Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Cipciuk TOBULA first.gif Kiekviena detalytė tobula, aš esu be žado, man taip gražuuuuuuuuu wub.gif o vestuvinis man padvelkė kalėdomis blush2.gif toks jaukus, minkštutis, purutis. Na jūs ir talentas smile.gif

Kirbe šis tortukas gražuolis, jau šonų lygumas ir dekoras oho, gražu. Tik man tinklelis ant viršaus visą reikalą gadina toje nuotraukoje iš viršaus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spanguolia :): 18 lapkričio 2009 - 18:07
Cipciuk, zodziu NERA blink.gif Tobulybiu tobulybe, paveiksliukas is knygos.... Va cia tai jau tikra fantastika, nera ka pridurt....

QUOTE(kirbe @ 2009 11 18, 17:00)
Na prasom yvertinti siandieniny mano darbely.....

tortas su mascarpones surio kremu...pagal mano receptuka....o gal ir yra kazkur tortu temoj,tikrai neziurejau,tai nezinau.....
puosta beze...plakiau is 2 baltymu,180gr. cukraus ir 0,5 a.s. citr.rugsteles....

del bezes dar galiu pasakyti toky dalyka,kaip mus mokino senais laikais konditeres....norint zinoti ar isvire cukrus,reikia y sirupa ykisti sakute ir pusti burbulus,jei gerai puciasi tai isvires,o jei ne,tai dar reikia pavirti.....tiesa sakant as tuo jau seniai nesinaudoju,bet siandien specialiai pabandziau taip nustatyti ar isvires...ir buvo labai gerai.....
gelytes ir lapeliai-pastilazas....

Tortas, sulyginimas, kremo papuosimai -- 10 balu, matosi is karto, kad ranka sitiems reikalams "atkalta" kaip reikalas.... blink.gif

Naitai, tu pirmiausia atkreipk demesi ne tik, kad viskas lygu ir "isauga i gele", bet kad bezo "stogeliai" ne krust -- neciuozia zemyn thumbup.gif

Del sirupo "testavimo", dar vienas budas yra ilasinti lasa sirupo i salta vandeni. Jei sirupas jau reikiama temperatura (kuri bezui -- "italiskiems morengams" -- turetu but mazdaug 120 C), tai sirupo lasas saltame vandenyje pavirsta kamuoliuku, o suspaudus pirstais atrodo tvirtas.
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2009 11 18, 17:15)
Dar ir kaip  bigsmile.gif Bus gaila valgyt  blush2.gif Pati jo tai jau nepjausiu, aš per jautri ko gero blush2.gif


unsure.gif unsure.gif ...na va , tiek dirbau , o jis į mauzoliejų keliaus doh.gif .

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Meian , spanguolia:) , ačiū mergikės user posted image.....tik žiū čia visos žodžius " prarandat " , bijau visai nebekalbėsite unsure.gif ....kiba nerodyti kitų ... unsure.gif ...nebus su kuo peplepėti .




Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 18, 18:29)
unsure.gif  unsure.gif ...na va , tiek dirbau , o jis į mauzoliejų keliaus  doh.gif .



Nu bet gražuuuu kaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 11 18, 18:22)


Naitai, tu pirmiausia atkreipk demesi ne tik, kad viskas lygu ir "isauga i gele", bet kad bezo "stogeliai" ne krust -- neciuozia zemyn thumbup.gif




o ko jiem ciuozt...kur patupdyti tegul ten ir sedi.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .o jei rimtai,tai tikrai jie taip stoves ir rytoj,nes ziurejau,jau apstinge ,o tupi savo vietoj...... mirksiukas.gif
Atsakyti
Kirbe pasakiškas tortukas wub.gif

Rašėt apie bezo proporcijas, o sakykit kiek reikia tokiam kiekiui vandens ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 18, 21:17)
Kirbe pasakiškas tortukas  wub.gif

Rašėt apie bezo proporcijas, o sakykit kiek reikia tokiam kiekiui vandens  ax.gif ?

kai cukru sudedu i puoda imu saksta ir su juo pilu vandeni ant cukraus, o reikia tiek kad vanduo apsemtu cukru.
Atsakyti
Metgaites, as su poster_offtopic.gif
Gal pasufleruokit, kas Vilniuje kepa tortus pagal uzsakymus? blush2.gif
Noriu savo mazajam pilieciui 2 gimtadienio proga ax.gif
Pati neturiu jegu kepti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 18, 20:17)
Kirbe pasakiškas tortukas  wub.gif

Rašėt apie bezo proporcijas, o sakykit kiek reikia tokiam kiekiui vandens  ax.gif ?


as pilu labai nedaug...keleta saukstu,tiesiog kad suslaptu cukrus...bet jeigu daugiau ypilsit nieko neatsitiks,tik ilgiau reiks virti,kol isgaruos vanduo.....
Atsakyti
Cipciuk, ir iš kur jūs traukiat tokius gražius tortus blink.gif ? Nu suprantu, padaro jūsų rankos auksinės, bet iš kur tiek idėjų bigsmile.gif thumbup.gif

Nežinau ar šiai temai tinka, bet prašau man tūpai galvai paaiškinkit .. Kaip jūs antra aukštą torto užkeliat? Aš bandžiau perkelt tortą nuo padėklo ant servetėlės, nu ir niekaip, minkštos jų apačios. O man reiks antro aukšto, tai kaip man jį užbogint blink.gif ?
Ar čia tik praktikos stoka ar ir žinių kažkokių?

Perskaičiau Meian berods visą paaiškinimą, bet man neišaiškėjo doh.gif

Tarkim abu aukštai medutis, iš vakaro sutepu, ryte dengiu masėmis ir keliu, nu bet labai bijau kad bus minkštas ir nesigaus nieko... doh.gif
Atsakyti
Mano pirmas blynas su saldainiu mase 4u.gif , labai su ja vargau, ir sildziau mikruskej kas 10 minuciu, nes sukietedavo jinai man i akmeni doh.gif nu vargau , bet galutiniu rezultatu likau patenkinta, spalvos aisku nuotraukoj ne tokios kaip "naturoj" nepykit, bet kadangi pagyru puodo nebera, tai.. Nekelia nuotraukos nesuprantu kaip tada ja ikelti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ariele23: 18 lapkričio 2009 - 21:57
QUOTE(pupainga @ 2009 11 18, 23:25)
Tarkim abu aukštai medutis, iš vakaro sutepu, ryte dengiu masėmis ir keliu, nu bet labai bijau kad bus minkštas ir nesigaus nieko... doh.gif

hm, bet kaip ir gaunasi tas medutis tooooks minkštas? doh.gif
Atsakyti