Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

sveikos kepejeles smile.gif ikvepta jusu, kepsiu juodaji miska ir zadu ji apdengti marshmellow mase. kaip suprantu, tarp tos mases ir biskvito turi buti tarpinis sluoksnis, kokia labiausiai rekomenduotumet sitam tortui? ar ta pacia mase, kuria naudosiu pertepimui ar kitokia? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruju: 22 lapkričio 2009 - 23:20
Tu naudosi grietinėlę , o tai drėgnas kremas , netinka , turi tortą aptepti sviestiniu kremu , tik tada dengti smile.gif .

Atsakyti
Neturiu lapelio antgalio,norejau uzsisakyt,bet kazin ar man su juo kas iseitu
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 23, 09:21)

tai jei dar turi laiko pataisyti, tai tuos lapelius sumazink, kaip Cipciukas sake ir juos sukisk staciau i torta, neguldyk, tikrai puikiai turetu atrodyti smile.gif bet siaip tai man tas visas tortukas toks grazus, lygutelis, vis griztu ir pasiziuriu smile.gif
arab kitas variantas, nedek jokiu lapeliu o nuo gelyciu pataskuok su tuo antgaliu su skylute, taip, kaip Olestos tortuose buna ar Cipciuko, ir nereikes jokiu lapeliu wink.gif
Atsakyti
Saukstai po piet,pries 8 pasieme,o as tik po 8 grizau,na nieko kitasyk zinosiu,o vakar vakare jau nebeturejau jegu,norejosi pries naktine nors pusvalanduka pasedet smile.gif
Papildyta:
Beje,mergaites,buna pas mane klausia kokioj mokykloj,Laurute,mokinaisi?Tai as juokiuosi sakau supermamoj pradinej.Taip,kad visom visom labai aciu uz nuosirdzius patarimus ir pamokasuser posted image
Atsakyti
Čia jau net ne pradine... čia aukštoji supermamų mokykla 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivve @ 2009 11 23, 11:51)
Čia jau net ne pradine... čia aukštoji supermamų mokykla  4u.gif

Čia ir pradinė ir aukštoji biggrin.gif 2 in 1 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
pritariu ir as cia didziausia mokykla!!
Atsakyti
*Keila*, nors blynas ir pirmas, bet tikrai neblogai pavykes. Labai lygiai apdengta! Kad aisingas pradejo stingt maiselyje, tai TIKRAI ne maiselio kalte. Blogai paruostas pats glajus -- speju, greiciausiai privarei per daug cukraus pudros.

viktute08, naudok alieju arba kukuruzu krakmoka, ir mase ne taip lips prie formeliu.

Cipciuk, man labai patiko tas dvejetas -- skaicius su zvaigzdemis, o bezo kringeliukai taip ir primena debesis. Tikras dangus. Ir meskis puikiai pavyko. ax.gif

RiMami, tas glajus tirstas ir turi buti, kitaip nuteketu kaip vanduo nuo zasies. Jis gerai liejasi, o kartu del savo tirstumo uzmaskuoja mini trukumus ant torto (pavirsius gaunasi visai lygus). Galesiu veliau parasyt ir dar viena recepta -- iseiga brangesne, nes produktai mandresni, bet uztat nereikia para laukti... ax.gif

Tiesa, apie sita glaju kazkas klause -- tai atsakau, jis apstingsta, bet nesukieteja visai "i raga". Pavirsius tampa "trapus", bet gerai pjaustosi.

Olesta, man kaip visada tavo tortai patinka, bet va viena turiu pasiulyma del tu ispaudu. Kazkodel labai noretusi, kad jie butu nors kiek padazyti... jei nera laiko / poreikio dazyt viska nuodugniai, butu grazu bent sausu teptuku dulkeliu pavidalo dazais papudruoti kur ne kur... tada paveikslelis neatrodys toks "plokscias".

Ir dar: jau tai kazkada rasiau, bet pasikartosiu... visu ispaudu gilieji grioveliai (kurie ir sudaro paveiksliuka) labai gerai nusidazo, jei spalvota lasa degtines / vandens ilasinsi. Dazyti reikia pries uzlipdant ant torto; ilasinus lasa -- piesini pakraipyti i visas puses. Skystis pasiskirsto po griovelius, degtine isgaruoja, o stai piesinio konturai lieka spalvoti, tarsi butu dazyti ranka. Greita ir efektyvu, visada taip darau...

mazuliux, linksmas tortas, pasiutes toks lektuvelis, matosi hihihi.gif

kirbe, tiesiog negaliu atskiru posmu neisgirti roziu. Nuostabiai grazu -- tiesiog pakerejo 4u.gif

bliuskė, kaip teisingai jau buvo pastebeta -- nuostabus tortas, tobulas lygumas wub.gif

neramuole, grazu ziuret, sitaip kurybinga bigsmile.gif Antrasis tortas ypac idomus

Asseni, dideliausi sveikinimai mazosios gimtadienio proga 4u.gif O meskis ant torto toks popiktis -- matosi, jau is anksto buvo informuotas, kad neilgai trukus bus pribaigtas laugh.gif

*Jonė*, saunuole, labai lygus apdengimas!
Atsakyti
bigsmile.gif ačiū labai už pamokymus bigsmile.gif pabandysiu kitą kartą bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dar kartą įrodė, kad čia yra super mokykla wub.gif wub.gif wub.gif niekur kitur geriau nerasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 23, 10:21)

labai lengva su juo.. vakar žaidžiau su bezu,, padarai lapelį, o kad smailumas gautųsi, tai šiek tiek pasukti į šoną reikia.. ir gaunasi lapelio smailas aštrumas.

QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 23, 11:45)
Saukstai po piet,pries 8 pasieme,o as tik po 8 grizau,na nieko kitasyk zinosiu,o vakar vakare jau nebeturejau jegu,norejosi pries naktine nors pusvalanduka pasedet smile.gif

žinai.. nors mergaitės čia ir gerų norų vedamos patarinėjo, bet aš kumščius laikiau suspaudus, kad nieko nedarytum mirksiukas.gif Man tie lapeliai vaizdo negadino, jie jau buvo padėti ant torto.. Pradėk juos judinti, kraipyti, mažinti, sugadinsi dangą.. ai, tikrai gerai, kad nespėjai grįžti. biggrin.gif

Dar norėjau apie kitų tortus ką nors pasakyti, bet... paskaičiau Meian komentarus ir beliko tik palinksėti galvą: da da, yes yes, taip taip, gut gut, si si, of course .. tai susilaikau nuo pasikartojimo...

Peace 4u.gif
Atsakyti