tada kai mes organizavomės jūsų nebuvo Kaune (iš Dalios berods sužinojom, nes Deksiuką tada kvietėm). Taip kad nereikia čia lia lia biggrin.gif wink.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pantulka: 13 lapkričio 2009 - 12:15
Goda tikrai liuks hendlere ,matau ir Jusu sunis stato smile.gif Bet beda yra tame ,kad Jumas laimi tik ,kai stato Goda ,o su seimininke gauna l.gerai ,pas ta pacia teiseja po 5 menesiu lotuliukas.gif Turiu labai graziu foto su Jumuku ,kur ji stato seimininkai ir judesi ir stoikej ,patikekit ,tikrai nepazintumet suns mirksiukas.gif O geras hendleris gali daug ka pataisyt ,ypac jei su sunim dirbama diena is dienos . Be to pas mus parodose vis labiau ateina hendleriu losimai ,o ne sunu ir jei suni stato zinomas hendleris ,sansu ,kad jis los yra labai daug verysad.gif Kalbu apie konkretu suni ,o apie jusu tikrai nieko nezinau ir haskiuose nieko nenutuokiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pantulka @ 2009 11 13, 12:13)
Dar dėl smagaus šunų draugo parašysiu, nu va pasak Sabūnios, tai jūs berods manęs šalinatės ar kažkas tokio biggrin.gif Aš neturiu priežaščių kažko šalintis, bet lakstyti iš vieno miesto galo į kitą didelius atstumus, dažnai ir laikas ir visokie reikalai neleidžia (deja ir šeima, ir vaikas savo priduoda, ne taip kaip kuriems gyvenantiems be vaikų wink.gif ). O va su Zulu, kai abi netoli gyvenam ir susibėgam, ir pasilaksto tie šunys. O Deksiuką tikrai kvietėm kelis kartus, na nepavyko jiems, visko pasitaiko, kaip ir mums. Ir berods apie Juma esam kalbėję, bet tada kai mes organizavomės jūsų nebuvo Kaune (iš Dalios berods sužinojom, nes Deksiuką tada kvietėm). Taip kad nereikia čia lia lia biggrin.gif wink.gif.

Pantulka ,o tau labai reikia sitos kompanijos ? Manau kuo tolaiu nuo tokiu zmoniu ,tuo geriau mirksiukas.gif O Zulu ir Pikse juk abi labai agresyvios ir nenormalios ,del to ir sutaria lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrikata @ 2009 11 13, 13:17)
Goda tikrai liuks hendlere ,matau ir Jusu sunis stato smile.gif Bet beda yra tame ,kad Jumas laimi tik ,kai stato Goda ,o su seimininke gauna l.gerai  ,pas ta pacia teiseja po 5 menesiu  lotuliukas.gif  Turiu labai graziu foto su Jumuku ,kur ji stato seimininkai ir judesi ir stoikej ,patikekit ,tikrai nepazintumet suns  mirksiukas.gif  O geras hendleris gali daug ka pataisyt ,ypac jei su sunim dirbama diena is dienos . Be to pas mus parodose vis labiau  ateina hendleriu  losimai ,o ne sunu ir jei suni stato zinomas hendleris ,sansu ,kad jis los yra labai daug  verysad.gif Kalbu apie konkretu suni ,o apie jusu tikrai nieko nezinau ir haskiuose nieko nenutuokiu  ax.gif
Papildyta:
Pantulka ,o tau labai reikia sitos kompanijos ? Manau kuo tolaiu nuo tokiu zmoniu ,tuo geriau  mirksiukas.gif O Zulu ir Pikse juk abi labai agresyvios ir nenormalios ,del to ir sutaria  lotuliukas.gif

