Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(akvadigi @ 2009 11 24, 09:53)

zodziu, buvau labai patenkinta, gal pagaliau ir man iseis tuos nelemtus tortus papuosti (kiek gi galima nepuostus valgyti  blush2.gif )

Kam taip baisiai įvardijat tuos skanumynus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif (joke)

O čia jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad stengiatės ir darote, ir nepasiduodate 4u.gif
Lauksim dabar foto su papuoštais tortukais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 24, 10:20)
Kam taip baisiai įvardijat tuos skanumynus  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif (joke)

O čia  jums  4u.gif  4u.gif  4u.gif  kad stengiatės ir darote, ir nepasiduodate  4u.gif
Lauksim dabar foto su papuoštais tortukais  bigsmile.gif

aciu 4u.gif

tortus tai beveik visus isbandziusi, kuriuos rekomenduoja SM mamukai, tik va nera ka rodyt blush2.gif kai trupiniais apibarstau lotuliukas.gif

va dabar du trotukai uzsakyti, vienas gruodzio 5 d. kitas 11 d. na jau tada bandysiu pasirodyti lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos,kuo galima keisti pastilazo recepte gliukoze ir dirbtina medu?ju tikrai neturiu schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
O pardės pas jus nėra ? g.gif .....nebandžiau natūraliu , bijau ką patarti , kad nelėktų šiukšlinėn .

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 24, 10:13)
O pardės pas jus nėra ?  g.gif .....nebandžiau natūraliu , bijau ką patarti , kad nelėktų šiukšlinėn .

nera schmoll.gif doh.gif doh.gif ne pardes nera,o pardej tokiu daiktu nera lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 11 24, 10:17)
nera schmoll.gif  doh.gif  doh.gif ne pardes nera,o pardej tokiu daiktu nera lotuliukas.gif

g.gif ....vyyyyyyyyyyyy , šudeliauskias , nu bandyk su saviškiu , tik jei pasicukraves išlydyk ....Dieve duok ,gausis .
Atsakyti
Aš dariau pastiliažą su naminiu medumi, ištirpdžiau ir pyliau. Šiaip atrodo gavos, tik kai dengiau tortą, tie jo skvernai tiso žemyn, plyšo masė, sunkiai dengėsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 24, 10:25)
g.gif ....vyyyyyyyyyyyy , šudeliauskias , nu bandyk su saviškiu , tik jei pasicukraves išlydyk ....Dieve duok ,gausis .

liepiau mb parvezt bigsmile.gif tikiuso parves to ko ir prasiau lotuliukas.gif
Atsakyti
NE KARTĄ DARIAU SU NAMINIU MEDUMI - GAUNASI LYGIAI TOKS PAT GERAS PASTILIAŽAS, TIK MEDŲ PALYDYTI REIKIA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 11 24, 10:17)
nera schmoll.gif  doh.gif  doh.gif ne pardes nera,o pardej tokiu daiktu nera lotuliukas.gif

O aš dirbtinį medų pati pasidarau, daug pigiau ir geriau manau gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 24, 11:53)
NE KARTĄ DARIAU SU NAMINIU MEDUMI - GAUNASI LYGIAI TOKS PAT GERAS PASTILIAŽAS, TIK MEDŲ PALYDYTI REIKIA  4u.gif

man ir super su naminiu medum drinks_cheers.gif aš nelydau-jis pas mane minkštas pats savaime.
Atsakyti
Oj, mergaites, tikrai nebijokit daryt su naturaliu medumi. Dariau simtus kartu, viskas puiku mirksiukas.gif Neskaitant, kad as megstu zelatinos padaugint, ir gaunasi guma blush2.gif Bet ai, su aliejumi atgaivinu. O dabar jau ir zelatina nutaikau daugmaz neblogai
Atsakyti