Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Meian @ 2009 11 19, 19:56)

Nelabai supratau, apie kuria cia "mase"? Apdengimo? Ar bananine? Jei bananine, tai vienos normos uzteks -- jei apdengimo, daryt siulau dvigubai ir geriausiai -- su gliukoze (rasiau kiek anksteliau sita "patobulinima").

Kur "ne tortas, o kazkokia mase"?  cool.gif Ten du sijono sluoksniai  ax.gif

Na jau matosi, kad paklausiau tai nei šiaip nei taip blush2.gif
Bananinę turėjau galvoje ax.gif
O saldainių masė gal tiks g.gif Aš tortus kepu tik sau, tai man mandrų ingredientų pirktis nelabai apsimoka, paskui išmesti tik reikės unsure.gif Bet dėl bendro supratimo pasieškosiu tos masės su gliukoze 4u.gif

Na tas lėlės sijonas nuorodoj, man pasirodė ne iš bananinės masės g.gif Užtat ir klausiau, nes ją ten kitam inde darė ir stingdino šaldytuve rolleyes.gif

Atsakyti
Olesta labai gražus meškiukas wub.gif ir berželių idėja labai šauni thumbup.gif

Jolka
liuksiški (.)(.) thumbup.gif o mašiniukas man ypač patiko wub.gif atrodo kaip laiminga nerūpestinga vaikystė wub.gif

Rasyte labai dailūs džibukai thumbup.gif taip pat tortas atrodo labai originaliai thumbup.gif

Atsakyti
Mergaitukės , ten beveik visose daromos gėlės .....bet einu surasiu ir įmesiu ....jei neišpirko laugh.gif ....
Papildyta:
unsure.gif unsure.gif ...nesupratau ...iš mano 5 knygų tik vieną radau unsure.gif .....ne šitoje rožė schmoll.gif ..... knyga tokia bordinė su oranžine rože viršelyje ..... g.gif ????

user posted image...kaina pamatysit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 19, 23:39)
Mergaitukės , ten beveik visose daromos gėlės .....bet einu surasiu ir įmesiu ....jei neišpirko  laugh.gif ....

surbitonas jau issiunte krovini.. na nebent kiekviena savarankiskai dabar..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 11 19, 21:52)
surbitonas jau issiunte krovini.. na nebent kiekviena savarankiskai dabar..

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ...tuoj dar dvi gausiu .... thumbup.gif ...

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 19, 21:10)
Oi oi oi ....jūs ne taip supratot  schmoll.gif  , tiksliau aš nedasakiau  blush2.gif .....jie prašė papuošti su statūlėle , aš jos neturėjau , sako , tada palikite tuščią , mes užsidėsime ....va kaip buvo , negi aš dabar fotkinsiu pliką tortą .... blush2.gif

Pasistengsiu nufotkinti pilnam komplekte ir jums atsiųsiu 4u.gif wub.gif Beje, statulėlė ne plastmasinė bus blush2.gif O jei apsigalvosim, ar bus galima tas rožes ant torto palikti? blush2.gif Nu pažiūrėjau-kapec koks grožis...

Užmačiau netyčia, nes kelintą dieną dairausi pati kaip likusius du savos gamybos tortus ryt puošti minimaliom laiko sąnaudom... doh.gif unsure.gif Bet susipyniau jau tose masėse ir nebežinau,gal nepuošt visai hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čili: 19 lapkričio 2009 - 22:39
bigsmile.gif bigsmile.gif ...patiko ? .....tai aišku pasilikite , man labai malonu bus blush2.gif ....tą statūlėlę aš sumislinau kur bus galima uždėti mirksiukas.gif ....o bus thumbup.gif ....tiesa dėžės reikės ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 19 lapkričio 2009 - 22:57
vo kas čia per grožybės, pusdienį nebuvau o čia visas komplektas user posted image nuo mergvakario iki vestuvių wub.gif tokių gėlių aš ir po 30 metų nepadarysiu, o va kitką, dar šiaip bei taip... nu ką , tęsiant vestuvių temą..... vyras po vestuvių - tortas snikersas 2,713 g ax.gif dengtas visokiomis masėmis, saldainine, pastiliažu ir šių abiejų mišiniu, proga ant dešinės kišenės....bet didžiausias prikolas, žvengiau visą vakarą, tik foto nusiuntusi solinezanto žmonai sužinojau, kad vyrui pranešta, kad aš apart boružėlių nieko nebekepu, tai jis laukia boružėlės user posted image

