jo, tas 60 ml gerai, kai dengimui pastiliažą darom, dadedi aliejaus ir puikiausia masė dengimui
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 14, 11:57)
As tai nesupilu viso vandens su zelatina,nes tada irgi pudros su krakmolu daugiau sueina,o jei dadedu tai ne vien pudros,bet ir krakmolo
tai aš ir cukraus pudros ir krakmolo dadėjau, bet masė gavosi toli gražu ne figūrėlių lipdimui ji tokia trapi lūžta
Olesta o tik želatini mėginti dėti gliukozės nereik na tiek masės gavosi net gaila išmesti
Olesta,labai grazus tavo tortai ir kad padirbejai tai padirbejai Ir figureles dailios!!!
JOLKA999,grazus papai,liemenukas toks sexy
JOLKA999,grazus papai,liemenukas toks sexy
Na merginos pridejot superiniu torciuku
Daividija ir Olesta
aparpuolis nuo tokiu tobulybiu , einu uspokojoncu
Padeklus mano vyras stiklinius " kepa " laisvalaikiu
Daividija ir Olesta
aparpuolis nuo tokiu tobulybiu , einu uspokojoncu
Padeklus mano vyras stiklinius " kepa " laisvalaikiu
o jau tortukų grožis
gal žinot kuri,kiek laiko galioja prasukta grietinėlė?
gal žinot kuri,kiek laiko galioja prasukta grietinėlė?
Labukas. As irgi dariau pastiliaza pgl asseni 2 kartus. pirma karta dariau su diamond pudra,antra karta su dan sucker (tom paciom proporcijom) su diamond turejau dadet vandens ir poto automatiskai paminkius krakmolo dadejau. o darydama su dan sucker pudra iskart man issimaise labai skystai todel dadejau biski diamond pudros ir krakmolo daugiau kol gavau sau norima konsistencija. man rodos dejau 50g vandens o ne 60.
Todel manau kad ir nuo pudros daug kas priklauso nes dan sucker man atrodo lengvesne svelnesne pudra ir jai reikia maziau vandens. kaip trecia karta iseis nzn
beja. kol pirma blyna iskocioju man mase maiselyje pakieteja,todel reikia nepadaugint pudros ar krakmolo. as linkus geriau dadet krakmolo o ne pudros. ir kociodama naudoju tik krakmola ir esu patenkinta.
Va kokie mano pradedanciosios pastebejimai....
Todel manau kad ir nuo pudros daug kas priklauso nes dan sucker man atrodo lengvesne svelnesne pudra ir jai reikia maziau vandens. kaip trecia karta iseis nzn
beja. kol pirma blyna iskocioju man mase maiselyje pakieteja,todel reikia nepadaugint pudros ar krakmolo. as linkus geriau dadet krakmolo o ne pudros. ir kociodama naudoju tik krakmola ir esu patenkinta.
Va kokie mano pradedanciosios pastebejimai....
O jau tirtu grazuoliu pridejot
Daividija, man tie ledynmecio personazai is g lvos neiseina, nu ir grazus, grynai kaip is teliko
Olesta, nu ir maratonas, labai grazus visi tortai, O to su t letabiais zalia spalva...
Ir papuliai grazus
Nu nezinau, as VISADA dedu 60 ml vandens ir pudros su krakmolu man susinaudoja nei daugiau, nei maziau, grynai pagal recepta . Gal nuo pudros ir krakmolo priklauso, ir nuo zelatinos? As naudoju kukuruzu krakmola ir Dr. Oetker zelatina, cukraus pudra paprasta. Bet viskas gaunasi gerai pagal recepta
Daividija, man tie ledynmecio personazai is g lvos neiseina, nu ir grazus, grynai kaip is teliko
Olesta, nu ir maratonas, labai grazus visi tortai, O to su t letabiais zalia spalva...
Ir papuliai grazus
QUOTE(Olesta @ 2009 11 14, 09:56)
sudėjai per daug vandenuko užtai tau ir cukraus pudros tiek suėjo...tereikia 4 sriubinių šaukštų, o tai nėra 60 ml bandyk gal sakyčiau želatinos dar antra tiek pasibrinkinti, masę kišti į mikrobangę, ją pašildyti ir dar daėti želatinos ir perminkyti, gal atgaivinsi dar...
Nu nezinau, as VISADA dedu 60 ml vandens ir pudros su krakmolu man susinaudoja nei daugiau, nei maziau, grynai pagal recepta . Gal nuo pudros ir krakmolo priklauso, ir nuo zelatinos? As naudoju kukuruzu krakmola ir Dr. Oetker zelatina, cukraus pudra paprasta. Bet viskas gaunasi gerai pagal recepta
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 11 14, 10:42)
nu jau nulipdyt tokius papukus nera lengva o jau speneliu dailumas negi is pirmo karto tokie grazus pasistate?
QUOTE(meduolytee @ 2009 11 14, 11:51)
Na merginos pridejot superiniu torciuku
Daividija ir Olesta
aparpuolis nuo tokiu tobulybiu , einu uspokojoncu
Padeklus mano vyras stiklinius " kepa " laisvalaikiu
Daividija ir Olesta
aparpuolis nuo tokiu tobulybiu , einu uspokojoncu
Padeklus mano vyras stiklinius " kepa " laisvalaikiu
nuciokinau jau bus įdarbintas
QUOTE(ligita33 @ 2009 11 14, 12:51)
nu jau nulipdyt tokius papukus nera lengva o jau speneliu dailumas negi is pirmo karto tokie grazus pasistate?
cia jau antri
QUOTE(Asseni @ 2009 11 13, 19:34)
QUOTE(RiMami @ 2009 11 14, 01:41)
kirbe, gražios gėlytės ypač narcizai (taip pavasariu padvelkė ) ir tortukas švelnus toks pas mus čia kaip nerašyta taisyklė bent pora žodelių aprašyt koks tai tortukas viduje, kokia mase dengtas, iš ko papuošimai padaryti, kad išvengtume bereikalingų klausimų....
labutis.....ydejau vakar tortuka,o paskui mazoji taip patvarke klaviatura,kad siandien teko nauja nusipirkti ir tik dabar galiu parasyti.....
tortas mano su grietinele ir konservuotais persikais,dengta Cipciuko pastilazu,gelytes visokiu masiu likuciai.....
pastilazas man labai patiko.....man su juo lengviau dirbti ,negu su tom saldainiu ir sokoladinem masem......
Sveikos kepejeles
Tikiuosi nesupyksit, jei pasidalinsiu kaip dar galima gelytes padaryti is saldainiu
Is "Chewits" ir "Fruitella"
perpjauname perpus
Dedame i mikrobange apie 10 sek. , paskui i popiriu ir nyksciu formuojame "blynuka"
Va toki
Taip pradeda sukti ziedeli
Ir suformuojam tokia gelyte
Kai suformuojama gelyte, perteklius nuspaudziamas i koteli. Gelytes geriausia darytis kelias dienas pries papuosima ir deti i saldytuva
Tikiuosi nesupyksit, jei pasidalinsiu kaip dar galima gelytes padaryti is saldainiu
Is "Chewits" ir "Fruitella"
perpjauname perpus
Dedame i mikrobange apie 10 sek. , paskui i popiriu ir nyksciu formuojame "blynuka"
Va toki
Taip pradeda sukti ziedeli
Ir suformuojam tokia gelyte
Kai suformuojama gelyte, perteklius nuspaudziamas i koteli. Gelytes geriausia darytis kelias dienas pries papuosima ir deti i saldytuva