Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*monikute* @ 2009 11 19, 19:42)
Karoč mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif kažkas nerealaus  wub.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Cipciuk, be proto gražus tortas  wub.gif

Aš jau noriu įsigyti to kondūrino ar kaip ten jis  biggrin.gif  kur jo galima gauti LT? Su juo rožės atrodo neralios  wub.gif 
Cipciuk jūsų gėlės wub.gif

O kas ten su žiedais daryta,mkad jie kaip iš tikro aukso nulieti  g.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O kaip tie įspaudai padaryti? Su kuo? Ar jau masei esant ant torto ar dar tik ant iškočiotos masės?

Kažkaip neįprasta matyti tokiu metų laiku tiek vestuvinių tortų  bigsmile.gif

aciuks.gif .....už įvertinimą ....
LT jo nėra , jis iš sugarkrafto , naitas darė užsakymus , tada galėjai užsisakyti .

Na tikrai ne auksas biggrin.gif ...mano masė , balta , aptepta ausiniu kandūrinu , ir paskui dar blizgučiai paberti ( irgi iš ten ) .

Tai ne įspaudai , aš juos su liniuote ir peiliu dariau blush2.gif , jau ant apdengto torto ...kokią 1 h..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 11 19, 19:56)

Rasyte, dzibukai tolie lygus, kad tortas atrodo tarsi samanelem apauges. Nesikabinek cia prie gero daikto  tongue.gif Va tik klausimas iskilo del naudoto kremo. Sviestinis, kiek matau?... atrodo, tarsi nelabai lygi konsistencija buvo, tikriausiai, sunkoka buvo dirbt?  g.gif Nors gal man vaidenasi. Truputi turiu bedu su regejimu siuo metu. Del visko kalta Cipciukas, kad ja kur galas. karsta.gif

Cia Sarlotes kremas, bet si syki isejo stebuklingai geros konsistencijos thumbup.gif Gal tik foto taip atrodo g.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 11 19, 19:56)
Nugi bala griebtu ta Cipciuka mad.gif Kai jau ideda ka, tai net susilydau prie kompo ir akyse zalia palieka. Vos nenusikeikiau garsiai pamacius... unsure.gif

Eina sau. Tortas... Nieko sau. tortas....... Kad ja kur galas, ta Cipciuka  doh.gif  blink.gif 

....Bala griebtu Cipciuka....

Del visko kalta Cipciukas, kad ja kur galas. karsta.gif

user posted image....nešu iš čia autus , bu dar nukirs user posted image , už regos sugadinimą user posted image...
Atsakyti
jetus cipciuk,kiba tikras rozes dedat bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif kaip vienas didis zmogus sake; beprotiskai fantastiskas tortas wub.gif wub.gif thumbup.gif

atnesu ir as savo keverzones,ne mano diena siandien ax.gif

user posted image
rytoj dar vieni laukia biggrin.gif

user posted image
tas visai nevykelis isejo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 19, 21:33)
Na ir aš vieną nulipinau  ax.gif .....bet deje jis bus ne toks  verysad.gif , gal žiedai ir liks , bet vietoj gėlių minėjo , kad dės plastmasinę jaunųjų statūlėlę .... unsure.gif ....

cha, jaunųjų statulėlę galėtų pasidėti ant pirmo aukšto kraščiuko.. šitos rožės dieviškai gražios wub.gif
Atsakyti
Cipciuk, kur jus buvot, kai as zeninausi, toki nerealiai grazus jusu tortukai wub.gif neprilyginsi mano vestuviu tortui
JOLKA999 koks ispudingas biustas thumbup.gif ir masiniukas simpatiskas.
rasyte_, koks originalus tortas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2009 11 19, 21:57)
cha, jaunųjų statulėlę galėtų pasidėti ant pirmo aukšto kraščiuko.. šitos rožės dieviškai gražios  wub.gif

drinks_cheers.gif
as tai tu plastmasiu visiskai nedeciau, tokias rozes keisti schmoll.gif
bent jau i akis galejo nesakyti, kad pakeis papuosima, cia kaip spjuvis i veida sakyciau blink.gif
Atsakyti
JOLKA999...nevyk Dievo į medį doh.gif ....papai super ( mano svajonė tokius turėt ) rolleyes.gif ......o ir mašiniukas fainuolis wub.gif , tik aš būčiau kažkuo tamsesniu atskyrusi langus , lempas , burnytę smile.gif .

Mergaitės , aš pirkau knygų , kaip daryti gėles .....va iš ten visos imasi , o darosi ir ir klijuojasi kaip šokoladinės , na tik lapelių forma kitokia , nuo viduriuko mažesni , toliau eina didesni ( link galo ) .....bet duosiu patarimą , nusirkite gražią dirbtinę rožę , išardykite ją , turėsite detales , pagal jas tikrai padarysite gražią rožę ....čia ne aš išsigalvojau , knygoje parodyta ( čia kitas būdas ) , tik su gyva . 4u.gif .....o jau lapelių formos išgavimas ( išlankstymas ) kiekvienos ranku sugebėjimas ...nu nekenčiu lipdyti baibokų doh.gif , neklauso rankos , va gėles galiu wub.gif .

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 19, 22:07)
JOLKA999...nevyk Dievo į medį  doh.gif ....papai super ( mano svajonė tokius turėt )  rolleyes.gif ......o ir mašiniukas fainuolis  wub.gif , tik aš būčiau kažkuo tamsesniu atskyrusi langus , lempas , burnytę  smile.gif .
Mergaitės , aš pirkau knygų ,  kaip daryti gėles .....va iš ten visos imasi , o darosi ir ir klijuojasi kaip šokoladinės , na tik lapelių forma kitokia , nuo viduriuko mažesni , toliau eina didesni ( link galo ) .....bet duosiu patarimą , nusirkite gražią dirbtinę rožę , išardykite ją , turėsite detales , pagal jas tikrai padarysite gražią rožę ....čia ne aš išsigalvojau , knygoje parodyta ( čia kitas būdas ) , tik su gyva . 4u.gif .....o jau lapelių formos išgavimas ( išlankstymas ) kiekvienos ranku sugebėjimas ...nu nekenčiu lipdyti baibokų  doh.gif , neklauso rankos , va gėles galiu  wub.gif .

o gal galit imest parodyt kaip tos knygos atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 11 19, 23:00)
bent jau i akis galejo nesakyti, kad pakeis papuosima, cia kaip spjuvis i veida sakyciau  blink.gif

ne ne, Cipciukas, nusivalyk greičiau.
Čia šitas tortas Tau pakiša kitą mintį - Cipciukas, Tu tiesiog privalai turėti tų plastmasinių figūrėlių. Kaina - zweimal didesnė. Ar gaudai mintį? mirksiukas.gif

Arba jiems reikia iš Cipciuko daugiau rožių nusipirkti ir apdėti pirmo aukšto kraštą, ir lai stovi ta figūrėlė.

neramuole, surbitone ir sugarshackuose knygų yra. Po "books, dvd" grafom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 19 lapkričio 2009 - 21:12
Oi oi oi ....jūs ne taip supratot schmoll.gif , tiksliau aš nedasakiau blush2.gif .....jie prašė papuošti su statūlėle , aš jos neturėjau , sako , tada palikite tuščią , mes užsidėsime ....va kaip buvo , negi aš dabar fotkinsiu pliką tortą .... blush2.gif

Knygos surbitone 4u.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 19 lapkričio 2009 - 21:12
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 19, 22:10)
Oi oi oi ....jūs ne taip supratot  schmoll.gif  , tiksliau aš nedasakiau  blush2.gif .....jie prašė papuošti su statūlėle , aš jos neturėjau , sako , tada palikite tuščią , mes užsidėsime ....va kaip buvo , negi aš dabar fotkinsiu pliką tortą .... blush2.gif

Knygos surbitone  4u.gif ...

aaa, tai tada labai atsiprasau blush2.gif maniau, kad i akis pasake, kad papuosima pakeis ax.gif
o gal galetumet nufotkinti kokia knyga yra pas jus, nes ten baisiai daug tu knygu ir neaisku kuria geriau rinktis smile.gif
na, bet nuo jusu tortuku neina atsigauti, issisaugojau ir vis ziuriu ir atsigrozeti negaliu wub.gif
Atsakyti
Cipciuk,akis issinarinau beziuredama i tas rozes.Kaip silkines,pasidarysiu plakata as is tos roziu nuotraukos,pasikabinsiu pries nosi,kad visada matyciau.
Atsakyti