Tuoj apsisysiosiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegosunys @ 2009 11 13, 12:08)
man iki basendžių toli kaip iki Marso  biggrin.gif  tad tokia visai niekuo nesusijusi nuomonė...
Norit pasakyti, kad hendleris iš šuns, kuriam iki "standarto labai toli" išėjęs į ringą gali padaryti, kad šuo jau tampa puikiu veislės atstovu ? Įdomiai skamba  smile.gif  Puikiai suprantu, kad hendleris daug geriau parodo šunį ringę, bet nemanau, kad jo dėka galima šunį padaryti čempioną. Taip Amerikoje galima, nes ten kai kurie vertina hendlerių veidus, bet čia...  Keistas pasisakymas, galiu pradėti galvoti, kad mano šunys irgi čempionus susirinktų tik hendlerių dėka  smile.gif
Airida dar biški esu mačiusi, o Jumos ar kieno ten šeimininkės išvis nežinau, todėl šis mano pasisakymas ne konkrečiai apie kažkokį šunį. Šiaip įdomi nuomonė pasidarė  mirksiukas.gif

Na ka galiu pasakyti dėl šuns čempionų. faktai kalba už save
Jumo įvertinimas Europinėj kai statė Goda, ir specializuotoj kai statė Inga pas ta pačią teisėją:

2009 06 13-14
Finland basenji speciality 2009 V.Good

K.Eldred (AUS)

2008 10 04 Euro dog show, Budapest, Vengrija European winner 2008 CAC BOS CACIB
K.Eldred (AUS)

Įdomu kaip teisėjo nuomonė gali taip greitai pasikeisti ir iš geriausio patino EUROPINĖJ virsti tiesiog l gerai soecuchoj smile.gif 4u.gif

Na kad ir niekuo nesusijęs pavyzdys - faronas. pirmoj foto ją stato tikrai nereali hendlere kuria gerbiu už jos darbą, o antroj taip pat hendlerė bet pradedanti smile.gif ir šuo skiriasi stipriai

user posted image
user posted image
Atsakyti
Tuoj apsisysiosiu

Gal nereikia rolleyes.gif

Ir dar man labai idomu ,kodel ta persona neisnagrinejo mano kitu sunu dokumentu verysad.gif Gal ir ten butu radus kazka blogo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrikata @ 2009 11 13, 13:17)
Goda tikrai liuks hendlere ,matau ir Jusu sunis stato smile.gif Bet beda yra tame ,kad Jumas laimi tik ,kai stato Goda ,o su seimininke gauna l.gerai  ,pas ta pacia teiseja po 5 menesiu  lotuliukas.gif  Turiu labai graziu foto su Jumuku ,kur ji stato seimininkai ir judesi ir stoikej ,patikekit ,tikrai nepazintumet suns  mirksiukas.gif  O geras hendleris gali daug ka pataisyt ,ypac jei su sunim dirbama diena is dienos . Be to pas mus parodose vis labiau  ateina hendleriu  losimai ,o ne sunu ir jei suni stato zinomas hendleris ,sansu ,kad jis los yra labai daug  verysad.gif Kalbu apie konkretu suni ,o apie jusu tikrai nieko nezinau ir haskiuose nieko nenutuokiu  ax.gif

Nevarykit man baimės lotuliukas.gif wink.gif juokauju aišku. Aš vis šeimininkus drąsinu, kad patiems reikia eiti į ringą, o ir pati vis išeinu. Jaučiasi tas skirtumas kartais, bet ai kartais ir patys laimim biggrin.gif Goda stato mūsų vieną vaiką smile.gif ir su porele mūsiškių kartais išbėga į porų ringą. Hendleris yra hendleris, gaila aišku, kad mums patiems šeimininkams neišeina pasiekti tokio tobulumo...
Atsakyti
QUOTE(Afrikata @ 2009 11 13, 13:27)
Gal nereikia  rolleyes.gif

Ir dar man labai idomu ,kodel ta persona neisnagrinejo mano kitu sunu  dokumentu  verysad.gif  Gal ir ten butu radus kazka blogo  lotuliukas.gif

Tikrai nereikia. Bet tiek prisijuokiau. Būčiau žinojus, tikrai būčiau neglosčius nei Zuliuko, nei Piksės niurkius ir Šilutėj vedus prie kitų šunų doh.gif
Atsakyti
Dėl to ir nenagrinėjo kad nėra prie ko prisikabinti, arba nagrinėjo bet nedėjo paveiksliukų nes nerado prie ko prisikabinti lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti