nu taip, nepastebejau kad atsakiau ne tam skirta klausima atsiprasau bet ir kai puosi grietinele pavandenija ji, tai ir gal i tema truputi ) sorry
Ka daryt mergaites, tortas jau gatavas, rytoj reikia puosti, pasidariau dengimui ta mase is marshmallow, viskas atrodo isejo lyg ir gerai, bet pabandziau ja pastovejusia pakociot, sakau pabandysiu padaryt gelyciu ant probkes taip sakant, ir vaje ji kaip guma ziauriai tempiasi nu zodziu kaip rytoj ja reikes uztempt ant to torto neisivaizduoju, ka daryt mest ja? bandyt tempti ar kazka kita galvot bet ka kita kai visos spalvos jau padarytos ir ka tik pasidariau sakau po valandos panasiai bandziau jau daryt
Daividija, nu jau "Ledynmečio" tortai pasaka lipdyt jinai nemoka
Nu kol nėra daugiau savaitgalinių šedevrų, dedu aš savus
Va aš tai piešt nemoku, užprašė užvakar iš vakaro tortuko berniukui, neradau trafareto šokoladiniam, tai teko ant torto Makvyną piešt gal biški panašus Ananasinio torto biskvitas su grietinėlės kremu, kiviais, bananais ir mandarinais, puošta grietinėle
"Papukai" per 3 valandas vėl vaisinis tortas, papulius dariau pirmąkart, bet kažkaip labai greit pavyko, nes darbe sumąsčiau, o vakare jau nešiau į svečius
Ir "Juodasis miškas" draugės gimtadieniui
Nieko nebus gražinkit Pagyrų puodą
Nu kol nėra daugiau savaitgalinių šedevrų, dedu aš savus
Va aš tai piešt nemoku, užprašė užvakar iš vakaro tortuko berniukui, neradau trafareto šokoladiniam, tai teko ant torto Makvyną piešt gal biški panašus Ananasinio torto biskvitas su grietinėlės kremu, kiviais, bananais ir mandarinais, puošta grietinėle
"Papukai" per 3 valandas vėl vaisinis tortas, papulius dariau pirmąkart, bet kažkaip labai greit pavyko, nes darbe sumąsčiau, o vakare jau nešiau į svečius
Ir "Juodasis miškas" draugės gimtadieniui
Nieko nebus gražinkit Pagyrų puodą
QUOTE(Elentari @ 2009 11 13, 19:12)
Jetau, kaip gražu! super super
Superinis grozis
Papildyta:
QUOTE(daividija @ 2009 11 13, 17:57)
Tai siandien penktadienis-trylikta tai stai kodel man nesiseka ir dar pagyru puoda isnaikinot kiba nauja atsidaryt Nes tokiu nelaimiu nesinori cia nest.
Turejau padaryt tris tortus,saldytuve vietos mazoka,issiemiau du,kol viena susikaupus piesiau kita vaikai apgrauze galvoju ko jie ten zvengia abu,atsisuku visi krastai rafaelo svajones aplupineti.Galvojau uzmusiu vaikus,teko pamazint torta,gerai,kad ir buvo uzsiprase mazu,tai pamazinau kaip reikiant,ale uz tai prie kavos turejau ka valgyt
tai va,idesiu cia,tiek to,pazvengt turesit is ko.
Eiline Boruzele NR2,tortas "varskinis surelis" su zele gabaliukais,puostas bele kuo,prisidariau visokiu masiu,teslu,tai ir dengiau kuo papuole
O cia tortai dvyniams,drauge prase kukliu,paprastu,tai ir padariau kuklius,vienas apgrauztas "rafaelo svajone",kitas jogurtinis su zele ir uogomis.
Ledynmetis,tai karameles prisvilusios prikroviau liepsiu nuimt ir ismest kai ruosis valgyt
Ale kaip nemoku fotografuot,nuotrauku baisumas neispasakytas
Turejau padaryt tris tortus,saldytuve vietos mazoka,issiemiau du,kol viena susikaupus piesiau kita vaikai apgrauze galvoju ko jie ten zvengia abu,atsisuku visi krastai rafaelo svajones aplupineti.Galvojau uzmusiu vaikus,teko pamazint torta,gerai,kad ir buvo uzsiprase mazu,tai pamazinau kaip reikiant,ale uz tai prie kavos turejau ka valgyt
tai va,idesiu cia,tiek to,pazvengt turesit is ko.
Eiline Boruzele NR2,tortas "varskinis surelis" su zele gabaliukais,puostas bele kuo,prisidariau visokiu masiu,teslu,tai ir dengiau kuo papuole
O cia tortai dvyniams,drauge prase kukliu,paprastu,tai ir padariau kuklius,vienas apgrauztas "rafaelo svajone",kitas jogurtinis su zele ir uogomis.
