Cipciuk, zodziu NERA
![blink.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/blink.gif)
Tobulybiu tobulybe, paveiksliukas is knygos.... Va cia tai jau tikra fantastika, nera ka pridurt....
QUOTE(kirbe @ 2009 11 18, 17:00)
Na prasom yvertinti siandieniny mano darbely.....
tortas su mascarpones surio kremu...pagal mano receptuka....o gal ir yra kazkur tortu temoj,tikrai neziurejau,tai nezinau.....
puosta beze...plakiau is 2 baltymu,180gr. cukraus ir 0,5 a.s. citr.rugsteles....
del bezes dar galiu pasakyti toky dalyka,kaip mus mokino senais laikais konditeres....norint zinoti ar isvire cukrus,reikia y sirupa ykisti sakute ir pusti burbulus,jei gerai puciasi tai isvires,o jei ne,tai dar reikia pavirti.....tiesa sakant as tuo jau seniai nesinaudoju,bet siandien specialiai pabandziau taip nustatyti ar isvires...ir buvo labai gerai.....
gelytes ir lapeliai-pastilazas....
Tortas, sulyginimas, kremo papuosimai -- 10 balu, matosi is karto, kad ranka sitiems reikalams "atkalta" kaip reikalas....
Naitai, tu pirmiausia atkreipk demesi ne tik, kad viskas lygu ir "isauga i gele", bet kad bezo "stogeliai" ne krust -- neciuozia zemyn
Del sirupo "testavimo", dar vienas budas yra ilasinti lasa sirupo i salta vandeni. Jei sirupas jau reikiama temperatura (kuri bezui -- "italiskiems morengams" -- turetu but mazdaug 120 C), tai sirupo lasas saltame vandenyje pavirsta kamuoliuku, o suspaudus pirstais atrodo tvirtas.