Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2009 11 14, 10:56)
sudėjai per daug vandenuko  mirksiukas.gif  užtai tau ir cukraus pudros tiek suėjo...tereikia 4 sriubinių šaukštų, o tai nėra 60 ml  4u.gif  bandyk gal sakyčiau želatinos dar antra tiek pasibrinkinti, masę kišti į mikrobangę, ją pašildyti ir dar daėti želatinos ir perminkyti, gal atgaivinsi dar... 4u.gif

Sriubinis šaukštas yra 15 ml. 15x4=60 ml 4u.gif
Aišku, tie šaukštai gali is skirtis, turbūt nepadario taip tiksliai. (Bet net skystų vaistų aprašuose parašoma su patikslinimu 1 valg. šaukštas 15 ml.)
Saviškį pamatavau, 15 ir yra. Tai 4 šaukštai man ir būtų 60 ml. ax.gif
Atsakyti
o bala, niekada nematavau kiek į maniškius telpa, bet man gaunasi gerai g.gif
Atsakyti
Visų mergyčių tortukai pasakiški wub.gif Daividija tavo ledynmečio personažai pasakiški wub.gif

Aš irgi turiu vieną nelabai vykūsį egzempliorių, su kuriuo privargau 4 valandas doh.gif ir ant jo per gimtadienį atsisėdo man nespėjus nufotografuoti doh.gif verysad.gif
Papildyta:
JOLKA999 super papuliai thumbup.gif man dar nedaėjo į galvą kaip padaryti tokius apvalius paviršius blush2.gif o tu tai padarei be priekaištų thumbup.gif

Olesta na ir "pavarei" thumbup.gif nors ir pirmą kart lipdei, bet tą padarei labai šauniai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
keila, kaip tau graziai rozytes gaunasi bigsmile.gif
labai grazu wub.gif

tie papuliai superiniai, man toks prikolnas tortas jie lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Įstrigo man Olestos tortai, labai gražūs, dailūs, be priekaištų.

Kirbės tortukas įsiminė kitokiu rašteliu, paprastutis, bet labai tinkantis. Gražu smile.gif

Pasisakysiu ir aš dėl pastilažo ir skysčių kiekių. Man ši masė super patinka, o jei dar įdedu Tr. gumos, tai išvis pasaka dirbti. Aš pirma supilu želatiną, šaukštą vandens ir aliejaus 4 šaukštus ant sausų produktų mišinio ir sumaišiusi žiūriu ar reikia dar vandens ar ne. Anksčiau irgi prisižaisdavau kad reikėdavo pudros pridėt, o tokiu būdu man labai puikiai viskas gaunasi. Malonumas darbuotis.

----
Bet ... įkelsiu savo šios savaitės darbelį - gigantą doh.gif Jau kai užsakovė pasakė išmatavimus norėjau nusišaut. Medutis, Juodas miškas, vaisinis. Apatinis 2xA4 lapo dydžio. Tai taip man nepatiko jį daryti ir prisiekiau daugiau niekada tokių tortų nesiimti. Pastilažą kočiojau ant rankšluoščio (naujo), tai gan graži viršelių faktura gavosi, gaila nuotraukoje neišryškėjo. Taip pat viršelius šiek tiek "sendinau" dažų pagalba, tai realybėje atrodė neblogai, o nuotraukoje žiūriu plėmai. Na, nemoku nuotraukų koreguoti, tai palieku kaip yra ax.gif Knygos skirtos vyrui, tad jokio kito puošimo nenorėjo.

