Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Mano galva labai lygiai apdengtas tortas, spalva graži, gėlytės gražios wub.gif tik lapeliai truputį ne į temą atrodo g.gif gal mažesnių reikėjo g.gif O šiaip viskas labai gražu wub.gif Sveikinu su pirmuoju užsakymu thumbup.gif aš tai vis nedrįstu rolleyes.gif
Atsakyti
Jone , gražus , lygus tortukas thumbup.gif ....kas tau nesisekė tik tau žinoti , bet mano akims jis gražus wub.gif , lapukai didoki , tik tiek , su debiutu ( užsakymuose ) tave biggrin.gif

neramuole - tu šaunuole .....nuostabūs kūriniai wub.gif , mašiniukas simpatulkia bigsmile.gif ....

Atsakyti
Aciu,mergaites uz pastebejimus 4u.gif Tai va su tais lapeliais is rankos pjaut nemoku,tai pjoviau pagal dirbtines geles lapa,apsidenge lygiai tortas,bet jau oro pusliu kiek,gerai kad neseniai kazkas rase,kad reikia su adata pradurt ir oras iseis,tai susitvarkiau.Kaip graziai pakist pastilaza po torto apacia,nu neisejo,teko aisingu apdzibuot.
Labai noreciau user posted image bet neuzilgo i darba
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 22, 18:40)
Aciu,mergaites uz pastebejimus 4u.gif Tai va su tais lapeliais is rankos pjaut nemoku,tai pjoviau pagal dirbtines geles lapa,apsidenge lygiai tortas,bet jau oro pusliu kiek,gerai kad neseniai kazkas rase,kad reikia su adata pradurt ir oras iseis,tai susitvarkiau.Kaip graziai pakist pastilaza po torto apacia,nu neisejo,teko aisingu apdzibuot.
Labai noreciau user posted image bet neuzilgo i darba

man irgi neiseina graziai lygiai pakisti mases po tortuku, tai as ji graziai lygiais ties tortuko krastu nupjaunu ir nieko nepakisineju wink.gif

o tavo tortukas tikrai grazus, man net tie dziubukai apacioje taip puosia torta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 11 22, 17:53)
man irgi neiseina graziai lygiai pakisti mases po tortuku, tai as ji graziai lygiais ties tortuko krastu nupjaunu ir nieko nepakisineju wink.gif

o tavo tortukas tikrai grazus, man net tie dziubukai apacioje taip puosia torta  4u.gif

Aciu smile.gif Ir aisinga dariau pagal tave ir liuks isejo smile.gif

Torta tik ryt pasims,tuos lapelius pakeisciau,bet neturiu kuo,o pasidaryt nespesiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jonė*: 22 lapkričio 2009 - 17:58
Nuimk , ir sumažink ( apipjauk aplinkui ) ..... smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 22, 18:36)
Nuimk , ir sumažink ( apipjauk aplinkui ) ..... smile.gif .

Dekui,pabandysiu
Atsakyti
... blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif ....

Merginos, pasiskaitykit.
Labai svarbus pranesimas!
Bukit labai atsargus internete, yoa su yahoo, hotmail, AOL ir pan.
Sita informacija buvo atsiusta siryt is Microsoft.
Persiuskit visiem kurie naudojasi internetu. Jei gausit
e-maila pavadinimu Life is beautiful (reiskia - gyvenimas yra grazus),
su powerpointo prezentacija, GRIEZTAI NEATIDARYKIT is viso to emailo
ir iskart istrinkit. Jei atidarysit, ant jusu ekrano angliskai
pasirodys uzrasas - "It is too late now, your life is no longer
beautiful." (reiskia - per velu, gyvenimas, jau nebe grazus).
Isaistrins visi jsuu kompo duomenys ir zmogus kuris ji atsiunte tures
jusu asmeninius duomenis, varda emaila ir slaptazodi.Cia naujas
virusas, kuris prasidejo Sestadieni po pietu. AOL patvirtino kad jis
labai pavojingas ir niekas dar nepajegus ji sustabdyti.Virusa sukure
zmgus pasivadines "life owner" - gyvenimo valdytojas. Persiuskite sita
pranesima visiems zmonems is savo Contacts, netgi tiems kurie dabar
offline, kad jie nepriimtu i kontaktus "Tronox (292-222-820)todel, kad
tai yra VIRUSAS. Jo vardas Dennis Sieg, ir jis naikina kietaji diska!
Ir jeigu net kazkas is tavo draugu ji priims i kontaktus, TAVO
kompiuteris irgi bus uzkrestas! Taigi Prasau nukopijuok ir persiusk
visiems draugams ir ne tik!

Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 11 22, 12:59)
vaisinis tortukas, puosta grietinele, gelytes pastiliazas, masiniukas marcipanas
user posted image

koks gražuolis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 22, 17:11)
Neramuole,labai silti tortai,Asseni,grazus torciukas,o dukrele tikra grazuole.
Na,idesiu ir savo torta,medutis dengta pastilazu,cukrine geliu mase,aisingas,na tai pirmas mano uzsakymas,norejo paprasto,bet man bedirbant galva isiskaudo,nezinau nesiseke schmoll.gif bent jau sugebejau pastilaza uzdet viena ant tortouser posted image

visai grazu,man tokios spalvytes ramios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 22, 19:40)
Dekui,pabandysiu

arba gali daryti is aisingo, kad ir baltus jei neturi zaliu dazu ir jei turi lapeliu antgaliuka wink.gif labai graziai turetu ziuretis smile.gif
Atsakyti
Jone*, sveikinu, Tau puikiai pavyko, labai lygus, gražus tortukas, o neturi kartais lapelio antgalio???? man ne lapelių dydis užkliuvo, o jų stiklinis lygumas, kad būtum juos džiovinus išlenkus formą, būtų buvę super iš viso.... čia dabar greičiausia išeitis būtų išplakti bezo ir lapelius per antgalį išspausti, arba apipjauti, kaip siūlo Cipciukas, bet šiaip labai šaunus tortukas 4u.gif
Atsakyti