Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(eglejk @ 2009 11 15, 17:27)
patepk degtine biskiuka arba vandenuku ir dek ant mases smile.gif jeigu mase kuria desi jau sukietejus tada pasiraryk "klijuku" (cukraus pudra+vandenukas) smile.gif sekmes  4u.gif

aciu
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 11 15, 18:48)
o čia mano pataisytas ax.gif bet jau nebėra-suvalgytas biggrin.gif

ačiū Die, pataisei karsta.gif ir nenunešei chaltūros. Pagarba 4u.gif
Atsakyti
Merginos, jūsų torčiukai pasakiški thumbup.gif , o Ledynmečio herojai iš vis neįtikėtini bigsmile.gif
Et, be reikalo panaikinot Pagyrų puodą, baisu čia nešti savo torčiukus.
Abu napoleonai pagal Asseni. Pirmas namie suvartotas, bandžiau puošti grietinėlė.
user posted image
Kitas - neštas draugams į gimtadienį, puoštas pastilažu, tik per plonai iškočiojau, deja, visi nelygumai matosi lotuliukas.gif . Kopijau iš jūsų, mergaitės. ax.gif
user posted image
Tiesa, mano pastebėjimas, kad torčiuką, apteptą sviestiniu kremu, geriau iš karto dengti mase, kol nesusitingo, lengviau nelygumus išlyginti.
Atsakyti
Niu atnešu ir aš savo antaji isvargta tortuka blush2.gif vidus: medutis, dengiau saldainiu mase. aisku jusu patyrusioms akims, ti turbut daug kas matysis, bet as esu labai patenkinta savo darbu ir skaitau, kad man pavyko wub.gif pazadu tobulintis blush2.gif siaip realiai ji aukstesne, bet man truksta fotografavimo igudziu blush2.gif

user posted image

user posted image

dar pradejus kept pyraga teko padekla pasidaryt... kaip tycia ne tokios spalvos pigmentas buvo, tai gavos ruzavas...
Atsakyti
Neli grazus tortukai, grietinele dzibuotas taip skaniai atrodo thumbup.gif tik as nebuciau dejus tu spalvotu pabarstuku ,jie man kazkaip tik ant vaikisku tortu pritaikius ziurisi....

O marskinukai liux ! nelygumai ne beda, juk marskiniai ant zmogaus nebuna kaip ant lentos mirksiukas.gif zmogus juk turi savo nelygumus,didesnius ar mazesnius biggrin.gif siaip jie atrodo tvarkingai ir graziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 11 15, 02:14)
Meian, laaaabai naudingas fotoreportažas  thumbup.gif  thumbup.gif sužavėjo galutinis rezultatas - skaidru skaidru ir jokių kristaliukų  bigsmile.gif  bigsmile.gif jaučiu reiks išmėgint bezą su gliukoze mastau.gif Ačiū tau, kad daliniesi su mumis savo atradimais ir laaabai lauksiu proporcijų  blush2.gif radau pirkt lyyyyygiai tokį pat puodą, kaip tavo, negaliu atsidžiaugt yahoo.gif

Tu, kaip visada, musu pozityvas ir saules spinduliukas - visada ateini su sypsena ir ivairiomis "teigiamybemis" mirksiukas.gif

Aciu uz toki silta atsiliepima, betgi cia tik sirupas... blush2.gif Beje, Tu, Rimute, gi jau turi atidirbusi "sava" technika ir proporcijas beziukui is cukraus sirupo -- tokiu atveju juk beziukas gaunasi ir pigesnis, ir iprasto skonio... Gliukoze geriau tik tuom, kad ja naudojant lengviau sirupa "tvarkinga" isvirt ir turi geresni tampruma, tad jei kam ir apsimoka bandyt toki beza, tai arba pradedancioms susipazint su situo geriu, arba jei bezas skirtas papaisymams ant mases (tamprumas dar geresnis, nei su cukraus sirupo).

Siaip ar taip, iki siol neparasiau proporciju, ir nezinau, kada rankos prieis.. unsure.gif blush-anim-cl.gif

QUOTE(Agniuk@s @ 2009 11 15, 16:49)
Na va dabar ir as pasiprasysiu i jusu buri  4u.gif tikiuos priimsit  ax.gif  Perskaiciau visas papuosimu temas  prisiziurejau visu jusu fantastisku sedevru ir jau pradejau mokytis  blush2.gif  Aciu mergaitems uz pamokas,kurios man padejote ir dbr ataskaita  smile.gif

Nesenai bandziau gelytes is pastiliazo  ir isejo kas isejo  blush2.gif  :

