aciu,Asseni
Daividija,kokie tortikai o jau figureles ledynmecio (ar nebus tavo vyras-keramikas nagus prikises jei ne maisau kazko )
kirbe,labai grazus tortukas,gelytes labai dailios,tik parasyk kas is ko ir kaip
QUOTE(Pintikė @ 2009 11 13, 15:40)
aciu,Asseni
Daividija,kokie tortikai o jau figureles ledynmecio (ar nebus tavo vyras-keramikas nagus prikises jei ne maisau kazko )
Ne,nekiso liepiau su vaikais uzsiimti lipdymais,tai morkas lipdesi ir zirniukus
QUOTE(daividija @ 2009 11 13, 16:57)
Eiline Boruzele NR2,tortas "varskinis surelis" su zele gabaliukais,puostas bele kuo,prisidariau visokiu masiu,teslu,tai ir dengiau kuo papuole
Jetau, kaip gražu! super super
Kirbe, kokį čia gražuolį nepažįstamąjį atnešei kas viduje??? labai dailu... o man visai nieko tas 13-as penktadienis
QUOTE(adriu @ 2009 11 13, 18:24)
pataisyt tai turiu ir norėčiau,bet vyras sakė gerai .čia tėvams ryt nešiu ,tai laiko marios,galvoju viską nukrapštyt ir per naujo užtept
na na, nechaltūrink
QUOTE(adriu @ 2009 11 13, 19:31)
nuėmiau viską nuo savo torto,pritepiau storiau.ryt pasipuošiu,gal geresnė diena bus
daividija,kokie faini,kaip iš multiko nužengę
daividija,kokie faini,kaip iš multiko nužengę
malačius
QUOTE(daividija @ 2009 11 13, 18:57)
Tai siandien penktadienis-trylikta tai stai kodel man nesiseka
kur jau ten nesiseka puikūs, gražūs ir nuotaikingi tortai. Man ta voverė multikuose iš viso nuotaiką pakelia
Daividija, tavo zinuteje tu daugiau nei reikia. T.y. ju ten visai nereikia
Figureles fainuoles Ir is vis tortai grazus
Kirbe, ka cia daba. Idejai ir dingai
Figureles fainuoles Ir is vis tortai grazus
Kirbe, ka cia daba. Idejai ir dingai
daividija, kokios figureles man cia kazkas nerealaus, baisiai tikroviskos jos man, fantastika
kirbe, labai grazios gelytes ant tortuko
Asseni, tas tortukas temos virsuje, tai negaliu atsiziureti, man toks skanus atrodo
kirbe, labai grazios gelytes ant tortuko
Asseni, tas tortukas temos virsuje, tai negaliu atsiziureti, man toks skanus atrodo
QUOTE(eglejk @ 2009 11 13, 19:48)
Aga, man jis irgi patinka. Kai buvau isbarta, t.y. namioka gavau , tai daba dirbu
QUOTE(daividija @ 2009 11 13, 17:57)
Tai siandien penktadienis-trylikta tai stai kodel man nesiseka ir dar pagyru puoda isnaikinot kiba nauja atsidaryt Nes tokiu nelaimiu nesinori cia nest.
Turejau padaryt tris tortus,saldytuve vietos mazoka,issiemiau du,kol viena susikaupus piesiau kita vaikai apgrauze galvoju ko jie ten zvengia abu,atsisuku visi krastai rafaelo svajones aplupineti.Galvojau uzmusiu vaikus,teko pamazint torta,gerai,kad ir buvo uzsiprase mazu,tai pamazinau kaip reikiant,ale uz tai prie kavos turejau ka valgyt
tai va,idesiu cia,tiek to,pazvengt turesit is ko.
Eiline Boruzele NR2,tortas "varskinis surelis" su zele gabaliukais,puostas bele kuo,prisidariau visokiu masiu,teslu,tai ir dengiau kuo papuole
O cia tortai dvyniams,drauge prase kukliu,paprastu,tai ir padariau kuklius,vienas apgrauztas "rafaelo svajone",kitas jogurtinis su zele ir uogomis.
Ledynmetis,tai karameles prisvilusios prikroviau liepsiu nuimt ir ismest kai ruosis valgyt
Ale kaip nemoku fotografuot,nuotrauku baisumas neispasakytas
Turejau padaryt tris tortus,saldytuve vietos mazoka,issiemiau du,kol viena susikaupus piesiau kita vaikai apgrauze galvoju ko jie ten zvengia abu,atsisuku visi krastai rafaelo svajones aplupineti.Galvojau uzmusiu vaikus,teko pamazint torta,gerai,kad ir buvo uzsiprase mazu,tai pamazinau kaip reikiant,ale uz tai prie kavos turejau ka valgyt
tai va,idesiu cia,tiek to,pazvengt turesit is ko.
O cia tortai dvyniams,drauge prase kukliu,paprastu,tai ir padariau kuklius,vienas apgrauztas "rafaelo svajone",kitas jogurtinis su zele ir uogomis.
Ledynmetis,tai karameles prisvilusios prikroviau liepsiu nuimt ir ismest kai ruosis valgyt
Ale kaip nemoku fotografuot,nuotrauku baisumas neispasakytas
eina sau kokie tortai!!! fantastiskas is lendynmecio herojus... kaip tikras... saunuole
ided
Papildyta:
idedu ir as kuklia savo barbyte, rafaelo, dengta saldainiu mase. siaip realybej man graziau daug atrodo:
Man itarimas kilo,kad Rafaelui kazka prichimicinau.Nuvariau nusipirkau grietineles 36 proc. suplakiau su standikliu.Dejau saldytuvan.Emiausi sviesto su kondensofke irgi viskas gavosi.Palaikiau saldytuve siek tiek.Bet kai abi mases sumaisiau ir paplakiau,tai man siek tiek pavandenijo.ar nebusiu perplakusi Torta sutepiau ,dabar nervuojuosi ,kad gausis s....Ryt i gimtadieni prizadejau nusinest.Gal gi susistoves,o gal taip ir turejo but seip kremas skanus ,bet kai as kokosa megstu,o ir jubilijate irgi dievina,tai idejau dviguba norma.
gali but del grietineles, as ir nebeperku tos 36riebumo, nes ji vandenija, olesta patare saules poieno pirkt, tai perku, tikrai matau skirtuma. as be standiklio plaku ir viskas gaunasi
Merginos, papuosimu temoje kalbam apie papuosima, o apie tortu tam tikrus aspektus kraustomes kalbeti i tam skirtas temas