Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Cipciuk, nesu macius nieko grazesnio, pradejau iskot smailiku, kurie galetu apsakyti mano stovi, bet nieko neradau. As likau be zodziu, nuostabu, idealu, prasmatnu, tobula
Atsakyti
Ačiū mergytės ....user posted image....

Tie " kvalbonai " išsispaudžia apvaliu rutuliu , kuris padalintas į 4 dalis , jas atskiri ir gauni 4 detales , paskui jas priklijuoji , na dar dažyta kandurino jo ornamentas .

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 18, 07:55)
Plepat ane .....o aš vakar dasikaliau , dabar tokia sėdžiu ....user posted image.....mestelsiu pora , dabar pirmas ....

QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 18, 08:28)

blink.gif Cipciuk,man atrodo visoj Lietuvej nera nei vieno zmogaus mokancio taip graziai puosti tortus thumbup.gif Man jie nerealus,kaip paveiksliukai.
Atsakyti
Cipciuk, kas nuo jūsų visus drabužius atėmė blink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Pirmasis tortas labai žavus wub.gif norėjau paklausti ant ko jūs susukat tuos žalius lapelius, na tas spirales g.gif aš irgi noriu tokių pasidaryti blush2.gif

Vestuvinis tortas be priekaištų wub.gif nors ką ten biggrin.gif visi tortai be priekaištų ax.gif
Norėjau paklausti kokiu būdu žiedus nulipdėt tokius lygius lygius blink.gif
Atsakyti
vau,neuzeik cia keleta dienu tai is koto isvirsti galima,kiek grozybiu wub.gif
Noriu paklausti,merginu daranciu spalvota sokoladine mase,ten pagal receptuka,parasyta ipilti sauksta likerio,brendzio ar apelsinu sulciu,ar pilate ka nors ,jei taip tai ka?gal tiktu citrinos sulciu,tuo paciu ir rugstele butu g.gif
ar tiks spalvoti saldainiai,nes rudu dazu tai turiu,tik ar nesigaus kokio ,,murzina,,spalva ?
Naitai,su kuo ten aptepusi savo ,,pinigu maisa,,kad taip zvilga?as sestadieniui darysiu maiseli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2009 11 18, 11:19)
Cipciuk, kas nuo jūsų visus drabužius atėmė  blink.gif   biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Pirmasis tortas labai žavus  wub.gif  norėjau paklausti ant ko jūs susukat tuos žalius lapelius, na tas spirales  g.gif  aš irgi noriu tokių pasidaryti  blush2.gif

Vestuvinis tortas be priekaištų  wub.gif  nors ką ten  biggrin.gif  visi tortai be priekaištų  ax.gif
Norėjau paklausti kokiu būdu žiedus nulipdėt tokius lygius lygius  blink.gif

Va šiti tai sukti , radau pas vyra tokį vamzdelį , nu bais jis man tiko thumbup.gif .

O žiedus ...pirma padariau virvelę , paskui vieną jos puse paplojau kad nebūtų kaip daronka ( apvali ) , ir apjuosiau aplink šampano taurę ( apverstą ) , kitą aplink konjakui taurelę ( na renkatės norimus dydžius ) , tada jie džiūna ir būna lygus , kitaip tokių lygių nesigaus , neišgausite tokio apvalumo . schmoll.gif .

monikiute , nėr jėgu apsirenkti blush2.gif ...turbūt einu į patalus , nes guliausi tik 3.30 nakties doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 18 lapkričio 2009 - 11:39
Cipciuk blink.gif tikrai nera zodziu apibudinti tam vestuvinio torto groziui wub.gif wub.gif
Atsakyti
cipciuk wub.gif wub.gif wub.gif žodžiū nebėra...
vaikas mano sako cipciukas keičia ir keičia avatarus-jis vis prašo parodyt ką naujo padarėt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gal buvo jau kalbėta 101 kartą-bet neužfiksavau-kas čia per padėklai tokie gražūs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 11 17, 18:55)

Meducio lakstai pertepti grietineles - varskes kremu su kokosais. Pastiliazas, grietinele.

user posted image

Pasakykit prasau kaip ir su kuo ta zolyte tokia padarote, nu man ji super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 11 18, 12:37)
monikiute , nėr jėgu apsirenkti  blush2.gif ...turbūt einu į patalus , nes guliausi tik 3.30 nakties  doh.gif .

Oj jėėė blink.gif tai eikit pailsėkit 4u.gif

Žolytė padaroma su specialiu antgaliuku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 18 lapkričio 2009 - 11:48
QUOTE(Lorettta @ 2009 11 18, 11:44)
Pasakykit prasau kaip ir su kuo ta zolyte tokia padarote, nu man ji super thumbup.gif

daro su plakta grietinele,sviestiniu kremu,kai kam ir su beze pavyksta
Atsakyti
Cipciuk user posted imageuser posted image pritrukau zodziu, Jus ne tik tortu, bet ir gerio kureja, nes tokius tortus kurdama Jus dovanojate zmonems dziaugsmo ir gerio akimirkas. wub.gif user posted image
Atsakyti