Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

ačiū, draugė irgi nustebo, jinai man prieš gerus du mėnesius turbūt atsiuntė internetinį paveiksliuką ir užklausė ar padaryčiau tokį tortą, tada smarkiai abejojau, bet kadangi įžvelgiau iš karto širdelės formos tortą pripjautu galu, tai sumečiau, kad su masėmis jau aš kaip nors susidraugausiu, per tą laiką ir spalvų atsirado paletėje daugiau, tai vakar pakankamai greitai aš ištaisiau, sakiau prašysiu nufotkint vyro reakciją, nu labai įdomu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 19, 22:56)
bigsmile.gif  bigsmile.gif ...patiko ? .....tai aišku pasilikite , man labai malonu bus  blush2.gif  ....tą statūlėlę aš sumislinau kur bus galima uždėti  mirksiukas.gif ....o bus  thumbup.gif ....tiesa dėžės reikės ? ax.gif

Na jūs,kiek esu mačiusi, visada padarote tortą tokį, kad nei kažką pridėsi, nei atimsi wub.gif Šnekėjau naktį su jaunaisiais, tai tikriausiai net nevešim tos statulėlės, ji gan masyvi, o tokiam tortui nu nieko netrūksta tikrai smile.gif

Dėžės gal reiks, nes transportuoti reiks į kitą Kauno galą, tai kažkaip be jos gal sunku būtų unsure.gif

Jau ta santechniko dūpa lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif Nematytas toks ir prikolnas biggrin.gif
Atsakyti
tongue.gif va tokį tortą gauni gimtadieniui, kai užerzini gerą žmoną laugh.gif

o Cipciuko vestuvinis tai tikrai superinis, kaip ir visi kiti jos tortai, niekada nerasi prie ko prisikabinti, net norėdama thumbup.gif meistras yra meistras 4u.gif aš vakar vakare jau atgulusi dar pergalvojau, kaip norėčiau youtubėj kokioj pamatyti, kaip Cipciukas su peiliu palinkusi klūpom aplink tortą varo tuos rombus daro blush2.gif wub.gif sugebėk tu man taip lygiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 19, 23:40)
žvengiau visą vakarą, tik foto nusiuntusi solinezanto žmonai sužinojau, kad vyrui pranešta, kad aš apart boružėlių nieko nebekepu, tai jis laukia boružėlės

oi geras..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Olesta "boruzele" superine lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif tikra santechniko dupce biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Olesta, nu jau dupce kokia faina thumbup.gif Skaniai prisijuokiau is "boruzeles" lotuliukas.gif
Jolka, papynus net MB parodziau mirksiukas.gif thumbup.gif Paziurejo, atsisuko ir paklause, kodel pas mane ne tokie g.gif doh.gif lotuliukas.gif Super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 20, 08:48)
aš vakar vakare jau atgulusi dar pergalvojau, kaip norėčiau youtubėj kokioj pamatyti, kaip Cipciukas su peiliu palinkusi klūpom aplink tortą varo tuos rombus daro  blush2.gif  wub.gif sugebėk tu man taip lygiai  doh.gif

Tik nereikia gerai , visai neklūpėjau , sėdėjau ....beee.gif
Atsakyti
Olesta, oi, tu isdykele lotuliukas.gif Fainas tortas, o dar geresnis aprasymas -- "vyras po vestuviu" lotuliukas.gif

eiwile, tikru pinigu ant torto NIEKADA nedeciau schmoll.gif Vargu, ar imanoma rast nesvaresni daikta, negu N zmoniu rankomis nuciupineti pinigai.. fear.gif o jei det planuoji netikrus (valgomus) pinigus, tai vokeli siulyciau gaminti kaip tik tvirta (is pastiliazo), o ne toki "kad nesukietetu". Issipjauni voko forma, tris kampus uzlankstai, ketvirta palieki atidaryta, dziovini ploksciai, po trim uzlankstytais kampais pakisusi ka nors, kad butu siek tiek issiputes. Kai isdzius, galesi stacia pastatyt i ka nors atremus, i ta issiputima sudet "pinigus".

Ta balta eglute, kuria nuotraukoj rodej, panasu, pagaminta is kazkurios tai mases sausainiu formele ispjaunant vis mazesnio ir mazesnio skersmens zvaigzdele ir viska po to sukraunant i bendra eglute. Mano galva, YPATINGAI netikes budas padaryt eglute -- ir neskanu, ir brangu... Jei butinai nori tokios formos, jau geriau prikept tokiu sausainiu ir apibert juos cukraus pudra (o jei butinai nori baltu -- apliet sausainius glajumi. Galiu duot paprasta liejamos apdengimo mases recepta, jei reikia.)

Rasyte, aisku del kremo, pasivaideno man, reiskia, po to, kai Cipciukas regejima isderino doh.gif

Jolka, o jau koks biustas bigsmile.gif Dar su pakelta liemenele... nieko sau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meian: 20 lapkričio 2009 - 09:49
Cipciuko tortas nerealus wub.gif tos rožės bigsmile.gif et, nėr žodžių biggrin.gif

Rasyte, torčiuko idėja thumbup.gif ir padengimas toks lygus ir gražus.

JOLKA999, man tai abu torčiukai gražūs, ta mašinytė iš vis tokia miela wub.gif

Olesta, iš pradžių pamačiau dupcę ir nepatikėjau, taip šauniai žiūrisi. thumbup.gif
Oi kaip man patiko tokia idėja thumbup.gif Tikrai įdomu, kaip vyras reaguos g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 11 20, 10:48)
Olesta, oi, tu isdykele  lotuliukas.gif Fainas tortas, o dar geresnis aprasymas -- "vyras po vestuviu"  lotuliukas.gif

eiwile, tikru pinigu ant torto NIEKADA nedeciau  schmoll.gif Vargu, ar imanoma rast nesvaresni daikta, negu N zmoniu rankomis nuciupineti pinigai.. fear.gif o jei det planuoji netikrus (valgomus) pinigus, tai vokeli siulyciau gaminti kaip tik tvirta (is pastiliazo), o ne toki "kad nesukietetu". Issipjauni voko forma, tris kampus uzlankstai, ketvirta palieki atidaryta, dziovini ploksciai, po trim uzlankstytais kampais pakisusi ka nors, kad butu siek tiek issiputes. Kai isdzius, galesi stacia pastatyt i ka nors atremus, i ta issiputima sudet "pinigus".

Ta balta eglute, kuria nuotraukoj rodej, panasu, pagaminta is kazkurios tai mases sausainiu formele ispjaunant vis mazesnio ir mazesnio skersmens zvaigzdele ir viska po to sukraunant i bendra eglute. Mano galva, YPATINGAI netikes budas padaryt eglute -- ir neskanu, ir brangu... Jei butinai nori tokios formos, jau geriau prikept tokiu sausainiu ir apibert juos cukraus pudra (o jei butinai nori baltu -- apliet sausainius glajumi. Galiu duot paprasta liejamos apdengimo mases recepta, jei reikia.)

Rasyte, aisku del kremo, pasivaideno man, reiskia, po to, kai Cipciukas regejima isderino  doh.gif

Jolka, o jau koks biustas  bigsmile.gif Dar su pakelta liemenele... nieko sau...

Mejan, duok liejamos apdangimo masės receptą
Atsakyti
Radau keletą žurnaliukų
su gėlių darymu arba šiaip minčių pasisemti blush2.gif
Atsakyti
Olesta,nu jau subine...tai gerule thumbup.gif Ir dar zmones skundziasi fantazijos stygiumi,super!!!
Atsakyti