Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Vaidullka @ 2009 11 24, 13:27)
Berods Cipciukas savo temoje rašė, kaip pasigamint dirbtinį medų  g.gif

Gal galit pasakyt ar čia http://www.supermama...?...5923&st=444 rodo Meian nuotraukas? užvakar rodė, šiandien nebeužkrauna  g.gif

Man nerodo g.gif
Atsakyti
Aišku, rašau Meian ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 11 24, 12:27)

Gal galit pasakyt ar čia http://www.supermama...?...5923&st=444 rodo Meian nuotraukas? užvakar rodė, šiandien nebeužkrauna  g.gif

siandien ir man neuzkrauna,bet praeita diena rode,taip kad viskas turtu buti tvarkoj,,,,tiesiog kartais neuzrauna,o kita diena ziurek vel viskas gerai.....
Atsakyti
Mergytės tai man nieks nepasakys dėl tos masės su baltu šokoladu blush2.gif ?
Atsakyti
MERGAITĖS , ŠIANDIEN BEVEIK NIEKUR NERODO ( IR KITAM FORUME ) FOTO SUKELTŲ PER RADIKALĄ ....APLAMAI PATARSIU KELTI PER ČIA , TOKIŲ PROBLEBŲ NEBŪNA NIEKADA schmoll.gif ....www.tinypic.com.......

monikiute , aš aplamai nelabai suprantu , apie ką tu čia peizėji ... blush2.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 24 lapkričio 2009 - 12:50
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 24, 12:42)
Mergytės tai man nieks nepasakys dėl tos masės su baltu šokoladu  blush2.gif ?

tas pats kaip su karčiuoju ar juodu, kur tortų viršutinėje temoje 4 žinutėje yra receptas, tiktais dedi baltą šokoladą, o vietoj grietinėlės pili vandenį, viskas kitkas tas pats 4u.gif
Atsakyti
Olesta , saule , kad ji apie gėlėms gaminti klausia unsure.gif , ne dengimo , ar aš kažko neįsikertu .... unsure.gif

Cituoju ..." kažkur yra masė gėlėms daryti , su baltu šokoladu , kur pilasi vanduo , ar kažkas ..." ....tai ne rožių masė schmoll.gif , ten medus dedasi ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 24 lapkričio 2009 - 13:00
Psio nieko nebeklausiu, nes pati nieko nebesuprantu ir tikrai peizėju nesąmones doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Dabar dašuto, kad rožėms daryti yra šokoladas su medum, o ten kur vietoj grietinėlės dedasi vanduo yra skirta tortams dengti blush2.gif A jo?
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 11 24, 11:06)
kas cia per monas? blink.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 24, 12:25)
Namie gamintas dirbtinis medus ....

Imate cukrų ( puse kg. ) užpilate valdenuku , puse litro , 1 didelį šaukštą cukraus parudinate keptuvėje , supilate į cukraus vandens mišinį , idedate truputi (1 arb, šaukštelį )  citrinos rūgštelės .....verdate , kol puse vandenuko nugaruoja , viskas .

Iš 1 kg, cukraus , aš pasidarau 1 litrą medaus ....pasiskaičiuokite , ant kiek pigiau , nei pirktinis  biggrin.gif .....tinka visur kur jis naudojasi .

Pagal Cipsiuką ir darau mirksiukas.gif liuks receptas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 24, 13:02)
Psio nieko nebeklausiu, nes pati nieko nebesuprantu ir tikrai peizėju nesąmones  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

Dabar dašuto, kad rožėms daryti yra šokoladas su medum, o ten kur vietoj grietinėlės dedasi vanduo yra skirta tortams dengti  blush2.gif  A jo?

jo pupa uoga, matai pusę sakiniom paskaičiau, kad klausi apie sudėtį, o gėles ir prakeidau blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti