Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Olesta, koks fainuolis torciukas bigsmile.gif Labai mielas ir jaukus!

QUOTE(kirbe @ 2009 11 19, 16:32)
parasiau receptuka y tema Tortai su mascarpones sriu......

Kai pamatau Kirbes avatara, visada nusisypsau. Jau toks man super tas vaikiukas wub.gif
Atsakyti
Olesta torciukas jegiskas thumbup.gif su tais vamzdukais ir meskis grazuolis wub.gif o del tos mases marcipanu sakyk kiek ji kainuoja ir ar kaune nera jai gali pasakyk vilniui kokiu adresiuku. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis 4u.gif

Aš čia pas jus konsultacijoms biggrin.gif Tikiuosi nesutrukdysiu blush2.gif
Olesta, tu minėjai anksčiau pertepimą tortui iš varškės. Kaip jį daryti? Aš mažei noriu barbę padaryti, vaikai maži, jiems mandrumų nereikia, tai va galvoju, kad varškė būtų pats tas. Priedams gal bananai, šviežios trintos braškės g.gif

Tortą darysiu panašiai tokį
user posted image

Ir klausimas. Tos sijono klostės, jas paprasčiausiai suformuoti kai dengsiu, ar toj vietoj daugiau kremo užtepti g.gif

O gal turit kokių sausainukų nesunkiai padaromų ir įdomių pasūlyt kaip daryt blush2.gif Aš va tokius darysiu, norėtųsi gal dar ko panašaus ax.gif

Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2009 11 19, 17:22)
o del tos mases marcipanu sakyk kiek ji kainuoja ir ar kaune nera jai gali pasakyk vilniui kokiu adresiuku. Aciu 4u.gif

Nuostabia marcipanine mase Kaune (ir Vilniuje, beje) pardavineja Minordija. Dar ir pristatys i namus nemokamai. mirksiukas.gif

QUOTE(aize @ 2009 11 19, 17:24)
Labas vakarėlis 4u.gif

Aš čia pas jus konsultacijoms biggrin.gif Tikiuosi nesutrukdysiu blush2.gif
Olesta, tu minėjai anksčiau pertepimą tortui iš varškės. Kaip jį daryti? Aš mažei noriu barbę padaryti, vaikai maži, jiems mandrumų nereikia, tai va galvoju, kad varškė būtų pats tas. Priedams gal bananai, šviežios trintos braškės g.gif

Ir klausimas. Tos sijono klostės, jas paprasčiausiai suformuoti kai dengsiu, ar toj vietoj daugiau kremo užtepti g.gif

O gal turit kokių sausainukų nesunkiai padaromų ir įdomių pasūlyt kaip daryt blush2.gif Aš va tokius darysiu, norėtųsi gal dar ko panašaus ax.gif

Ačiū už atsakymus 4u.gif

Na, del pertepimo tegul Olesta atsako pati; jei norisi su bananais, as nebent galiu pasiulyt toki varianta pertepimui.

Klostes formuojamos dengiant, ne tepant krema. Galima palyginti vaizda pries dengima ir po -- ant lygaus pavirsiaus dedant apvalios formos "sijona", klostes susidarys savaime -- tereikes nesistengt specialiai ju isvengti ir "isrusiuot" jas norima kryptimi.

Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 11 19, 16:18)

Kai pamatau Kirbes avatara, visada nusisypsau. Jau toks man super tas vaikiukas  wub.gif

siek tiek panasi y mano mazyle..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 11 19, 16:44)
Na, del pertepimo tegul Olesta atsako pati; jei norisi su bananais, as nebent galiu pasiulyt toki varianta pertepimui.

Klostes formuojamos dengiant, ne tepant krema. Galima palyginti vaizda pries dengima ir po -- ant lygaus pavirsiaus dedant apvalios formos "sijona", klostes susidarys savaime -- tereikes nesistengt specialiai ju isvengti ir "isrusiuot" jas norima kryptimi.

Jei daryčiau su šia mase, tai kiek jos išeina g.gif Gal didesniam tortui reiktų 2 normų g.gif

Įdomus variantas bigsmile.gif Įdomu kaip darė tą "sijoną", nes ten tai ne tortas, o kažkokia masė jau g.gif

Ačiū už nuorodas 4u.gif
Atsakyti
ačiū, ačiū - idėja su vamzdeliais ne mano, vaikučio mamos mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif Dasitos kontaktai, Vilniuje, Kaune.....atveža nemokamai 19,50 už kg mirksiukas.gif

2 pakeliai plombyrinės varškės, 1 didelis indelis grietinėlės, skardinė konservuotų persikų ar kitų priedų kokių norit, šaukštas cukraus, ant šaukštelio galiuko citrinos rūgštelės. grietinėlę išplakti su cukrumi ir rūgštele, įplakti varškę...ant biskvito dėliokit vaisius, užtepkite kremu, o biskvitus tai laistau persikų skardinės sirupu įspaudusi ten vienos citrinos sultis 4u.gif
Atsakyti
Olesta.... bigsmile.gif bigsmile.gif jetau kokis tortas gražus , o meškis kai išlietas - lygut lygutėlis bigsmile.gif , šaunuolė , gera įdėja su vamzdeliais thumbup.gif ...

