Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(rasyte_ @ 2009 11 19, 11:28)
Aha, vakar buvau, galvojau apsipirksiu neblogai doh.gif o taiko tik kepimo milteliams, grietineles tirstikliui ir dar kazkam, o va zelatinai, sidabriniams rutulukiams, pudingui  schmoll.gif  doh.gif

tada prasau eiti i maxima, juk pirma-ketvirt 10proc nuolaida i kortele, plius dabar kai naujas prekiu nuolaidu opasirinkimas, tai DR.Tther ar kaip visiem gaminiam 15proc nuolaida, tai sudejus gaunasi 25proc smile.gif ir maximoj tai man rodos visiems produktams. as ir eisiu siandien smile.gif
Atsakyti
mergaites, niu vel ateinu su prasymu..... Gal kas nori paimti kuravima virsutines papuosimu temos. Nespeju as visur. O info greitai pasimes. Butu labai gaila. Aisku, but gerai, kad vienas zmogus tai darytu, nes kitaip bus burdakas
Atsakyti
merginos as su klausimais ax.gif kiek kg gaunasi is normos snikerso,gal kas sverete,ir maskarpones su bananais blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 11 19, 09:43)
Kirbe, nuostabus ir labai man gražus tavo tortukas  wub.gif kaip beziniai "stogiukai" įdomiai suformuoti  bigsmile.gif gvazdikai superiniai wub.gif  Gal galėtum pasidalinti saviškiu receptuku mascarponinio torto blush2.gif

Nezinau ar tinkama cia tema rasyti receptura tortu...gal y kita kokia tema parasyti..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 11 19, 11:43)
merginos as su klausimais ax.gif  kiek kg gaunasi is normos snikerso,gal kas sverete,ir maskarpones su bananais blush2.gif ?

snikersas priklausomai nuo papuošimo 2,4-2,7 kg, mascarpone sui bananais galėsiu vakare pasverti, bet jei atmintis nepaveda, tai irgi panašiai, 2 su centais ax.gif 4u.gif
Atsakyti
juodmiškiuks, kuriame meškiuks lotuliukas.gif vadinasi meškiukas beržo tošies giraitėje blush2.gif meškutis marcipaninis, statinaitė medaus - šokoladinė saldainių masė, daugiau pastiliažas rolleyes.gif
[attachmentid=188427]
Atsakyti
Olesta, meškis viens prie vieno kaip Asseni bigsmile.gif labai šauniai tau gavos wub.gif fainai čia išmastei giraitę - meškutis, medutis, bitutė super tortukas atrodo thumbup.gif puiki idėja thumbup.gif O iš kokio marcipano lipdai - maximinio ar kitokio kokio g.gif

QUOTE(kirbe @ 2009 11 19, 13:03)
Nezinau ar tinkama cia tema rasyti receptura tortu...gal y kita kokia tema parasyti..... g.gif

Į tortų temą gal geriausia būtų mastau.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 19 lapkričio 2009 - 14:25
grazus meskiukas. ir pats tortukas. jus man pasakykit marcipanine mase darotes ar perkat??
Atsakyti
ačiū, na iki asseninio tai man dar toli blush2.gif perku specialų marcipaną lipdymui iš Vilniaus, supakuotą po 2,5 kg, Maximinis labai jau prastas, po kiek laiko trupa..., myliu šitą marcipaną,nei pudros papildomai, nei klijų kokių, nei tau laukti, kol sutvirtės detalės, sukai sukai susukai, sulipdei, dažų įpylei, išminkei ir lipdyk ką nori thumbup.gif čia Dasita firmos marcipanas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 11 19, 14:17)

Į tortų temą gal geriausia būtų  mastau.gif blush2.gif

parasiau receptuka y tema Tortai su mascarpones sriu......
Atsakyti
Olesta, labai gražus meškutis thumbup.gif ir idėja šauni su tais vamsdeliais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 11 19, 16:13)
ačiū, na iki asseninio tai man dar toli  blush2.gif  perku specialų marcipaną lipdymui iš Vilniaus, supakuotą po 2,5 kg, Maximinis labai jau prastas, po kiek laiko trupa..., myliu šitą marcipaną,nei pudros papildomai, nei klijų kokių, nei tau laukti, kol sutvirtės detalės, sukai sukai susukai, sulipdei, dažų įpylei, išminkei ir lipdyk ką nori  thumbup.gif čia Dasita firmos marcipanas  mirksiukas.gif  4u.gif

O kur Vilniuje dažus perkate ? biggrin.gif
P.S. Labai gražus torčiukas 4u.gif
Atsakyti