[attachmentid=188453] user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 19 lapkričio 2009 - 23:41
Labas vakaras,

Turiu pora klausimuku,kokia mase daryti,kad ji nesukietetu?Man reikia padryti maza vokeli ir i ji ideti pinigeliu blush2.gif Tas vokelis bus ant torto kaip papuosimo detale ax.gif

Radau internete torto nuotruka su egle ir dovanelemis,gal kas galite patarti kaip padaryti ta egle balta?kaip padaryti kad ji butu balta balta ? g.gif
http://1.bp.blogspot...as-cakes-02.jpg
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2009 11 19, 23:41)
Labas vakaras,

Turiu pora klausimuku,kokia mase daryti,kad ji nesukietetu?Man reikia padryti maza vokeli ir i ji ideti pinigeliu  blush2.gif Tas vokelis bus ant torto kaip papuosimo detale  ax.gif

Radau internete torto nuotruka su egle ir dovanelemis,gal kas galite patarti kaip padaryti ta egle balta?kaip padaryti kad ji butu balta balta ?  g.gif
http://1.bp.blogspot...as-cakes-02.jpg

pastiliažas su aliejumi, šokoladinė-saldaininė, o pinigiukus jei tikri tyai siūlyčiau į maišelį kur būna juvelyriniams gaminiams įdėti ax.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif ....Olesta , va čia tau dūpa bigsmile.gif bigsmile.gif ...ir dar santehniko , gražu , nu super gražu wub.gif wub.gif wub.gif .....žodžiu džiaugsis vaikinukas tokia " boružėle " , aš tau garantuoju biggrin.gif .

eiwile , kiek aš datraukiu , tai baltas marcipanas , vargu ar mūsų lietuvėlėj tu jo gausi , na bet gal .... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 19 lapkričio 2009 - 23:57
Cipciuk, NEREALAUS grožio tortas wub.gif wub.gif prisipažįstu, nedaturėjau užsidėjau ant darbalaukio jūsų rožes, kad kiekvieną kart po akim būtų tongue.gif ir žiūrėsiu žiūrėsiu, kol atsižiūrėsiu user posted image o paskui ir vėl orches užsidėsiu tongue.gif
Nu tai va "kad jį kur galas" laugh.gif traukinukas surbitoninis tiū tiū - nei kondūrino, nei knygų fool.gif (čia sau rodau laugh.gif) Meian, va kur tavo posakį "prilipinau" laugh.gif

Olesta
, ranką prie širdies pridėjus pasakysiu, kad pirma mintis buvo pamačius tavo tortą, kad iš interneto pavyzdį įkėlei bigsmile.gif paskui tik o-ba-na Olestos čia tortas bigsmile.gif kaip nulieta dupcytė thumbup.gif super atrodo - paskui parašyk kokia reakcija buvo tikintis "boružėlės" torto gaut šikną laugh.gif

Jolka, kas tau dabar čia užėjo bigsmile.gif papai po papų ir dar ryt vieni papai laugh.gif oj negaliu.... user posted image (ko tai linksma man šįvakar blush2.gif ) ale gražučiai tokie, kiekvieną kart vis dailesni gaunas wub.gif mašiniukas irgi simpatukas wub.gif

rasyte, dailus tavo tortukas-ženklas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 20 lapkričio 2009 - 00:52