Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

aciu,Asseni 4u.gif
Daividija,kokie tortikai thumbup.gif o jau figureles ledynmecio blink.gif thumbup.gif (ar nebus tavo vyras-keramikas nagus prikises biggrin.gif jei ne maisau kazko rolleyes.gif )
kirbe,labai grazus tortukas,gelytes labai dailios,tik parasyk kas is ko ir kaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pintikė: 13 lapkričio 2009 - 17:42
QUOTE(Pintikė @ 2009 11 13, 15:40)
aciu,Asseni 4u.gif
Daividija,kokie tortikai thumbup.gif o jau figureles ledynmecio blink.gif  thumbup.gif (ar nebus tavo vyras-keramikas nagus prikises biggrin.gif jei ne maisau kazko rolleyes.gif )

lotuliukas.gif Ne,nekiso schmoll.gif liepiau su vaikais uzsiimti lipdymais,tai morkas lipdesi ir zirniukus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 11 13, 16:57)
Eiline Boruzele NR2,tortas "varskinis surelis" su zele gabaliukais,puostas bele kuo,prisidariau visokiu masiu,teslu,tai ir dengiau kuo papuole doh.gif
user posted image

Jetau, kaip gražu! wub.gif super super thumbup.gif
Atsakyti
Kirbe, kokį čia gražuolį nepažįstamąjį atnešei 4u.gif kas viduje??? labai dailu... o man visai nieko tas 13-as penktadienis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2009 11 13, 18:24)
pataisyt tai turiu ir norėčiau,bet vyras sakė gerai doh.gif .čia tėvams ryt nešiu ,tai laiko marios,galvoju viską nukrapštyt ir per naujo užtept blush2.gif

na na, nechaltūrink mad.gif

QUOTE(adriu @ 2009 11 13, 19:31)
nuėmiau viską nuo savo torto,pritepiau storiau.ryt pasipuošiu,gal geresnė diena bus verysad.gif
daividija,kokie faini,kaip iš multiko nužengę bigsmile.gif

malačius thumbup.gif

QUOTE(daividija @ 2009 11 13, 18:57)
Tai siandien penktadienis-trylikta g.gif tai stai kodel man nesiseka

kur jau ten nesiseka hihihi.gif puikūs, gražūs ir nuotaikingi tortai. Man ta voverė multikuose iš viso nuotaiką pakelia wub.gif
Atsakyti
Daividija, tavo zinuteje tu doh.gif daugiau nei reikia. T.y. ju ten visai nereikia 4u.gif
Figureles fainuoles thumbup.gif Ir is vis tortai grazus

Kirbe, ka cia daba. Idejai ir dingai g.gif
Atsakyti
daividija, kokios figureles bigsmile.gif man cia kazkas nerealaus, baisiai tikroviskos jos man, fantastika thumbup.gif 4u.gif
kirbe, labai grazios gelytes ant tortuko smile.gif

Asseni, tas tortukas temos virsuje, tai negaliu atsiziureti, man toks skanus atrodo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglejk: 13 lapkričio 2009 - 19:49
QUOTE(eglejk @ 2009 11 13, 19:48)
Asseni, tas tortukas temos virsuje, tai negaliu atsiziureti, man toks skanus atrodo  wub.gif

Aga, man jis irgi patinka. Kai buvau isbarta, t.y. namioka gavau lotuliukas.gif , tai daba dirbu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 11 13, 17:57)
Tai siandien penktadienis-trylikta g.gif tai stai kodel man nesiseka doh.gif  ir dar pagyru puoda isnaikinot mad.gif kiba nauja atsidaryt g.gif Nes tokiu nelaimiu nesinori cia nest.
Turejau padaryt tris tortus,saldytuve vietos mazoka,issiemiau du,kol viena susikaupus piesiau lotuliukas.gif kita vaikai apgrauze doh.gif galvoju ko jie ten zvengia abu,atsisuku blink.gif visi krastai rafaelo svajones aplupineti.Galvojau uzmusiu vaikus,teko pamazint torta,gerai,kad ir buvo uzsiprase mazu,tai pamazinau kaip reikiant,ale uz tai prie kavos turejau ka valgyt lotuliukas.gif
tai va,idesiu cia,tiek to,pazvengt turesit is ko.
Eiline Boruzele NR2,tortas "varskinis surelis" su zele gabaliukais,puostas bele kuo,prisidariau visokiu masiu,teslu,tai ir dengiau kuo papuole doh.gif
user posted image

O cia tortai dvyniams,drauge prase kukliu,paprastu,tai ir padariau kuklius,vienas apgrauztas "rafaelo svajone",kitas jogurtinis su zele ir uogomis.
Ledynmetis,tai karameles prisvilusios prikroviau doh.gif liepsiu nuimt ir ismest kai ruosis valgyt doh.gif
user posted image
user posted image

Ale kaip nemoku fotografuot,nuotrauku baisumas neispasakytas doh.gif

eina sau kokie tortai!!! fantastiskas is lendynmecio herojus... kaip tikras... saunuole

ided
Papildyta:
idedu ir as kuklia savo barbyte, rafaelo, dengta saldainiu mase. siaip realybej man graziau daug atrodo:
user posted image
Atsakyti
Man itarimas kilo,kad Rafaelui kazka prichimicinau.Nuvariau nusipirkau grietineles 36 proc. suplakiau su standikliu.Dejau saldytuvan.Emiausi sviesto su kondensofke irgi viskas gavosi.Palaikiau saldytuve siek tiek.Bet kai abi mases sumaisiau ir paplakiau,tai man siek tiek pavandenijo.ar nebusiu perplakusi g.gif Torta sutepiau ,dabar nervuojuosi ,kad gausis s....Ryt i gimtadieni prizadejau nusinest.Gal gi susistoves,o gal taip ir turejo but g.gif seip kremas skanus ,bet kai as kokosa megstu,o ir jubilijate irgi dievina,tai idejau dviguba norma. ax.gif
Atsakyti
gali but del grietineles, as ir nebeperku tos 36riebumo, nes ji vandenija, olesta patare saules poieno pirkt, tai perku, tikrai matau skirtuma. as be standiklio plaku ir viskas gaunasi
Atsakyti
Merginos, papuosimu temoje kalbam apie papuosima, o apie tortu tam tikrus aspektus kraustomes kalbeti i tam skirtas temas mirksiukas.gif
Atsakyti