Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Kirbe, kad ir labai norėdama, bet ne itin randu prie ko prisikabinti, pati dažnai laviruoju tarp savo mažųjų pagalbininkų, tai puikiai žinau, ką reiškia daryti tortus namie... mirksiukas.gif o man papasakok verčiau, kaip prie lėlės viršjuosmenio prisitvirtina suknelės viršus visas, kaip užmaskuojama nugara, pagaliau gavau taip lauktą prašymą padaryti Barbę ir būtent masėmis dengtą ir supasavau, neįsivaizduoju nuo ko pradėti puošimo darbus, bet laiko dar turiu, tai prašau patarimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 21, 16:19)
Kirbe, kad ir labai norėdama, bet ne itin randu prie ko prisikabinti, pati dažnai laviruoju tarp savo mažųjų pagalbininkų, tai puikiai žinau, ką reiškia daryti tortus namie... mirksiukas.gif o man papasakok verčiau, kaip prie lėlės viršjuosmenio prisitvirtina suknelės viršus visas, kaip užmaskuojama nugara, pagaliau gavau taip lauktą prašymą padaryti Barbę ir būtent masėmis dengtą ir supasavau, neįsivaizduoju nuo ko pradėti puošimo darbus, bet laiko dar turiu, tai prašau patarimo  4u.gif

nieko ten sudetingo manau...bent man taip pasirode,nes cia mano irgi pirma barbe dengta mase...siaip esu darius su bezes papuosimu,bet su mase tai sita pirma.....

tas sukneles virsus tai atskira juostele iskociota ir uzdeta ant barbes ,o nugaroj graziai reik stengtis sujungt,paskui ta sujungia galima uzmaskuoti gelyte,kaspineliu ar dar kaip nors.....bent as taip dariau,gal kitos kazkaip kitaip daro....o sijona-tai iskociojau nemaza blyna apvalu ir is virsaus uzdengiau ir tos klostes savaime gaunasi...ta ryskesny raudona-mazesny iskociojau,apapipjoviau apskritima graziai ir ant virsaus uzdejau.....o jau puosti kaip kieno fantazija leidzia.....
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 21, 15:44)
Cipciuk koks grazus tortas  wub.gif  wub.gif  wub.gif , koks jo svoris? O kepete toj skardoj kur viryklese buna,  po vien lapa? Na klausiu tam isivaizduociau dydi, nes planuoju kazka panasaus savo leliui kepti.

3.5 kg.....iškočioju vieną lapą ( kad tilptų dvejetas ) , dedu ant kepimo popieriau ir tada ant jo apipjaunu , taip visus ....paskui su tuo popieriu ir įkeliu į orkaitę , visi dvejetukai buvo lygut lygutėliai smile.gif ...o svoris priklauso , kokį tu jį nusipieši ( trafaretą ) .

Olesta , visi tavo tortai puikūs thumbup.gif ....taip kad nesakyk , kad neturi ką parodyti schmoll.gif .

mazuliux...gražus tortukas , kad ir paprastuti , šiltas , vaikiškas , labai dailūs debesėliai wub.gif wub.gif .....

kirbe , labai graži tavo barbė wub.gif , suknutė labai graži ....ir antras tortukas gražus , tik man ant jo per dideli skaičiai rolleyes.gif....

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 21, 17:03)

kirbe , labai graži tavo barbė  wub.gif , suknutė labai graži ....ir antras tortukas gražus , tik man ant jo per dideli skaičiai  rolleyes.gif....

aha tikrai truputy per dideli ir truputy kitaip juos reikejo uzdeti ir man tas blizgutis taip negraziai gavosi ant tos drapiruotes....bet nieko- uzsakovui patiko[kas svarbiausia]o as is klaidu pasimokysiu ir kita kartuka geriau bus..... blush2.gif
Atsakyti
Tai , kad tų klaidų tai nėra , aš kai pirmą kartą dėjau blizgalą irgi nekas gavosi ( nuėmiau ir išmečiau blush2.gif ) kitą dariau , priprasti reikia .....o tortukas turėjo patikti , nes labai dailus thumbup.gif .
Atsakyti
Mano vargelis... Pirmasis tortas, dengtas mase. Viduje snikersai (per daug užsimaišiau, tai išėjo dviaukštis), dengta saldainių mase, balti kringeliai - aisingas, gėlyčių parodijos - cukrinė gėlių masė.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bliuskė @ 2009 11 21, 18:51)
Mano vargelis... Pirmasis tortas, dengtas mase. Viduje snikersai (per daug užsimaišiau, tai išėjo dviaukštis), dengta saldainių mase, balti kringeliai - aisingas, gėlyčių parodijos - cukrinė gėlių masė.

aukstyn nosi mergyt 4u.gif labai dailus tortukas ir dar dviaukstis. jokia geliu parodija, tiesiog roziu pumpurai mirksiukas.gif
Olesta. Cipciuk Kirbe net neverta jau girt, ir taip visoms cia aisku, profai yra profai wub.gif wub.gif wub.gif
mazuliux kokie debeseliai wub.gif ir lektuvelis fainutis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skristyn: 21 lapkričio 2009 - 18:08
Cipciuko dvejetukas wub.gif ir meškutis koks mielas thumbup.gif

Pintikė, maišelis thumbup.gif

Olesta, kirbe, labai gražūs torčiukai thumbup.gif

mazuliux, koks lėktuviukas bigsmile.gif labai linksmas torčiukas.

bliuskė, koks šaunus dviaukštis bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 21, 02:16)
Keila...su debiutu tave  4u.gif , ir labai šauniu  thumbup.gif ...

Lb aciu 4u.gif

QUOTE(RiMami @ 2009 11 21, 04:36)
Keila, sveika prisijungus  bigsmile.gif  tortukas mielas labai  wub.gif

Aciu RiMami 4u.gif .
Db torto reikia antradieniui, tai mastau daryti visu girta Rafaelo
Atsakyti
QUOTE(skristyn @ 2009 11 21, 19:07)
aukstyn nosi mergyt 4u.gif  labai dailus tortukas ir dar dviaukstis. jokia geliu parodija, tiesiog roziu pumpurai mirksiukas.gif
Olesta. Cipciuk Kirbe  net neverta jau girt, ir taip visoms cia aisku, profai yra profai wub.gif  wub.gif  wub.gif
mazuliux kokie debeseliai  wub.gif  ir lektuvelis fainutis

drinks_cheers.gif
pritariu, aukstyn nosi ir pirmyn i prieki mirksiukas.gif 4u.gif

as kiek iziurejau, tai ant lektuvelio sparnu 25 uzrasyta rolleyes.gif bet man jis toks mielas tortukas, nei pridesi nei atinmsi kazka wub.gif
Atsakyti
Labas rytas ...... user posted image
Atsakyti
O CIPCIUKAS KOKIOS DARBINGOS NUOTAIKOS lotuliukas.gif
Atsakyti