Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(naitas @ 2009 11 23, 16:04)

Dar norėjau apie kitų tortus ką nors pasakyti, bet... paskaičiau Meian komentarus ir beliko tik palinksėti galvą: da da, yes yes, taip taip, gut gut, si si, of course .. tai susilaikau nuo pasikartojimo...

Peace  4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
va ko mums reikia lotuliukas.gif gero juoko, kad nuvyt visas bacilas ir tuos nelemtus gripus thumbup.gif
Atsakyti
naitai , tiek kalbū naudojai buvusiam darbe biggrin.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 23, 20:07)
naitai , tiek kalbū naudojai buvusiam darbe  biggrin.gif ....

ne, ne visas.. su jūreiviais tai teko xxx panaudot blush2.gif kitas mokiausi universitete.. dar prancūzų pagrindus kirtau.. bet kai nėra kur pritaikyt, tai greitai pasimiršta.. prieš minutę klibinau prancūzei laišką.. nu niekaip.. tai teko angelskai rašyt..

Cipciukas, o tai kur tortai lens.gif ko tai tinginiaujat, ponička bigsmile.gif
Atsakyti
Meian,ykelkite ta glajaus visa receptura y virsu......nes cia tikrai pasimes,o ten labai gerai,kai viskas vietoj-pasiziuri kai prireikia ir viskas aisku..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 23, 04:54)
Tu naudosi grietinėlę , o tai drėgnas kremas , netinka , turi tortą aptepti sviestiniu kremu , tik tada dengti  smile.gif .

aciu Cipciuk 4u.gif o koks geriausias cia tas sviestinio pertepimo receptelis blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 11 23, 20:03)
Cipciukas, o tai kur tortai lens.gif ko tai tinginiaujat, ponička  bigsmile.gif

Moteriške , nežinau ką veikete , kur buvote , ir koks jūsų stovis po savaitgalio ....bet šiandien pirmadienis , skolko pomientam laugh.gif ......kokių gi jūs iš Cipciuko tortų norite ....turėkite sąžinės , duokit nors kiek pailsėti .... vacation4.gif ...

ruju , pokiukas sviesto ( 180-200 g ) aš naudoju 72 procentų , ir 1/3 indelio kondencuoto saldaus pieno ( gali būti Rududu , bet tik jei danga ne šviesi ) .

Plakame sviestą kol pabals ir patrigubės ( tūris ) , plona srovele pilame kondencuotą ( vis plakdami ) ......abu produktai privalo būti kambario temperatūros .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 23 lapkričio 2009 - 21:36
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 23, 23:35)
Moteriške , nežinau ką veikete , kur buvote , ir koks jūsų stovis po savaitgalio ....bet šiandien pirmadienis , skolko pomientam  laugh.gif ......kokių gi jūs iš Cipciuko tortų norite ....turėkite sąžinės , duokit nors kiek pailsėti .... vacation4.gif ...
ruju , pokiukas sviesto ( 180-200 g ) aš naudoju 72 procentų  , ir 1/3 indelio kondencuoto saldaus pieno ( gali būti Rududu , bet tik jei danga ne šviesi ) .

Plakame sviestą kol pabals ir patrigubės ( tūris ) , plona srovele pilame kondencuotą ( vis plakdami ) ......abu produktai privalo būti kambario temperatūros .

Aciuuu labai labai oro_buckis.gif
Atsakyti
Merginos, jeigu kam idomu del pastilazo figurelems.

Ka tik pasidariua. Visus ingriedientus dejau tiksliai pagal recepta, tiek vandeni, tiek pudra, tiek krakmola, zodziu, viska. Gliukozes neturiu, tai dedu dirbtini medu. Pudra bei krakmola sveriau elektinem svarstyklem. Tai nei gramo daugiau nieko nesudejau. Lygiai 250 gr. pudros. Gavosi puikus pastilazas. Pries tai svarstykliu neturejau, tai ir negalejau pamatuot.

Tai va, recepto tikrai keist virsutineje temoje nereikia
Atsakyti
Mistika g.gif .....tešla lietiniams , ne daugiau ....tu tą viralą atšaldai ? ar karštą pili ? ..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 23, 23:21)
Mistika  g.gif .....tešla lietiniams , ne daugiau ....tu tą viralą atšaldai ?  ar karštą pili ? ..... g.gif

Cia Jus apie zelatina?
Karsta. As ji tirpinu vandens voneleje ant vidutines ugnies.

Ot parasiau doh.gif elektrines svarstykles doh.gif elektronines t.b.
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2009 11 23, 20:20)
Meian,ykelkite ta glajaus visa receptura y virsu......nes cia tikrai pasimes,o ten labai gerai,kai viskas vietoj-pasiziuri kai prireikia ir viskas aisku..... 4u.gif

Niekas niekur nepasimes 4u.gif Man patikėta sukelt viską ten, tai aš tai ir padarysiu 4u.gif Tik antra diena paslika guliu, apsinuodijau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 11 23, 23:37)
Merginos, jeigu kam idomu del pastilazo figurelems.

Ka tik pasidariua. Visus ingriedientus dejau tiksliai pagal recepta, tiek vandeni, tiek pudra, tiek krakmola, zodziu, viska. Gliukozes neturiu, tai dedu dirbtini medu. Pudra bei krakmola sveriau elektinem svarstyklem. Tai nei gramo daugiau nieko nesudejau. Lygiai 250 gr. pudros. Gavosi puikus pastilazas. Pries tai svarstykliu neturejau, tai ir negalejau pamatuot.

Tai va, recepto tikrai keist virsutineje temoje nereikia

is manes ne kokia "tortu puoseja" blush2.gif bet va pagaliau nusipirkau formeles gelyciu, ir dar karta bandziau pasidaryti geliu Is Cipciuko cukrines mases ir Pastilazo figurelem.

galiu pasakyti, nors cukrine mase greitai stingsta, ir geles jau uz valandos galima deti ant torto, man ji storai kociojosi, ir pabaigoje pradejo trupeti. verysad.gif

Na o pastilazas wub.gif dariau pirma karta, ir kaip Asseni sake - viska dejau p/g recepta, nors svarstykliu neturiu, krakmola matavau saukstais, pudra emiau puse naujo pakelio Dan s., (na gal koks vienas kitas gramas ir daugiau buvo blush2.gif )

bet visumoje gavosi plastelinas (manau taip ir turejo buti blush2.gif ) kociojosi labai plonai, o kas man labiausia patiko, tuos likusius galiukus i rankas, ir vel plastelinas thumbup.gif

kai plonai iskociojau, tai man geles jau vakare sudziuve buvo ax.gif

zodziu, buvau labai patenkinta, gal pagaliau ir man iseis tuos nelemtus tortus papuosti (kiek gi galima nepuostus valgyti blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvadigi: 24 lapkričio 2009 - 08:56