QUOTE(kirbe @ 2009 11 18, 11:21)
vat uztat ir bankrutavo jau mano darboviete,kad nesidomejo jokiom naujovem......dirbdavom galima pasakyti su primityviom priemonem,taigi dar ir taip neblogai mes ten padarydavom klientam uzsakymus...bet kuo toliau tuo prasciau buvo.....as isejau augintis mazyles ir va nebeturiu kur gryzti....nors ir nenorejau gryzti y ta paty sssssss.....nes zengem sparciai ne y prieky,o atgal.......
logiška pabaiga to, kas nejuda į priekį.
Nenusimink,
kirbe. Surasi darbą tikrai. Galų gale Tave susiras. Tik turi eiti į priekį savo profesijoj
QUOTE(Domi95 @ 2009 11 18, 11:57)
.. NEgaliu man jie tom cukraus masėm neperkrauti, sveikesni tokie, ir kokie mieli, tikiuosi as kadanors ismoksiu tokius daryti!!!!
Domi95.. taigi kiekvienam savo proga, savas skonis.. nagi nestatysi ant stalo trupiniais puošto torto per vestuves.. o ypač - prabangias vestuves...
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 18, 12:28)
Na dar vienas , vestuvėms , išsirinko būtent šitą tortą , o aš taip ilgai to laukiau
gražu
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 18, 13:37)
Va šiti tai sukti , radau pas vyra tokį vamzdelį , nu bais jis man tiko
.
QUOTE(Lorettta @ 2009 11 18, 13:44)
Pasakykit prasau kaip ir su kuo ta zolyte tokia padarote, nu man ji super
antgaliuku nr 233 ar nr 234.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 18, 16:23)
Išsispaudžia masė ir dalinasi i 4 dalis , paskui klijavau cpecialiais valgomais klijais .
hm, o tai aisingu klijuot - per prasta?
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 18, 16:23)
Kandurinas , tai ( blizgūs sausi milteliai , kurie skiedžiasi degtine ) ir jais tepama kur norima , šiti surbitone , kitur kitokios bonkikės
o tai kuo blogi Tau americolor perliniai - metaliniai dažai?
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...