Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

jo, tas 60 ml gerai, kai dengimui pastiliažą darom, dadedi aliejaus ir puikiausia masė dengimui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 14, 11:57)
As tai nesupilu viso vandens su zelatina,nes tada irgi pudros su krakmolu daugiau sueina,o jei dadedu tai ne vien pudros,bet ir krakmolo

tai aš ir cukraus pudros ir krakmolo dadėjau, bet masė gavosi toli gražu ne figūrėlių lipdimui verysad.gif ji tokia trapi lūžta verysad.gif
Olesta o tik želatini mėginti dėti g.gif gliukozės nereik g.gif na tiek masės gavosi net gaila išmesti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mileta: 14 lapkričio 2009 - 11:16
Olesta,labai grazus tavo tortai ir kad padirbejai tai padirbejai thumbup.gif Ir figureles dailios!!!
JOLKA999,grazus papai,liemenukas toks sexy lotuliukas.gif
Atsakyti
Na merginos pridejot superiniu torciuku bigsmile.gif
Daividija ir Olesta thumbup.gif thumbup.gif
aparpuolis nuo tokiu tobulybiu , einu uspokojoncu

Padeklus mano vyras stiklinius " kepa " laisvalaikiu lotuliukas.gif
Atsakyti
o jau tortukų grožis wub.gif
gal žinot kuri,kiek laiko galioja prasukta grietinėlė?
Atsakyti
Labukas. As irgi dariau pastiliaza pgl asseni 2 kartus. pirma karta dariau su diamond pudra,antra karta su dan sucker (tom paciom proporcijom) su diamond turejau dadet vandens ir poto automatiskai paminkius krakmolo dadejau. o darydama su dan sucker pudra iskart man issimaise labai skystai todel dadejau biski diamond pudros ir krakmolo daugiau kol gavau sau norima konsistencija. man rodos dejau 50g vandens o ne 60.
Todel manau kad ir nuo pudros daug kas priklauso nes dan sucker man atrodo lengvesne svelnesne pudra ir jai reikia maziau vandens. kaip trecia karta iseis nzn biggrin.gif

beja. kol pirma blyna iskocioju man mase maiselyje pakieteja,todel reikia nepadaugint pudros ar krakmolo. as linkus geriau dadet krakmolo o ne pudros. ir kociodama naudoju tik krakmola ir esu patenkinta.

Va kokie mano pradedanciosios pastebejimai.... blush2.gif
Atsakyti
O jau tirtu grazuoliu pridejot bigsmile.gif
Daividija, man tie ledynmecio personazai is g bigsmile.gif lvos neiseina, nu ir grazus, grynai kaip is teliko thumbup.gif
Olesta, nu ir maratonas, labai grazus visi tortai, O to su t thumbup.gif letabiais zalia spalva... wub.gif
Ir papuliai grazus thumbup.gif
QUOTE(Olesta @ 2009 11 14, 09:56)
sudėjai per daug vandenuko  mirksiukas.gif  užtai tau ir cukraus pudros tiek suėjo...tereikia 4 sriubinių šaukštų, o tai nėra 60 ml  4u.gif  bandyk gal sakyčiau želatinos dar antra tiek pasibrinkinti, masę kišti į mikrobangę, ją pašildyti ir dar daėti želatinos ir perminkyti, gal atgaivinsi dar... 4u.gif

Nu nezinau, as VISADA dedu 60 ml vandens ir pudros su krakmolu man susinaudoja nei daugiau, nei maziau, grynai pagal recepta g.gif . Gal nuo pudros ir krakmolo priklauso, ir nuo zelatinos? As naudoju kukuruzu krakmola ir Dr. Oetker zelatina, cukraus pudra paprasta. Bet viskas gaunasi gerai pagal recepta g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 11 14, 10:42)
user posted image

medaus tortas puostas beze,dengtas saldainiu mase.gelyte is pastilazo.

nu jau nulipdyt tokius papukus nera lengva wub.gif wub.gif wub.gif o jau speneliu dailumas thumbup.gif negi is pirmo karto tokie grazus pasistate?
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 11 14, 11:51)
Na merginos pridejot superiniu torciuku  bigsmile.gif
Daividija ir Olesta  thumbup.gif  thumbup.gif
aparpuolis nuo tokiu tobulybiu , einu uspokojoncu

Padeklus mano vyras stiklinius " kepa " laisvalaikiu  lotuliukas.gif

nuciokinau jau mirksiukas.gif bus įdarbintas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2009 11 14, 12:51)
nu jau nulipdyt tokius papukus nera lengva  wub.gif  wub.gif  wub.gif o jau speneliu dailumas  thumbup.gif negi is  pirmo karto tokie grazus pasistate?

cia jau antri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 11 13, 19:34)

Kirbe, ka cia daba. Idejai ir dingai g.gif

QUOTE(RiMami @ 2009 11 14, 01:41)

kirbe, gražios gėlytės ypač narcizai (taip pavasariu padvelkė  wub.gif ) ir tortukas švelnus toks  wub.gif  pas mus čia kaip nerašyta taisyklė bent pora žodelių aprašyt koks tai tortukas viduje, kokia mase dengtas, iš ko papuošimai padaryti, kad išvengtume bereikalingų klausimų.... 

labutis.....ydejau vakar tortuka,o paskui mazoji taip patvarke klaviatura,kad siandien teko nauja nusipirkti ir tik dabar galiu parasyti.....

tortas mano su grietinele ir konservuotais persikais,dengta Cipciuko pastilazu,gelytes visokiu masiu likuciai..... smile.gif

pastilazas man labai patiko.....man su juo lengviau dirbti ,negu su tom saldainiu ir sokoladinem masem......
Atsakyti
Sveikos kepejeles 4u.gif
Tikiuosi nesupyksit, jei pasidalinsiu kaip dar galima gelytes padaryti is saldainiu 4u.gif
Is "Chewits" ir "Fruitella"
user posted image
perpjauname perpus
user posted image
Dedame i mikrobange apie 10 sek. , paskui i popiriu ir nyksciu formuojame "blynuka"
user posted image
Va toki
user posted image
Taip pradeda sukti ziedeli
user posted image
Ir suformuojam tokia gelyte
user posted image
user posted image
Kai suformuojama gelyte, perteklius nuspaudziamas i koteli. Gelytes geriausia darytis kelias dienas pries papuosima ir deti i saldytuva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Keila*: 14 lapkričio 2009 - 17:47