Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 22, 10:41)
Labas rytas ......  user posted image

Labas rytas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, dar karta.
Prisijuokiau nuo Cipciuko paveikslesleliu, net nieko parasyt nesugebejau doh.gif

Perziurejau visus Jusu tortukus, net nezinau, ka cia pasakyt, super.

Labai, labai patiko visi Cipciuko tortai, tiesiog tobuli.
Olesta, saunuole, kaip visada laiko fronta, su dviem maziukais tokia tortu gausa doh.gif medalis jai
Visos kitos mergaites irgi labai super padirbejo. Puoseju daugeja, tai labai smagu biggrin.gif

Atsakyti
sveikutes, taip savaitgalis vel darbingas buvo, tortuku kokia gausa, kaip miela cia uzsukt, sauniai pasidarvavot thumbup.gif
as si savaitgali irgi keleta dariau, deja pora nespejau net nufotkinti, o kiti du jusu teismui
vaisinis tortukas, puosta grietinele, gelytes pastiliazas, masiniukas marcipanas
user posted image

tiosiog tortas, dengta pastiliazu bei sokoladine mase, puosta taip pat abiejomis masemis, cia mano broliui ir jo draugei dovanele ju tortadienio proga ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 22 lapkričio 2009 - 12:24
Mergaites, ikelsiu viena tortuka, sakiau, kad kelsiu i pagyrus, bet ju nera, nors pries tai ju man niekad nereikejo.

Vakar atsventem maziukes maziuka gimtadieni. Nieko neplanavau daryti, nebuvo planuose juokiu tortu, mes ju, tiesiog, beveik nevalgom, bet MB pasake, kad turi buti bent maziukas. Tai va mano greitukas, nepkeptas tiramisu tortukas, padarytas per pusvalanduka. Mano maziuke be proto myli meskiukus, ypac ruzavus. O svarbu buvo, kad ji galetu ta meskiuka paimti, nulupti nuo toprto sausaini ir pirstuka i torta ikist lotuliukas.gif , nes mama niekad to neleidzia daryt.

Va stai toks kuklutis greitukas. Gal kam kaip ideja patiks
user posted image
meskiukas
user posted image
pjuvis
user posted image
Mano maziuke su tortuku
user posted image
Atsakyti
Pintikė nuostabus pinigų maišelis thumbup.gif

Cipciuk
kaip visad be priekaištų wub.gif

Olesta šaunūs tortukai thumbup.gif įsivaizduoju kaip nesmagu kai reikia darbuotis sergantis console.gif

mazuliux labai puiki idėja thumbup.gif

kirbe nuostabūs tortai thumbup.gif barbė labai daili ir elegantiška, tiesiog kaip iš pasakos wub.gif antrasis tortukas taip pat labai gražus wub.gif

bliuskė
labai puikus pirmasis bandymas su mase thumbup.gif

Neramuole
pirmasis be priekaištų wub.gif antrajam man asmeniškai kažko trūksta ax.gif

Asseni,
tortas labai šiltas ir mielas wub.gif meškiukas gražus kaip ir visi jūsų meškiukai thumbup.gif ir dukrytė labai daili mergytė wub.gif
Atsakyti
asseni dukryte wub.gif

gal parasytum kaip darei ta torta g.gif
Atsakyti
asseni tavo dukrytei 2 metai bet plaukciai kokie ilgi... grazuole mergaite smile.gif o tortukas tai man labai mielas, as sita minti tikrai issisaugosiu
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(eglejk @ 2009 11 22, 09:40)
as kiek iziurejau, tai ant lektuvelio sparnu 25 uzrasyta  rolleyes.gif  bet man jis toks mielas tortukas, nei pridesi nei atinmsi kazka  wub.gif

Tikrai taip, 25, toks "mazutis" berniukas svente biggrin.gif Tiesiog tema gimtadienio buvo orouostas, tai ir torto reikejo ta tema. Gavosi kuklutis, bet man paciai patiko blush2.gif ax.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 22, 09:41)
Labas rytas ......  user posted image

Joooooooo, super nuotaika lotuliukas.gif

Asseni dukryte tikrai labai grazute wub.gif O Tiramisu irgi yra geeeeeeris thumbup.gif
Atsakyti
poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif poster_offtopic.gif ....jūs matėte , ką tas gyvulys padarė http://www.15min.lt/...u...?rc=1&psl=1
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 22, 16:20)
poster_offtopic.gif  poster_offtopic.gif  poster_offtopic.gif ....jūs matėte , ką tas gyvulys padarė http://www.15min.lt/...u...?rc=1&psl=1

As jau niekuo nesistebiu...
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 11 22, 14:40)
gal parasytum kaip darei ta torta g.gif

Jolka, as parasiau i tiramisu tema 4u.gif
Atsakyti
Neramuole,labai silti tortai,Asseni,grazus torciukas,o dukrele tikra grazuole.
Na,idesiu ir savo torta,medutis dengta pastilazu,cukrine geliu mase,aisingas,na tai pirmas mano uzsakymas,norejo paprasto,bet man bedirbant galva isiskaudo,nezinau nesiseke schmoll.gif bent jau sugebejau pastilaza uzdet viena ant tortouser posted image
Atsakyti