Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Vikucce @ 2009 11 24, 10:58)
O aš dirbtinį medų pati pasidarau, daug pigiau ir geriau manau gaunasi thumbup.gif

kas cia per monas? blink.gif
Atsakyti
Mergytės atsiprašau, kad klausiu, bet niekaip nerandu recepto kur yra masė skirta daryti gėlėms su baltu šokoladu, kur reikia dėti vandenį ir dar kažką unsure.gif aš nežinau ar čia temperatūra kalta ar visiškas abžlibimas doh.gif biggrin.gif

QUOTE(akvadigi @ 2009 11 24, 10:31)
tortus tai beveik visus isbandziusi, kuriuos rekomenduoja SM mamukai, tik va nera ka rodyt  blush2.gif kai trupiniais apibarstau  lotuliukas.gif

va dabar du trotukai uzsakyti, vienas gruodzio 5 d. kitas 11 d. na jau tada bandysiu pasirodyti  lotuliukas.gif

Nu žinai aš tau pasakysiu, kad kiek bandžiau padaryti trupiniais apibarstytą torto šoną, tai niekas man nesigauna doh.gif nu nesuprantu kaip reik tą padaryt gražiai ir lygiai doh.gif unsure.gif

O thumbup.gif jau kvepia užsakymais thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 24 lapkričio 2009 - 11:19
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 24, 12:18)

Nu žinai aš tau pasakysiu, kad kiek bandžiau padaryti trupiniais apibarstytą torto šoną, tai niekas man nesigauna  doh.gif  nu nesuprantu kaip reik tą padaryt gražiai ir lygiai  doh.gif  unsure.gif

thumbup.gif  jau kvepia užsakymais  thumbup.gif

as biskvito likuti pakepinu truputi ilgiau orkaiteje ir sumalu su blnderiu (arba Selgos sausainius)

jei tortas tvirtas (Medaus, Snikersas, Nevezis, Napoleonas ar kitas is sviestinio kremo ar tvirtos zele) trupiniu prisibarstau ant stalo, tota paimu i rankas ir ridenu per trupinius (na kaip rata)kur pilnai nepasidenge trupiniais, dar karta ta vieta "paridenu" ir puikiausia pasidengia sonai thumbup.gif arba su dideliu peiliu graziai juos "klijuoju" jei tortas per minkstas, kad iseitu ji "ridenti"
Atsakyti
QUOTE(Vikucce @ 2009 11 24, 11:58)
O aš dirbtinį medų pati pasidarau, daug pigiau ir geriau manau gaunasi thumbup.gif

na na, ir man pasidare labai idomu, kaip ta dirbtini medu pasigaminti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 24, 11:18)
Nu žinai aš tau pasakysiu, kad kiek bandžiau padaryti trupiniais apibarstytą torto šoną, tai niekas man nesigauna  doh.gif  nu nesuprantu kaip reik tą padaryt gražiai ir lygiai  doh.gif  unsure.gif

paimi torta y kaire ranka...truputy pakreipi zemyn,o su desine ranka imi ir dedi trupinukus prie torto sono....torta vis pasuki ir taip apklijuoji visus sonus...trupinuku perteklius nubyra atgal ant stalo.....nezinau ar aiskiai cia parasiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 24 lapkričio 2009 - 11:52
QUOTE(Olesta @ 2009 11 24, 10:53)
NE KARTĄ DARIAU SU NAMINIU MEDUMI - GAUNASI LYGIAI TOKS PAT GERAS PASTILIAŽAS, TIK MEDŲ PALYDYTI REIKIA  4u.gif

drinks_cheers.gif Aš ir visada su naminiu darau ir gaunasi 4u.gif

QUOTE(kirbe @ 2009 11 24, 11:42)
paimi torta y kaire ranka...truputy pakreipi zemyn,o su desine ranka imi ir dedi trupinukus prie torto sono....torta vis pasuki ir taip apklijuoji visus sonus...trupinuku perteklius nubyra atgal ant stalo.....nezinau ar aiskiai cia parasiau 4u.gif  4u.gif  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Višta aš ar kas, bet man mistika tie paraudoninti žodžiai biggrin.gif Aš turbūt kažką blogai darau, kad mano tortai labai minkšti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2009 11 24, 12:05)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Višta aš ar kas, bet man mistika tie paraudoninti žodžiai biggrin.gif  Aš turbūt kažką blogai darau, kad mano tortai labai minkšti doh.gif

as irgi taip galvodavau,kol snikerso per stala neperidenau lotuliukas.gif lotuliukas.gif net mb pasikvieciau parodyt toki fokusa marokusa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oj ačiū mergytės už tiek patarimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bandysiu bandyti kažką tokio ax.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
O aš kai paimu tortą į ranką už jo apačios, man toks jausmas, kad tas tortas perlūš pusiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 11 24, 13:10)
as irgi taip galvodavau,kol snikerso per stala neperidenau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  net mb pasikvieciau parodyt toki fokusa marokusa lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as tai dziaugiuos kol kas dar, kad pavyksta torta perklet nuo talo ant tortines blush2.gif
Atsakyti
Namie gamintas dirbtinis medus ....

Imate cukrų ( puse kg. ) užpilate valdenuku , puse litro , 1 didelį šaukštą cukraus parudinate keptuvėje , supilate į cukraus vandens mišinį , idedate truputi (1 arb, šaukštelį ) citrinos rūgštelės .....verdate , kol puse vandenuko nugaruoja , viskas .

Iš 1 kg, cukraus , aš pasidarau 1 litrą medaus ....pasiskaičiuokite , ant kiek pigiau , nei pirktinis biggrin.gif .....tinka visur kur jis naudojasi .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 24 lapkričio 2009 - 12:25
nu nesuprantu, kaip medutis gali būti minkštas, nu būna minkštas, bet ne tiek, kad paėmus į rankas lūžtų pusiau, aš irgi barstau į rankas paėmus, o biskvitinius pasidėjus ant padėkliuko, paskui turpinių perteklių nubraukiu ir viskas ...
Atsakyti
Berods Cipciukas savo temoje rašė, kaip pasigamint dirbtinį medų g.gif

Gal galit pasakyt ar čia http://www.supermama...?...5923&st=444 rodo Meian nuotraukas? užvakar rodė, šiandien nebeužkrauna g.gif
Atsakyti