Ledynmetis,tai karameles prisvilusios prikroviau liepsiu nuimt ir ismest kai ruosis valgyt
Ale kaip nemoku fotografuot,nuotrauku baisumas neispasakytas
GRAZUUUUUUUUUU
kazkaip ziurint net nesitiki, kad cia gali buti pirmas zmogaus tortas igimtas uzsleptas gabumas pats laikas islyst i dienos sviesa labai labai grazus torciukas.
o jus man pasakykit, kuri papuosimu mase skaniausia valgyt? per vienas Krikstynas buvo toks grazus tortas, nu bet jau kokia neskani ta dengimo mase maciau pas keleta sveciu ji liko leksteje guleti ... dar nebuvau pradejus cia skaitinet, tai nezinau, is ko ji ten buvo pagaminta
Ligita33,tai ne pirmas mano tortas,bet pirmasyk su mase dengta
Daividija,kaip gaila,bet man nerodo tavo foto
o jus man pasakykit, kuri papuosimu mase skaniausia valgyt? per vienas Krikstynas buvo toks grazus tortas, nu bet jau kokia neskani ta dengimo mase maciau pas keleta sveciu ji liko leksteje guleti ... dar nebuvau pradejus cia skaitinet, tai nezinau, is ko ji ten buvo pagaminta
Ligita33,tai ne pirmas mano tortas,bet pirmasyk su mase dengta
Daividija,kaip gaila,bet man nerodo tavo foto
Nera iseities niekas neatsakys
QUOTE(ariele23 @ 2009 11 13, 22:13)
Nera iseities niekas neatsakys
jei viska darei pagal recepta,tai mase tikrai gera ir nemesk jos.ji turi gerai atvesti,as kai suminkau,palieku keliom valandom idejus i maiseli,o tada tik kocioju.kocioju ant kepimo popieriaus,mase truputi pabarstau cukraus pudra.
o kad ji tempiasi,tai gerai,lengviau apdengti torta.
Daividija,jau maciau,super duper visi trys tortai,dievazi,kad ir su kitu niku idetai tortu foto mes tave atpazintume
QUOTE(ariele23 @ 2009 11 13, 21:28)
Ka daryt mergaites, tortas jau gatavas, rytoj reikia puosti, pasidariau dengimui ta mase is marshmallow, viskas atrodo isejo lyg ir gerai, bet pabandziau ja pastovejusia pakociot, sakau pabandysiu padaryt gelyciu ant probkes taip sakant, ir vaje ji kaip guma ziauriai tempiasi nu zodziu kaip rytoj ja reikes uztempt ant to torto neisivaizduoju, ka daryt mest ja? bandyt tempti ar kazka kita galvot bet ka kita kai visos spalvos jau padarytos ir ka tik pasidariau sakau po valandos panasiai bandziau jau daryt
dėk ją kelioms sekundėms į mikrobangę ir sėkmingai iškočiosi, viskas tau gavosi, nesijaudink anksčiau laiko
nu jei papuošimai, tai kad ir kuklūs, ale parodysiu ką nuveikiau juodas miškas, vietoj šokolado, prašė lazdyno riešutų įdėti, tai kas ten viduje nelabai įsivaizduoju, bet....dengtas pastiliažu, gėlės cukrinė Cipciuko masė
iš tikrųjų tai labai noriu padėkoti Asseni už jos konsultacijas ir patarimus, rezultatas...
vienetukas, džiovintų vaisių ir želė tortas, dengtas pastiliažu, gėlytės vėlgi Cipciuko, aisingas, Teletabiai marcipano kaip ir boružės. Jie čia abu susitiks tame pačiame baliuke, tai kiba varo į meet'ą. Vienetuko teletabiai žiūri, ką drugelis veikia ant kamuolio....o kito - juodo miško teletabiai skaičiuoja pievoje bites ir boružes
na ir juodo miško 5-uko ralis, pastiliažas, šokoladinė saldainių masė ir figūrėlės marcipano, mėlynoji šį kartą mano darbo
QUOTE(ariele23 @ 2009 11 13, 21:28)
Pagal tavo aprasyma, tai mase netinkama tortui dengti Jos nemesk. Paimk, pasildyk ir dar karta imaisyk cukraus pudros. Pagal viska, per mazai buvo saldainiai islydyti, is ju neisleidai visa ora, arba uzdelsei i ja sudet cukraus pudra. Su paprasta saldainiuse reikia greitai dirbt, negalima laukti kol ji ataus, i karsta saldainiu mase reikia det cukraus pudra. Nueik i virsutine tema, ten rodziau pazingsniui su aprasymu.
Mase neturi buti kaip guma
Gerai pagaminta mase puikiai kociojasi ir atgal nesusitraukia
Olesta, PUIKUS TORTAI, PUIKUS saunuole