QUOTE(Meian @ 2009 11 19, 19:56)
Nelabai supratau, apie kuria cia "mase"? Apdengimo? Ar bananine? Jei bananine, tai vienos normos uzteks -- jei apdengimo, daryt siulau dvigubai ir geriausiai -- su gliukoze (rasiau kiek anksteliau sita "patobulinima").
Kur "ne tortas, o kazkokia mase"? Ten du sijono sluoksniai
Na jau matosi, kad paklausiau tai nei šiaip nei taip
Bananinę turėjau galvoje
O saldainių masė gal tiks Aš tortus kepu tik sau, tai man mandrų ingredientų pirktis nelabai apsimoka, paskui išmesti tik reikės Bet dėl bendro supratimo pasieškosiu tos masės su gliukoze
Na tas lėlės sijonas nuorodoj, man pasirodė ne iš bananinės masės Užtat ir klausiau, nes ją ten kitam inde darė ir stingdino šaldytuve