user posted image

Monikute čia nuotrauka iš viršaus, bet nieko ten nėra, tik tiek norėjo kad būtų. Fotografuota paskutinę minutę, net neieškojau "geresnio kampo".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguolia :): 14 lapkričio 2009 - 21:41
Na jau čia tai tikrai gigantas blink.gif bet manau Spanguoliai reikia medalį užkabinti, kad kuo puikiausiai susidorojo su jai pateikta užduotim thumbup.gif tortas atrodo labai tikroviškai thumbup.gif norėtųsi pamatyti jį iš viršaus blush2.gif
Atsakyti
Jatus, koks gigantas blink.gif blink.gif blink.gif per visą stalą blink.gif bet užtat super vaizdelis thumbup.gif
Atsakyti
nu mergaites,pirmyn pomidorai2.gif , as pasiruosus ax.gif
tikiuos mano pirmaji mano gyvenime tortuka isvydus siaubo naktys nesisapnuos... blush2.gif blush2.gif blush2.gif reiktu nerodyt, bet kokiu protingu pastabu duosite blush2.gif blush2.gif
kepiau ant greituju "Rafaelo" su varskiniu kremus su persikais. ja tikrai nepykit, kad deu as cia savo "šedevra" (kitaip ir nepavadinsi)
visu pirma tai padeklas...pasirodo jis stovi netiesiai, tai vos nepraradau savo torto doh.gif teks remontuot, jei jau emiaus tokio darbo...antra-pritrukau raudonu rutuliuku, tai puse apacios rutuliukai, puse-kokosas, virsaus glajus neistirpo gaballis, o nukrapstyt nbegaleau, tai liko, o jau raides raides blush2.gif blush2.gif blush2.gif aplinkui apdejau pirktais kokosiniais sausainiukais. MB sako:uosviene vistiek nepatikes, kad as kepiau..nu ta man zinokit pats geriausias pagyrimas ir ivykis per visa sian nesekmiu diena. valgysim namie patys blush2.gif

user posted image

Olesta oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligita33: 14 lapkričio 2009 - 21:58
Šaunuolė, visgi įveikei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 14, 23:01)
Šaunuolė, visgi įveikei  thumbup.gif

aciu...pagaliau iveikiau thumbup.gif kap saku: gera pradzia-puse darbo mirksiukas.gif ne tokia jau gera ta pradzia, nu bet svarbu tortas ne siukslinej.
ryt laukia masiu lipdymas, dejimas ir antrojo torto puosimas ax.gif
Atsakyti
Spanguole, tortas-knygos atrodo jėgiškai bigsmile.gif įsivaizduoju kiek prie jo buvo darbo blink.gif doh.gif apžiūrėjau ir kt. jo nuotraukytes kur visi ornamentai ir užrašai matomi - laaaaaabai gražu wub.gif o dyyyyyydis swoon.gif Šaunuolė mirksiukas.gif
Jolka, papai labai dailučiai biggrin.gif
ligita33, sveikinimai su pirmuoju tortuku thumbup.gif tskant su prirašymu tongue.gif atrodo tortukas tikrai laaabai skaniai ir dailiai wub.gif tik aš gal tų raudonų pabarstukų apačioje torto būčiau išvis nebėrus mastau.gif man taip gražu natūraliai nuvarvėjęs šokoladas wub.gif ir to būt visai užtekę rolleyes.gif

QUOTE(Meian @ 2009 11 14, 10:24)
... Atejau imesti kelias anksciau zadetas nuotraukeles, kurias padariau virdama sirupa. Galbut kazkam pasirodys naudinga.
Cia konkreciai buvo virtas gliukozes sirupas beze kremui (apie pati beze tokiu budu, kaip ir minejau, parasysiu kada nors veliau -- norisi pirmiausia kiek dar pazaisti su proporcijomis).

Meian, laaaabai naudingas fotoreportažas thumbup.gif thumbup.gif sužavėjo galutinis rezultatas - skaidru skaidru ir jokių kristaliukų bigsmile.gif bigsmile.gif jaučiu reiks išmėgint bezą su gliukoze mastau.gif Ačiū tau, kad daliniesi su mumis savo atradimais ir laaabai lauksiu proporcijų blush2.gif radau pirkt lyyyyygiai tokį pat puodą, kaip tavo, negaliu atsidžiaugt yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 11 15, 02:14)
Šaunuolė mirksiukas.gif
Jolka, papai labai dailučiai biggrin.gif
ligita33, sveikinimai su pirmuoju tortuku  thumbup.gif tskant su prirašymu  tongue.gif atrodo tortukas tikrai laaabai skaniai ir dailiai  wub.gif  tik aš gal tų raudonų pabarstukų apačioje torto būčiau išvis nebėrus mastau.gif man taip gražu natūraliai nuvarvėjęs šokoladas  wub.gif ir to būt visai užtekę  rolleyes.gif 

aciu uz sveikinimus. tie pabarstukai apacioje yra priverstiniai... blush2.gif nu neturejau kur perkelt kitur savo toriuko, tai ten pasleptas nubeges sokoladas blush2.gif
Atsakyti