Taip pat siandien bandziau beze, ir gal profesionales atsakys man ar ji pavyko tokia kaip turejo pavykt? Plakiau is 2 M dydzio kiausiniu,jiems dejau 180g cukraus. 3 saukstus vandens,sauksteli kukuruzu krakmolo,ir citrinos rugsties. Po sirupo ipylimo plakiau labai salto vandens vonelej 3-4min  kol nepradejo smirdet mikseris  blush2.gif

isplakta beze atrode taip:
isspausti pro konditerini maiseli atrode taip:
dzibukai nelygus nes antgaliukas nepirktas o ji padare tetis,tai dantukai nelygus,tai neziurekit i nelyguma  blush2.gif
po 3 valandu stovejimo jie atrode taip pat (atsiprasau kokybe prasta) . tik kol as dariau pasicackindama geliu viduriukus man beze biski paminkstejo,turbut ne veltui Cipciukas sake kad puost beze tuojau pat. todel likusius beziukus spricavau ne tokius tvirtus,bet visi jie laiko pradine forma. tai normalu kad i gala beziukas ciuciut  pasileidzia? ant geliu viduriuku bezes pavirsius kaipmat sutvirtejo apdziuvo.

dar norejau paklaust kitakart man didint cukraus kieki ar ne? ir ar daznai pas jus sirupe ne visas cukrus istirpsta? pas mane jis kunkuliavo lyg suletintai todel jo nebemaisiau,ir pildama i baltymus ant dugno palikau gal puse saukstelio neistirpusio cukraus. o spricuojant vis kimsdavosi maziukas antgaliukas.
O cia kad susipazint su manim, mano kaikurie torciukai....
Laukiu komentaru pastabu ir kritikos  4u.gif

Sveikute, na, as jau susipazint su Tavim proga turejau, tad belieka pridurt -- malonu pagaliau pamatyt Tave ir cia, forume 4u.gif

Pirmiausia, tai nieko sau naujoke! Perziurejau Tavo tortus, ir turiu pasakyt, kad miela malonu akiai. Svarbiausia, visi tokie naturalus, tokie grazus ir valgomi...

Del beziuko. Pirmiausia, tai saunuole -- labai puikiai isplakta! Tik vienas pastebejimas -- sirupe neturi likti jokio neistirpusio cukraus. Kaip ir visur chemijoj, taip ir su cukrum yra norma "tirpumo vandenyje" (karstame vandenyje tirpumas geresnis, nei vesiame -- del tos priezasties kai kurioms merginoms sirupas isverda lyg ir zmoniskai, bet kristalizuojasi vesdamas arba virimo metu, garuodamas). Va Tavo atveju cukraus granuliu uzsilikimas rodo, kad buvo ipilta per mazai vandens cukraus atzvilgiu.

Tegaliu pridurti, kad skaidrus privalo buti bet koks isvires sirupas... mano tetis - trecios kartos bitininkas, kiekviena rudeni virdavom sirupa bitems is cukraus ir vandens, ir kaskart svarbiausia budavo istirpint kuo daugiau cukraus vandens vienete, bet neleist kristalizuotis..... Gerai paruostas sirupas neturi jokiu kietu daleliu. (beje, buvau idejusi ir cukraus sirupo nuotrauka prie mases recepto... pirma nuotrauka... nelieka jokiu granuliu -- kitu atveju tai reiskia, kad truksta vandens, arba kad nebuvo maisyta iki pasiekiant virimo temperatura).
Atsakyti
ligita33,jus tikra saunuole thumbup.gif tortas -masiniukas atrodo puikiai,padirbejot is peties wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 11 15, 20:43)
ligita33,jus tikra saunuole thumbup.gif tortas -masiniukas atrodo puikiai,padirbejot is peties wub.gif

aciu blush2.gif
Atsakyti
ligita33 sokiai.gif yess.gif ok.gif good.gif nemoku apsakyti kaip džiaugiuosi už Tave 4u.gif

Agniuk@s, 4u.gif
Atsakyti
As tiesiog zaviuosi jusu gaminamais tortukais.Atrodo ziuri ir viskas taip paprasta,o kai pradedi daryti tai rankos nusvyra net iki keliu doh.gif
idedu ir as savo tortuka SNIKERSA

user posted image
Atsakyti
JAV, nepamenu, kada Snikerio vaizdas man būtų taip kėlęs apetitą wub.gif labai gražiai ir tvarkingai padengtas, o ir servetėlė wub.gif wub.gif wub.gif ir ar man vaidenasi, ar jis ne vientisai geltonas thumbup.gif labai gražiai žiūrisi thumbup.gif
Atsakyti
jav,nezinau kodel jum tos rankos svyra g.gif nes tortas sakyciau tobulas smile.gif o jau roziu dailumas wub.gif
Atsakyti