Sveikos
Įstrigo man
Olestos tortai, labai gražūs, dailūs, be priekaištų.
Kirbės tortukas įsiminė kitokiu rašteliu, paprastutis, bet labai tinkantis. Gražu
Pasisakysiu ir aš dėl pastilažo ir skysčių kiekių. Man ši masė super patinka, o jei dar įdedu Tr. gumos, tai išvis pasaka dirbti. Aš pirma supilu želatiną, šaukštą vandens ir aliejaus 4 šaukštus ant sausų produktų mišinio ir sumaišiusi žiūriu ar reikia dar vandens ar ne. Anksčiau irgi prisižaisdavau kad reikėdavo pudros pridėt, o tokiu būdu man labai puikiai viskas gaunasi. Malonumas darbuotis.
----
Bet ... įkelsiu savo šios savaitės darbelį - gigantą
Jau kai užsakovė pasakė išmatavimus norėjau nusišaut. Medutis, Juodas miškas, vaisinis. Apatinis 2xA4 lapo dydžio. Tai taip man nepatiko jį daryti ir prisiekiau daugiau niekada tokių tortų nesiimti. Pastilažą kočiojau ant rankšluoščio (naujo), tai gan graži viršelių faktura gavosi, gaila nuotraukoje neišryškėjo. Taip pat viršelius šiek tiek "sendinau" dažų pagalba, tai realybėje atrodė neblogai, o nuotraukoje žiūriu plėmai. Na, nemoku nuotraukų koreguoti, tai palieku kaip yra
Knygos skirtos vyrui, tad jokio kito puošimo nenorėjo.
Monikute
čia nuotrauka iš viršaus, bet nieko ten nėra, tik tiek norėjo kad būtų. Fotografuota paskutinę minutę, net neieškojau "geresnio kampo".