Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

mano gėlės .....blizgesiui naudotas aukso ( žiedams )  ir perlo kondurinas ( rožėms ) .

Cipciuk, praradau žadą kai pamačiau user posted image user posted image user posted image FANTASTIKA, TOBULA, NEREALU kaip gražu thumb_yello.gif first.gif kvalbonai, rožės, taurės - pasakiškai atrodo wub.gif dar klausimėlis - kas tas kondurinas bigsmile.gif

miskouoga, kirbe, monikute - laaaaabai gražūs jūsų tortukai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
cypciuk, nera zodziu groziui apsakyt bigsmile.gif wub.gif labai labai grazu, nu tikrai labai labai grazu wub.gif
Atsakyti
aaaa, mmmmm, ėėėė, neturiu žodžių doh.gif blush2.gif lyg ir vidurys savaitės, bet pastaruoju metu jaučiu apskritą savaitgalį thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Cipciuk, net susigraudinau nuo tokio subtilaus grozio tortuku wub.gif wub.gif

visa laime, kad jusu savijautos paveiksliukas nerealus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 18, 09:55)
Medutis , pastilažas , aisingas , mano gėlės ir lapukai ....1.250 g. torto svoris
user posted image

QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 18, 11:10)
Tie " kvalbonai " išsispaudžia apvaliu rutuliu , kuris padalintas į 4 dalis , jas atskiri ir gauni 4 detales , paskui jas priklijuoji , na dar dažyta kandurino jo ornamentas .

Nuostabus grožis user posted image
Galgalima išsamiau, kaip padaryti tuos karbatkus? Gal kitą kartą pavyktų ir fotoreportažą padaryt blush2.gif , nes man labai neiašku. Su kokiais įrankiais ir visa kita. Kaip nuspalvinat tuos ornamentus. O kaip išgauti dengimo masės tokią spalvą?
O tuos karoliukus kaip padarot? Ar tiesiog su švirkštu pataškuojat, ar kaip kitaip? Ačiū 4u.gif
Aha, ir kas tas kandurinas? blink.gif
Atsakyti
Cipsiuk 4u.gif tobulai grazu wub.gif
kaip tie krasciukai darosi as suprantu bet pasakykit viena dalyka kaip jus isdeliojat juos nes aisku kad gale gali arba pritrukti vietos arba per didelis tarpas gautis ar jus pries lipinant paskaiciuojat kiek ju ten telpa kad aplinkui butu vienodo islinkimo nu turbut aiskiai parasiau g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 11 17, 18:55)
Desiu cia, jei pagyru puoda panaikinot. Senai bebuvau ka idejus.

Medutis su riesutais ir sokoladu, puostas pastiliazu ir grietinele.

Man iskilo klausimas, kodel servetele dedama po kartonu, o ne ant jo.. juk butu daug geriau... g.gif siaip labai tvarkingi tortukai smile.gif
Atsakyti
Ratukas su kuoriuo padaromi tie ant torto 4u.gif ...user posted image..

Išsispaudžia masė ir dalinasi i 4 dalis , paskui klijavau cpecialiais valgomais klijais .

Kandurinas , tai ( blizgūs sausi milteliai , kurie skiedžiasi degtine ) ir jais tepama kur norima , šiti surbitone , kitur kitokios bonkikės 4u.gif .....user posted image
Papildyta:
QUOTE(Angel1203 @ 2009 11 18, 13:55)
Cipsiuk  4u.gif tobulai grazu  wub.gif 
kaip tie krasciukai darosi as suprantu bet pasakykit viena dalyka kaip jus isdeliojat juos nes aisku kad gale gali arba pritrukti vietos arba per didelis tarpas gautis ar jus pries lipinant paskaiciuojat kiek ju ten telpa kad aplinkui butu vienodo islinkimo nu turbut aiskiai parasiau  g.gif  smile.gif

Dedama taip , pirmas gabaliukas įspaudo ....suki tortą , ir antrą dedi kitoj torto pusėj ....jau padalinta į dvi dalis ....dabar dalinam ( klijuodamos ) į keturias , paskui vėl į tu jau priklijuotų tarpų vidurį .....va tai dariau , bet aišku pasiskaičiuoti reiktų , nes gali likti tarpelis .

AR SUPRATOT KĄ NORS ? ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 18 lapkričio 2009 - 14:24
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 18, 10:28)
Na dar vienas , vestuvėms , išsirinko būtent šitą tortą , o aš taip ilgai to laukiau  bigsmile.gif ....keletui esu siūliusi jį , bet ėmė kitus , o šitą žmonės rado patys , ir paklausė ar sugebėsiu padaryti .... smile.gif ...

Wow wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2009 11 18, 14:26)

blush2.gif blush2.gif ...ar gerai bus ????????????????????????
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2009 11 18, 11:21)
vat uztat ir bankrutavo jau mano darboviete,kad nesidomejo jokiom naujovem......dirbdavom galima pasakyti su primityviom priemonem,taigi dar ir taip neblogai mes ten padarydavom klientam uzsakymus...bet kuo toliau tuo prasciau buvo.....as isejau augintis mazyles ir va nebeturiu kur gryzti....nors ir nenorejau gryzti y ta paty sssssss.....nes zengem sparciai ne y prieky,o atgal....... verysad.gif

logiška pabaiga to, kas nejuda į priekį.
Nenusimink, kirbe. Surasi darbą tikrai. Galų gale Tave susiras. Tik turi eiti į priekį savo profesijoj 4u.gif

QUOTE(Domi95 @ 2009 11 18, 11:57)
.. NEgaliu man jie tom cukraus masėm neperkrauti, sveikesni tokie, ir kokie mieli, tikiuosi as kadanors ismoksiu tokius daryti!!!! 

Domi95.. taigi kiekvienam savo proga, savas skonis.. nagi nestatysi ant stalo trupiniais puošto torto per vestuves.. o ypač - prabangias vestuves...

QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 18, 12:28)
Na dar vienas , vestuvėms , išsirinko būtent šitą tortą , o aš taip ilgai to laukiau

gražu wub.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 18, 13:37)
Va šiti tai sukti , radau pas vyra tokį vamzdelį , nu bais jis man tiko  thumbup.gif .

hihihi.gif

QUOTE(Lorettta @ 2009 11 18, 13:44)
Pasakykit prasau kaip ir su kuo ta zolyte tokia padarote, nu man ji super thumbup.gif

antgaliuku nr 233 ar nr 234.

QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 18, 16:23)
Išsispaudžia masė ir dalinasi i 4 dalis , paskui klijavau cpecialiais valgomais klijais .

hm, o tai aisingu klijuot - per prasta? g.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 18, 16:23)
Kandurinas , tai ( blizgūs sausi milteliai , kurie skiedžiasi degtine ) ir jais tepama kur norima , šiti surbitone , kitur kitokios bonkikės  4u.gif

o tai kuo blogi Tau americolor perliniai - metaliniai dažai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 18 lapkričio 2009 - 14:45
naiteli , saulelę .....bak krizenti , vyro vamzdelis netinka , ne toks ilgas ir storis negeras , kur paskui aš tokią spiralę dėsiu tongue.gif ... lotuliukas.gif

Anie ne taip blizga , aš turiu ir juos ....reikia pabandyti ir pamatysite skirtumą 4u.gif .
Atsakyti