-------------------------------------------------------------------------------------------

Na ir aš vieną nulipinau ax.gif .....bet deje jis bus ne toks verysad.gif , gal žiedai ir liks , bet vietoj gėlių minėjo , kad dės plastmasinę jaunųjų statūlėlę .... unsure.gif ....

Apatinis " Kavos " tortas ( šviesūs biskvitai ir sviesto - kondencuoto + stiprios natūralios kavos kremas ) , viršutinis " Šokoladinis " ....kakaviniai biskvitai pertepti plakta grietinėle su kakava .....nu va paaiškinau , taip sakant blush2.gif ....

Pastilažas , aisingas , mano papuošimai , perlas , kandūrinas ( kaži kaip lietuviškai jis vadinasi g.gif )) ....

user posted image

user posted image...... tongue.gif

Atsakyti
Karoč mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif kažkas nerealaus wub.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Cipciuk, be proto gražus tortas wub.gif

Aš jau noriu įsigyti to kondūrino ar kaip ten jis biggrin.gif kur jo galima gauti LT? Su juo rožės atrodo neralios wub.gif
Cipciuk jūsų gėlės wub.gif

O kas ten su žiedais daryta,mkad jie kaip iš tikro aukso nulieti g.gif biggrin.gif biggrin.gif

O kaip tie įspaudai padaryti? Su kuo? Ar jau masei esant ant torto ar dar tik ant iškočiotos masės?

Kažkaip neįprasta matyti tokiu metų laiku tiek vestuvinių tortų bigsmile.gif
Atsakyti
Olesta, Cipciuk - nerealus torciukai wub.gif thumbup.gif

Po tokiu groziu maniskis tai toks kaip cia pasakius,a le dedu, gal kas pasinaudos ideja ir padarys perfect mirksiukas.gif
Juoda splava nesigavo, tai baisiai ir nesikankinau, nes pagalvojau, kad juoda splava valgyt nera labai skanu lotuliukas.gif
Taigi kelio zenklas rafaelo biggrin.gif
Kai nufotkinau pamaciau vienoj vietoj nelyguma unsure.gif
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif Cipsiuk kas per tortu grozis ir kiek daug vestuvininku tokiu metu laiku bet tos geles tai galima ilgai i jas ziureti bet cipsiuk jai kada turesit nuotaikos pafotkinti darymo eiga tu gelyciu ir tu lapeliu tai manau cia butu neikainojama informacija apsiklijuociau jusu nuotraukom vistuves sienas ir daryciau tol kol padaryciau panasia i jusu wub.gif
Rasyte labai gera mintis su kelio zenklu thumbup.gif o dzibuota sviestiniu kremu labai graziai tik galetu tokius zenklus isimti is apyvartos mane toks greitis uzknisa doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 19 lapkričio 2009 - 19:51
Nugi bala griebtu ta Cipciuka mad.gif Kai jau ideda ka, tai net susilydau prie kompo ir akyse zalia palieka. Vos nenusikeikiau garsiai pamacius... unsure.gif

Kokiuose geliu lipdymo kursuose Cipciukas tobulinosi -- paslaptis -- alia gi kai DEJO, tai jau DEJO. Ir kuo toliau, tuo graziau. Neturiu zodziu.

Eina sau. Tortas... Nieko sau. tortas....... Kad ja kur galas, ta Cipciuka doh.gif blink.gif

QUOTE(aize @ 2009 11 19, 18:04)
Jei daryčiau su šia mase, tai kiek jos išeina g.gif Gal didesniam tortui reiktų 2 normų g.gif

Įdomus variantas bigsmile.gif Įdomu kaip darė tą "sijoną", nes ten tai ne tortas, o kažkokia masė jau g.gif

Ačiū už nuorodas 4u.gif

Nelabai supratau, apie kuria cia "mase"? Apdengimo? Ar bananine? Jei bananine, tai vienos normos uzteks -- jei apdengimo, daryt siulau dvigubai ir geriausiai -- su gliukoze (rasiau kiek anksteliau sita "patobulinima").

Kur "ne tortas, o kazkokia mase"? cool.gif Ten du sijono sluoksniai ax.gif

....Bala griebtu Cipciuka....
Papildyta:
Rasyte, dzibukai tolie lygus, kad tortas atrodo tarsi samanelem apauges. Nesikabinek cia prie gero daikto tongue.gif Va tik klausimas iskilo del naudoto kremo. Sviestinis, kiek matau?... atrodo, tarsi nelabai lygi konsistencija buvo, tikriausiai, sunkoka buvo dirbt? g.gif Nors gal man vaidenasi. Truputi turiu bedu su regejimu siuo metu. Del visko kalta Cipciukas, kad ja kur galas. karsta.gif
Atsakyti