Kirbe, kad ir labai norėdama, bet ne itin randu prie ko prisikabinti, pati dažnai laviruoju tarp savo mažųjų pagalbininkų, tai puikiai žinau, ką reiškia daryti tortus namie... o man papasakok verčiau, kaip prie lėlės viršjuosmenio prisitvirtina suknelės viršus visas, kaip užmaskuojama nugara, pagaliau gavau taip lauktą prašymą padaryti Barbę ir būtent masėmis dengtą ir supasavau, neįsivaizduoju nuo ko pradėti puošimo darbus, bet laiko dar turiu, tai prašau patarimo
QUOTE(Olesta @ 2009 11 21, 16:19)
Kirbe, kad ir labai norėdama, bet ne itin randu prie ko prisikabinti, pati dažnai laviruoju tarp savo mažųjų pagalbininkų, tai puikiai žinau, ką reiškia daryti tortus namie... o man papasakok verčiau, kaip prie lėlės viršjuosmenio prisitvirtina suknelės viršus visas, kaip užmaskuojama nugara, pagaliau gavau taip lauktą prašymą padaryti Barbę ir būtent masėmis dengtą ir supasavau, neįsivaizduoju nuo ko pradėti puošimo darbus, bet laiko dar turiu, tai prašau patarimo
nieko ten sudetingo manau...bent man taip pasirode,nes cia mano irgi pirma barbe dengta mase...siaip esu darius su bezes papuosimu,bet su mase tai sita pirma.....
tas sukneles virsus tai atskira juostele iskociota ir uzdeta ant barbes ,o nugaroj graziai reik stengtis sujungt,paskui ta sujungia galima uzmaskuoti gelyte,kaspineliu ar dar kaip nors.....bent as taip dariau,gal kitos kazkaip kitaip daro....o sijona-tai iskociojau nemaza blyna apvalu ir is virsaus uzdengiau ir tos klostes savaime gaunasi...ta ryskesny raudona-mazesny iskociojau,apapipjoviau apskritima graziai ir ant virsaus uzdejau.....o jau puosti kaip kieno fantazija leidzia.....
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 21, 15:44)
Cipciuk koks grazus tortas , koks jo svoris? O kepete toj skardoj kur viryklese buna, po vien lapa? Na klausiu tam isivaizduociau dydi, nes planuoju kazka panasaus savo leliui kepti.
3.5 kg.....iškočioju vieną lapą ( kad tilptų dvejetas ) , dedu ant kepimo popieriau ir tada ant jo apipjaunu , taip visus ....paskui su tuo popieriu ir įkeliu į orkaitę , visi dvejetukai buvo lygut lygutėliai ...o svoris priklauso , kokį tu jį nusipieši ( trafaretą ) .
Olesta , visi tavo tortai puikūs ....taip kad nesakyk , kad neturi ką parodyti .
mazuliux...gražus tortukas , kad ir paprastuti , šiltas , vaikiškas , labai dailūs debesėliai .....
kirbe , labai graži tavo barbė , suknutė labai graži ....ir antras tortukas gražus , tik man ant jo per dideli skaičiai ....
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 21, 17:03)
kirbe , labai graži tavo barbė , suknutė labai graži ....ir antras tortukas gražus , tik man ant jo per dideli skaičiai ....
aha tikrai truputy per dideli ir truputy kitaip juos reikejo uzdeti ir man tas blizgutis taip negraziai gavosi ant tos drapiruotes....bet nieko- uzsakovui patiko[kas svarbiausia]o as is klaidu pasimokysiu ir kita kartuka geriau bus.....
Mano vargelis... Pirmasis tortas, dengtas mase. Viduje snikersai (per daug užsimaišiau, tai išėjo dviaukštis), dengta saldainių mase, balti kringeliai - aisingas, gėlyčių parodijos - cukrinė gėlių masė.
QUOTE(bliuskė @ 2009 11 21, 18:51)
Mano vargelis... Pirmasis tortas, dengtas mase. Viduje snikersai (per daug užsimaišiau, tai išėjo dviaukštis), dengta saldainių mase, balti kringeliai - aisingas, gėlyčių parodijos - cukrinė gėlių masė.
aukstyn nosi mergyt labai dailus tortukas ir dar dviaukstis. jokia geliu parodija, tiesiog roziu pumpurai
Olesta. Cipciuk Kirbe net neverta jau girt, ir taip visoms cia aisku, profai yra profai
mazuliux kokie debeseliai ir lektuvelis fainutis
Cipciuko dvejetukas ir meškutis koks mielas
Pintikė, maišelis
Olesta, kirbe, labai gražūs torčiukai
mazuliux, koks lėktuviukas labai linksmas torčiukas.
bliuskė, koks šaunus dviaukštis
Pintikė, maišelis
Olesta, kirbe, labai gražūs torčiukai
mazuliux, koks lėktuviukas labai linksmas torčiukas.
bliuskė, koks šaunus dviaukštis
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 21, 02:16)
Keila...su debiutu tave , ir labai šauniu ...
Lb aciu
QUOTE(RiMami @ 2009 11 21, 04:36)
Keila, sveika prisijungus tortukas mielas labai
Aciu RiMami .
Db torto reikia antradieniui, tai mastau daryti visu girta Rafaelo
QUOTE(skristyn @ 2009 11 21, 19:07)
aukstyn nosi mergyt labai dailus tortukas ir dar dviaukstis. jokia geliu parodija, tiesiog roziu pumpurai
Olesta. Cipciuk Kirbe net neverta jau girt, ir taip visoms cia aisku, profai yra profai
pritariu, aukstyn nosi ir pirmyn i prieki
as kiek iziurejau, tai ant lektuvelio sparnu 25 uzrasyta bet man jis toks mielas tortukas, nei pridesi nei atinmsi kazka
O CIPCIUKAS KOKIOS DARBINGOS NUOTAIKOS