[quote=Cipciukas,2009 11 18, 14:30]
naiteli , saulelę .....bak krizenti , vyro vamzdelis netinka , ne toks ilgas ir storis negeras , kur paskui aš tokią spiralę dėsiu ...
kaip as buvau pasilgus tu jusu bajeriu
apie tortus paskutinius tai patyliu.....................nes neradau tinkamo zodzio............
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 11 18, 14:04)
Man iskilo klausimas, kodel servetele dedama po kartonu, o ne ant jo.. juk butu daug geriau... siaip labai tvarkingi tortukai
Jau rasiau, kad tik fotosesijai padejau servetele, siap tip ant kartono buvo tortai, per dideles serveteles, mazesniu neturejau.
O man popierinės servetėlės sudrėksta po tortu ir prilimpa, tai aš jų nededu, o dedu ant kartoninių dėklų
Na prasom yvertinti siandieniny mano darbely.....
tortas su mascarpones surio kremu...pagal mano receptuka....o gal ir yra kazkur tortu temoj,tikrai neziurejau,tai nezinau.....
puosta beze...plakiau is 2 baltymu,180gr. cukraus ir 0,5 a.s. citr.rugsteles....
del bezes dar galiu pasakyti toky dalyka,kaip mus mokino senais laikais konditeres....norint zinoti ar isvire cukrus,reikia y sirupa ykisti sakute ir pusti burbulus,jei gerai puciasi tai isvires,o jei ne,tai dar reikia pavirti.....tiesa sakant as tuo jau seniai nesinaudoju,bet siandien specialiai pabandziau taip nustatyti ar isvires...ir buvo labai gerai.....
gelytes ir lapeliai-pastilazas....
tortas su mascarpones surio kremu...pagal mano receptuka....o gal ir yra kazkur tortu temoj,tikrai neziurejau,tai nezinau.....
puosta beze...plakiau is 2 baltymu,180gr. cukraus ir 0,5 a.s. citr.rugsteles....
del bezes dar galiu pasakyti toky dalyka,kaip mus mokino senais laikais konditeres....norint zinoti ar isvire cukrus,reikia y sirupa ykisti sakute ir pusti burbulus,jei gerai puciasi tai isvires,o jei ne,tai dar reikia pavirti.....tiesa sakant as tuo jau seniai nesinaudoju,bet siandien specialiai pabandziau taip nustatyti ar isvires...ir buvo labai gerai.....
gelytes ir lapeliai-pastilazas....
QUOTE(viktute08 @ 2009 11 18, 17:41)
O man popierinės servetėlės sudrėksta po tortu ir prilimpa, tai aš jų nededu, o dedu ant kartoninių dėklų
aš pritariu, kad taip patogiau.. bet va estetiškai kaip malonu akiai ta servetėlė.. tiesiog gal įprasta taip...
Jolka999, aš atidžiai skaitau profės pasisakymus kai ką pasisemiu..
Papildyta:
QUOTE(kirbe @ 2009 11 18, 18:00)
vertinu - labai gražus. o čia gvazdikai? Iš lapelių - gvazdikai būtų... Hm... galėtų būti pats pastilažas dar ploniau pakočiotas ir dar pilnesnis gvazdiko žiedas padarytas.
ir kaip lengva patarinėt sorry..
ėhėėė, bet jo kokia sudėtinga forma pats apvalus, o viršuje patampa "gėle" su daug žiedlapių o čia tai bent.. daug LYGIŲ gražių žiedlapių.
kirbe,pasakyk kaip islyginat taip idealiai torto sonus,cia juk bezu aptepta as ir peili slapinu,vistik neiseina gal turit kokiu paslapciu prasom pasidalinti
Kirbe, labai puošnus torčiukas , ir kaip įdomiai padarytas
ir kaip nesudreba ranka taip lygiai brėžti linijas
ir kaip nesudreba ranka taip lygiai brėžti linijas
na jokiu paslapciu neturiu...paprasciausiai su peiliu lyginimo paimu ir aptepu...tik reik kuo maziau tepliot tuos sonus...uzdejau kramo-nubraukiau aplink sonus ir viskas......
o tas tinklelis nera jau toks ir lygus.....paprasciausiai turbut tik praktikos daugiau reikia ir viskas......
o tas tinklelis nera jau toks ir lygus.....paprasciausiai turbut tik praktikos daugiau reikia ir viskas......
kirbe labai dailus tortukas, spalvyte mmmm
QUOTE(kirbe @ 2009 11 18, 16:00)
Labai jaukus tortukas, gvazdikiukai, kaip ką tik nuskinti
O kaip išgautas tas margumas? Ar tiesiog padarius su dažais dažot, ar kaip?
QUOTE(Elentari @ 2009 11 18, 16:58)
Labai jaukus tortukas, gvazdikiukai, kaip ką tik nuskinti
cia apie gvazdikus klausiat?tai taip padarius po to su teptuku su dazais paspalvinu ir viskas.....
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 18, 14:29)
...ar gerai bus ????????????????????????
Dar ir kaip Bus gaila valgyt Pati jo tai jau nepjausiu, aš per jautri ko gero